VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 663
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 500
  • Велико Търново
Интересен разговор заформиха Къци и Патрашкова . Поне на мен ми е интересно. Peace

Peace

# 4 501
Къде гледате?

# 4 502
Е, подскажете, за какво?

# 4 503
# 4 504
  • Велико Търново
Айдеее, Ливан стана град. ooooh!  Тия хора ще ни вкарат във война.

# 4 505
Юлиян: Без Соня, защото тя не е виждала живо село.
Соня: Кажете ми село, в което има марков бутик, и отивам веднага.

Joy Joy Joy

# 4 506

Кой го изръси това Laughing

# 4 507
  • Viena
Играят на животни,много се разгорещиха.

# 4 508
  • Велико Търново

Не съм сигурна кой го каза първоначално, но г-н Николай Интелектуалеца го потвърди доста авторитетно.

# 4 509

Не съм сигурна кой го каза първоначално, но г-н Николай Интелектуалеца го потвърди доста авторитетно.

Мерси. Значи явлението 'Златка' е повсеместно Laughing . Иначе скъсаха момичето от подигравки...Призовавам Биг Брадър да изпита Николай по география.

# 4 510
Имам чувство, че у нас успяват да станат звезди предимно хора, които са готови да се излагат всячески, само и само да ги дават по тИлИвизора. Чудя се как минават психотестовете, като повечето си страдат от нарцистични разстройства - мислят се за някакви величия.  Heart Eyes Те са най-хубавите, най-умните, всичко най. Това ако не е пълен нарцис не знам кое е. Въобще не са земни повечето от тях. Естествените се броят на едната ръка и сред тях слагам Бони, Къци и Багата.

# 4 511
  • София
Да, големи знания. Дори със животните са затрудняват, почнали с мн. числа, айде сега и цветовете да им добяват - рижев котарак, сив ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 512
  • sofia
Да, големи знания. Дори със животните са затрудняват, почнали с мн. числа, айде сега и цветовете да им добяват - рижев котарак, сив ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha
Забелязвам, че този Вип Брадър нямам нерви да го гледам. Много са ми противни участниците. Просто не мога да си избера фаворит. Или са кухи на хралупа, или превзети, или мрънкат, или не млъкват...Просто отврат. Що не направиха един Биг Брадър, че поне нови физиономии да гледаме?! Подозирам, че родните випове сами си плащат за участие, а хонорарите им са пълна измишльотина.

# 4 513
И аз предпочитам обикновения ББ, но ако участниците са интересни и различни като тези от първия сезон. Hug
От всички сезони първия си ми остава най-любимия. bouquet

# 4 514
  • Велико Търново
На мен тези са ми симпатични. Предишните се запиваха прекалено много. Аксиния как фалшивее обаче...

Общи условия

Активация на акаунт