VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 601
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 4 710
Е, естествено, че ако са с диоптър, няма да поискам да ги махнат. На мен обаче ми идва в повече да се показва така на екран, както видяхме, има и други очила.

Съквартирантите казаха, че било много светло в къщата, особено в дневната. Било осветено като в студио. И аз щях да си стоя с тъмните  очила, пък дори и без диоптър. Има проблем жената, к;во толкова? Tired

Лично за мен е дразнещо и обясних защо. Другите й очила също са с диоптър, предполагам, но са по-светли, може тях да носи. Според мен, друга цел имат тези очила. Peace

# 4 711
Кого обсъждат Златка и Мариана в момента?

# 4 712
  • София
Нормално да е ядосан, кучетата си имат изградени навици като не ги изведат, ходят вътре и им развалят режима, а толкова трудно се учи после наново. А и това са си договорки, трябва да се спазват, специално това пък е лесно за изпълнение.

# 4 713
Николай е ядосал и Златка, бреййййййй мъж, а е такъв интригант, направо му се чудя. Да беше някоя жена нямаше да ме изненада така.
Нормално да е ядосан, кучетата си имат изградени навици като не ги изведат, ходят вътре и им развалят режима, а толкова трудно се учи после наново. А и това са си договорки, трябва да се спазват, специално това пък е лесно за изпълнение.
не бях чула нищо, аз си помислих че някой от съквартирантите е имал нещо против кучето и т.н.

# 4 714
Според мен, друга цел имат тези очила. Peace

Не ми се вярва на мен. Просто светлината и пречи, но както и да е. Peace

Мисля, че Николай. Wink

# 4 715
Доколкото си спомням този първо ходеше с русата Златка, после тръгна с черната, изневери и с русата, и се разделиха с черната.

Луда работа!  Laughing Днес четох в някакъв клюкарски сайт,че се канят да вкарат и русата Златка вътре  ooooh! И Аксинчето като се намеси в борбата,ще има да хвърчи перушина...Остава сега и годеницата му да влезе да си го пази и купона ще е пълен! Joy

# 4 716
Златка: Само да ми посегне и няма да си намери място в България, еййй. Laughing

# 4 717
Добре че Пам си тръгна да не слуша излагацията на "Виповете" ни. Mr. Green

Златка много се е надъхала обаче. Thinking

# 4 718
Не знам какво е казал Николай на Златка, но тя яко е подпалила.
Коментират, че е много пиян.

# 4 719
ооо, яко се е ядосала.

# 4 720

Николай е ядосал и Златка, бреййййййй мъж, а е такъв интригант, направо му се чудя. Да беше някоя жена нямаше да ме изненада така.
Мъж ги цака с женски номера  Joy Joy Joy И те му се връзват  Shocked hahaha

# 4 721
Ами не знам, ама в момента тези, които мислех че ще се излагат се държат много разумно. Чух че Никол каза, аз като ги видя че се наливат и си лягам. Бонка каза че като са влезли е имало 40 бутилки алкохол, а сега нямало нищо, тия хора верно си пийват стабилно  Mr. Green

# 4 722
Мислех , че Патрашкова и Соня ще се клявките , но се оказа , че са Бонка и Златка , и двете не млъкват ...

# 4 723
А Багата, правилно ли разбирам, е присъствал по време на конфликта между Златка и Николай?

# 4 724
Уж Златка не пиела изобщо, а само вино  по някоя чашка. hahaha

Златка защо ли така се изрази гневно за Аксиния, да не вижда съперница за Багата в нейно лице. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт