VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 539
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 560
  • София
Предлагам да се покажат резултатите от настоящата анкета и да се пусне нова: кой от номинираните ще си ходи в понеделник  Peace

# 4 561
  • Варна
Абе на мен ли ми се струва или СаКсиния се натиска на Багата ,еи сега му навря паржолата си в чинията егати овцата.А той само спи и яде маи пффф  #2gunfire

# 4 562
Бони преигра ,имат нещо с Николай нещо недоизказано .
Мариана е фурнаджийска лопата наистина .

# 4 563
Какво е казал Багата?

# 4 564
Какво е казал Багата?
Какво наистина ?
Малкия сновеше и не можах да гледам както трябва .

# 4 565
На Николай май не му е ясно, че в този формат, на елиминации няма да се измъква с добра физическа подготовка и с умения за оцеляване, а със желанието на зрителя(ако манипулацията не е тотална и драгия зрител не е последна дупка на кавала). Аксиния пак до Багата се беше насадила Simple Smile . Е, тя вече ми е бая конска Simple Smile.

# 4 566
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе. Сълзите всички разбрахме, че ги пуска по команда.
Златка и тя се справя с играта. Накрая хората ще започнат да й симпатизират, понеже била много естествена. Пък, че е тъпа колкото съседското куче, на кой му пука в крайна сметка?!

Отсега знам какво ще се случи в този Брадър. После що спечелили тризначките навремето. И те бяха ''умни" и естествени.  Laughing

# 4 567
И на мен това ми направи впечатление - миналия ден с него във фитнеса, сега и това, стратегия?

# 4 568
Абе на мен ли ми се струва или СаКсиния се натиска на Багата ,еи сега му навря паржолата си в чинията егати овцата.А той само спи и яде маи пффф  #2gunfire
И на мен ми струва че му се натрива като разгонена улична ...
пп.: Аз в анкетата цъкнах на Бони,  ей така, не знам още кой ще спИчели, рано е да се каже...

# 4 569
И аз да питам , какво каза Багата на Златка , та тя се ядоса така ? Embarassed

# 4 570
  • Варна
Какво е казал Багата?
Каза на Златка " Аз да не съм кон кат тебе" и нещо друго и се подиграваше за женения мъж с когото ходела.

# 4 571
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе. Сълзите всички разбрахме, че ги пуска по команда.
Златка и тя се справя с играта. Накрая хората ще започнат да й симпатизират, понеже била много естествена. Пък, че е тъпа колкото съседското куче, на кой му пука в крайна сметка?!

Отсега знам какво ще се случи в този Брадър. После що спечелили тризначките навремето. И те бяха ''умни" и естествени.  Laughing
Joy И аз така мисля.
За кого беше тройката и защо не коментираха newsm78

# 4 572

Че не е от умните Златка всеки го видя, обаче е в пъти по-добре от фурнаджийските лопати, интригантите и лицемерите. Peace

# 4 573
Какво е казал Багата?
Какво наистина ?
Малкия сновеше и не можах да гледам както трябва .
"Аз да не съм кон, като теб"
това го каза на Златка
После Бони им вика, да вземат да се съберат. И Златка констатира, че няма начин понеже Багата е обвързан.Тогава стана нещо на въпрос за това, че Златка се занимава (разбрахме,че вече не) с женен мъж и жена му знае и Багата каза,че така и така тая и Златка вече се знаели, да ходели да си живеят тримата ( Златка, приятеля и,жена му) само 2 спални им трябвало.
Златка много се ядоса и едвам не се разрева.
Личи си, че има нещо към Благой. Още едно време , като се разделиха се говореше, че Благой и е изневерил.
Тая Аксиния не спря да му се бута. Още малко и ще го награби. Sick

# 4 574

Абсолютно!

На мен Златка винаги ми е приличала на кон. Толкова груба жена, какво й харесват?!
Ина и някакъв тик с устата, постоянно я криви настрани.

Общи условия

Активация на акаунт