VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 611
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 725
  • софия
И сега ако е останал някой да си мисли, че Златка "играе" простачка...

# 4 726
Ама аз очаквам Златка да сложи Николайлай на мястото му, че тя не е ромка и няма как да му поднася, очаквам да го нападне и да го набие, много му се е ядосала.

# 4 727
Мислех , че Патрашкова и Соня ще се клявките , но се оказа , че са Бонка и Златка , и двете не млъкват ...
И двете имат много какво да кажат  Mr. Green

# 4 728
А Багата, правилно ли разбирам, е присъствал по време на конфликта между Златка и Николай?

И да е присъствал какво? Не мисля, че има някакво задължение да я защитава. Peace

# 4 729
Бонка и Златка нещо много се самонадъхват и филмират в момента. Laughing
Двенките са ми като по калъп, продължавам да не намирам разлика между тях. Wink

# 4 730
Аксиния пред Брадъра каза че Златка е КИФЛА  Mr. Green на мен ми стана много смешно, защото аз определям и нея самата като КИФЛА, ама тя може да се има пък за пирожка, де да я знае човек Wink

# 4 731
Златето да не се надява, че ако Николай й посегне Багата ще го спре.  Laughing Laughing Laughing

# 4 732
Не знам какво е казал Николай, но никак не харесвам такива кряскащи и гръмогласни хора като Златка. Особено пък като е ядосана, направо се не трае. Tired

# 4 733
Златето да не се надява, че ако Николай й посегне Багата ще го спре.  Laughing Laughing Laughing
По-скоро я предизвиква тя да го удари  Wink ... и да фърка от брадъра  Mr. Green

# 4 734
е то това остана - да гледаме и кютек

Не знам какво е казал Николай, но никак не харесвам такива кряскащи и гръмогласни хора като Златка. Особено пък като е ядосана, направо се не трае. Tired
шумничка е, аз намалих звука, изригва силно както рекламите, нетърпимо е почти  Mr. Green

# 4 735
И да е присъствал какво? Не мисля, че има някакво задължение да я защитава. Peace
Не е въпрос  на задължения. Но хич не си представям някое от бившите ми гаджета да остане безразлично, ако попаднем в ситуация, в която някой си позволи да се държи неприемливо с мен.
Та ми стана странно.

Но Никол проявява много повече разум от останалите в ситуацията, а май е най-малка.

# 4 736
  • sofia
Оу, много е проста Златката...Как кряка вулгарно, че и подсвирква... #Crazy

# 4 737

Едва ли... hahaha аз си мисля, че на него изобщо не му пука за нея. newsm78 Поне по реакциите му досега.
От репортажа по Нова днес - момчето си вечеря спокойно, Златка само го закача и се опитва да го заговори... още си й е тръпка.

Добре че Къци се появи да успокои обстановката. Praynig

# 4 738
  • София
Николай й е казал, че ще я пребие /по нейни думи/.

Според мен Багата би станал да я защити и то доста яростно. Прилича ми в това отношение на един от бившите ми.

# 4 739
По-скоро я предизвиква тя да го удари  Wink ... и да фърка от брадъра  Mr. Green
Аз по повод изказването й : " Ако ми посегне има човек,к-о ще го спре".

Общи условия

Активация на акаунт