VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 619
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 4 515
Само при мен ли пуснаха звука на част от репортажа по повод честването на Независимостта?  '... демонстрация на войници с оръжия...' и дават Бони въоръжена с преса  Joy

# 4 516
Соня да не иска да й правят тази прическа, за да е подготвена за излизането си в понеделник. Mr. Green

# 4 517
Соня да не иска да й правят тази прическа, за да е подготвена за излизането си в понеделник. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 518
И  при мен се чува много добре, намалила съм го даже, понеже съм на работа. Crazy

Laughing Laughing

# 4 519
И  при мен се чува много добре, намалила съм го даже, понеже съм на работа. Crazy

Laughing Laughing

И аз съм на работа и го поглеждам чат пат, но са ни ограничили звука  в офиса  и няма дори и тих стон tooth
Виждам , че Соня я стягат за понеделник  Mr. Green

# 4 520
На мен тези са ми симпатични. Предишните се запиваха прекалено много. Аксиния как фалшивее обаче...
На мен са ми симпатични Бони, Багата, Къци и Аксиния. А донякъде и Фънки, Никол и Орлин. Надявам се Орлин и Къци да останат на тези елиминации.

Не знам само защо всички веднага се нахвърлиха върхо момичето, което е имало проблеми с общуването (и до голяма степен все още има) - сладката Аксиния. Но те са нарциси и не знаят какво е това социална фобия и проблеми с общуването. А това, че е преодоляла тези си проблеми (поне частично) и е станала известна е само повод за похвала. На нея й е било доста по-трудно да стане известна, от колкото на повечето от тях, които със сладки приказки умеят да обеждават всеки в лъжливото си величие. Това, че им изглежда неискрена е защото се смущава. Хората със социална фобия често излизат надути, а те просто са по-срамежливи и притеснителни.  Wink

# 4 521
Аксиния има социална фобия само когато е права явно. Да я слагат в легнало положение и с мъже наоколо, може и по много само си е разказвала, там няма никакви проблеми с общуването. Whistling

# 4 522
  • sofia
Аксиния, наистина е много хубава! Peace

# 4 523
На мен Аксиния изобщо не ми допада. Страшно фалшива. Всъщност навън тя е надута пуйка със страшно самочувствие, а вътре сега сложила една усмивка и се прави на младо чисто и непорочно девойче, което дава определения кой е представител на кифлите и кой не, а всъщност тя е дори още по-голяма.

# 4 524
Точно така е!

# 4 525
И аз съм абсолютно съгласна с мнението ви за Аксиния  Peace
Пълно менте е  
И мисля, че тя ще излезе втора...дано

# 4 526
Аксиния и на мен не ми допада, още докато участваше в музикалното предаване, доста превзета. Peace Сега като си сложи и силикон, кой като нея... ooooh!

# 4 527
Да я махат, грам не е интересна.
Фейк, фейк, фейк!  newsm18 newsm18 newsm18

# 4 528
  • София
Определението "Кифла"  Mr. Green не остаря ли вече.
Не гледам пряко,а само по НТВ записи,но съм видимо впечатлена ,че Багата проговори.И между другото много добри и логични номинации направи,да не се окаже някоя скрита лимонка Laughing

# 4 529
Не може да се отрече, че Аксиния стана най-известна от всички от Стар Академи. Другите все се имаха за най-талантливи, но си останаха с пеенето по пиано барове и караоке. Joy
Въпреки, че в лице сладка Акси ми харесваше повече преди да се тунингова:

http://vbox7.com/play:2b53a4d6

Общи условия

Активация на акаунт