VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 557
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 605
Хора,от къде гледате в момента,дайте линк  Praynig

# 4 606
  • BG
Днес успях да гледам малко на живо, Соня"интервюираше" Ники за циганите, дали ги мрази. Той и каза, че не е така, и от тях има добри и лоши както и при българите, дори имало такива, с които се разбирал. После го пита какво мисли за събитията в Катуница и той отговори нещо от сорта, че не ги отбелязва, смята ги за цирк някакъв, въпреки че било неприятно за загиналото момче и т.н.
Златка от километри и личи, че все още има силни чувства към Багата, толкова много се сконфузва в присъствието му. За него не знам, наблюдавах го докато тя беше на мисията за столиците, много му беше неудобно, мисля че и той не е безразличен, особено след днешните му изказвания по неин адрес на масата когато бяха. не са думи на безразличен човек.

# 4 607
  • София
На мен ми се стори, че Багата каза на Златка, че не е кЛоун като нея, а не кон. Но може и да бъркам.

Точно кон я нарече, изписаха го и със субтитри.  Peace

# 4 608
Леле, ако ще си променям мнението за тия хора всеки ден, къде ли ще му излезе края Laughing .

Искам да покажат още от Орлин и Никол. И двамата ги харесвам чисто визуално, дано и по характер да са толкова хубави, както на външен вид.
С Марияна съм съгласна за доста неща, но не и за пушенето Naughty . Фънки не ми се струва лош, но като, че ли вкарва някоя глупост, за да си пази репертоара на гадняр.

# 4 609

не, моля те. Не това тъмно изкопаемо, с тъмни очила на лампа и пуфтящо в лицето на околните Sick
А де. Чак себе си изненадах. Но снощи я гледах известно време как говори и как общува с останалите и да си призная - приятна компания е и интересен събеседник.

# 4 610
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе. Сълзите всички разбрахме, че ги пуска по команда.
Златка и тя се справя с играта. Накрая хората ще започнат да й симпатизират, понеже била много естествена. Пък, че е тъпа колкото съседското куче, на кой му пука в крайна сметка?!
Да, тази тенденция се забелязва и тук във форума. Laughing
Naughty Моля, моля, не обиждайте кучетата на съседите, на нашите и трите около двора са поне 3 пъти по-умни от това Нещо Златка....sunflower, залагам, че ако помислиш, че видиш, че и на вашите съседи е с повече умствен багаж  Laughing  Hug

Аз малко с гръб гледам, но някак ми се струва, че на моят любимец Фънки не се акцентира  Crossing Arms  
...ама съквартирантите набират на Николайчо и като нищо на следващите номинации, пак ще се бори за челното място.

# 4 611
Бонка е от неестествените, доста се връзва на това, което й кажат. Колкото и да иска да си повярва, че не й пука от приказките на Ники, си личи доста ясно, че веднага се пали и показва истинското си лице, става агресивна и злобна, а после се прави на жертва. На Ники това му е целта - Бони му се видя лесна мишена и до тук успешно изпълнява целта си.

# 4 612
 Боже нямам време нито да гледам брадъра, нито да ви следя.  #Crazy Много натоварени седмици текат. Наложи се да прескоча 200 и да започна да чета от 305.  Sad  
 На Багата горкия май все на коне му върви. Тя и аксиния най-вече на това ми прилича. Май да е коневъд му е призванието.  Mr. Green И аз мисля, че Бони нарочно наблегна на това, че е засегната. Айде пък никога да е нямала проблеми с произхода си. Хубаво скри се да реве в банята, но много добре знаеше, че ревът се чува по микрофона. А и после обясни как си е поплакала, че чак и в изповедалнята ходи. Въй да не вземе да ги съди. Ама те казаха ли нещо за произхода или просто да не знае много?  newsm78  Не искам Къцито да излиза, той е неизчерпаем. Нека излязат никому непознатите.

# 4 613

не, моля те. Не това тъмно изкопаемо, с тъмни очила на лампа и пуфтящо в лицето на околните Sick
А де. Чак себе си изненадах. Но снощи я гледах известно време как говори и как общува с останалите и да си призная - приятна компания е и интересен събеседник.

да, тя изглежда обиграна в тази сфера, не е "естествена" като другите. На мен не ми харесва.
Никой не ми харесва. Дори, прехваленият Фънки (за първи път го видях сега в Биг Брадър) ми е просто визуално отвратителен. Embarassed

# 4 614
  • somewhere over the rainbow
Не се акцентира на другите, защото се акцентира на етническия конфликт, който е в главите само на биг брадър и на Бони Crazy
Но това продава. Tired

# 4 615
  • Велико Търново
Владко от време на време се включва и то все неадекватно.  Laughing Много е благ.

# 4 616
Бонка е от неестествените, доста се връзва на това, което й кажат. Колкото и да иска да си повярва, че не й пука от приказките на Ники, си личи доста ясно, че веднага се пали и показва истинското си лице, става агресивна и злобна, а после се прави на жертва. На Ники това му е целта - Бони му се видя лесна мишена и до тук успешно изпълнява целта си.
Това си мисля и аз за него. Повечето хлапета, които основно пускат смс-си, мразят циганите и ще го защитават. Не бих се учудила, ако той стигне до финала с тази си стратегия.

# 4 617
Хубаво скри се да реве в банята, но много добре знаеше, че ревът се чува по микрофона. А и после обясни как си е поплакала, че чак и в изповедалнята ходи. Въй да не вземе да ги съди. Ама те казаха ли нещо за произхода или просто да не знае много?  newsm78

Е, не са, ама на нея не и пречи да реве за това  ..  то гаче не може да си необразован или тъп без да си циганин (напр. Златка, Аксиния, Багата) Mr. Green

# 4 618
  • София
За секунда не ми стана жал за Бони.
Тя и Николай са абсолютно еднакви - единият - неграмотен, другият  понаучил нещо, но и двамата са типични примери за крайно натрапчива простащина.

Патрашкова, Орлинчо и Никол започват леко да ми стават симпатични, но все още Фънки си е моят фаворит.

Ей, че хубаво някой да ти е написал коментара преди теб Simple Smile  Hug

# 4 619
  • Варна/Лондон
Владко от време на време се включва и то все неадекватно.  Laughing Много е благ.
Да. Laughing
Но пък наставниците му няма да го оставят. Я какви ценни съвети му дават.

Общи условия

Активация на акаунт