VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 655
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 755
николай никога няма да й посегне
Мхм, и на мен не ми се вярва.
Не се връзва с образът, който гради.

Бонка не пипвала нищо в неделя - грехота било./ записвам си го това, аамаха/

Хахаха, Златка не била разбрала бре - Николай се преместил, защото го било страх Златка да не го набие. Joy

# 4 756
хохохо Николчето трепери и чака Иван Ласкин, горкото дете  Stop значи сериала продължава Mr. Green

# 4 757
Бонка 100 пъти повтори, че днес играели на градове и тя казала Ливан, а Николай и направил забележка, пък тя знаела какво казва и с друга цел била го казала. Интересно ми е с каква друга цел? Laughing

Айде, дано влезе Ласкин. Mr. Green Praynig

# 4 758
Ох, аз като го каза първия път очаквах да се обоснове, защо когато хората играят на градове, тя назовава държави, но не би, сега отново повтори ама пак не изясни, какво ли е имала впредвид newsm78

# 4 759
Бонка 100 пъти повтори, че днес играели на градове и тя казала Ливан, а Николай е направил забележка, пък тя знаела какво казва и с друга цел била го казала. Интересно ми е с каква друга цел? Laughing

Айде, дано влезе Ласкин. Mr. Green Praynig

И на мен ми стана интересно с каква цел го е казала? Дали няма да е с цел да накара Николай да я контрира и пак да се скарат  Mr. Green

Ако влезе Ласкин се надявам да не се заяде с Никол, аз я харесвам, изглежда точна.

# 4 760

Хахаха, Златка не била разбрала бре - Николай се преместил, защото го било страх Златка да не го набие. Joy
Сега вече ще и порасне самочувствието  Crazy Joy

хохохо Николчето трепери и чака Иван Ласкин, горкото дете  Stop значи сериала продължава Mr. Green
Леле, тоА брадър направо гладиаторска арена, ноу мърси  Mr. Green Да не са направили 1000000 лв наградата  Thinking

# 4 761
  • Варна
Ама аз очаквам Златка да сложи Николайлай на мястото му, че тя не е ромка и няма как да му поднася, очаквам да го нападне и да го набие, много му се е ядосала.
smile3532Това беше добро!
П.П.И аз съм спряла звука,гледам "Горещо" където обсъждат "виповете".
Пфуу,веднъж ще може да се гледа вечер и то простотии Crossing Arms

# 4 762
Сега се сещям, че той Ласкин много пиеше. Мисля, че ще се впише в ситуацията  Peace Но може и да бъркам.

# 4 763
какво им е толкова смешно, нищо не разбирам

# 4 764
Ако влезе Ласкин се надявам да не се заяде с Никол, аз я харесвам, изглежда точна.

И на мен ми харесва, но ми е малко скучна. Wink Ласкин ще вкара интрига, не само с Никол, според мен.

Кой се хили така? Златка ли? Shocked Sick Че само слушам.

# 4 765
Сега се сещям, че той Ласкин много пиеше. Мисля, че ще се впише в ситуацията  Peace Но може и да бъркам.

На мен пък ми е интересно как ще го коментира жена му Crazy.

# 4 766
Скучна е, защото няма конфликти около нея Simple Smile

А с какво са се мазали, това не го разбрах?

# 4 767
Аз пък като Бони се чудя защо не им забраняват алкохола?

# 4 768

На мен пък ми е интересно как ще го коментира жена му Crazy.

Хахха оле, да. Ще е интересно.

# 4 769
Скучна е, защото няма конфликти около нея Simple Smile

На мен не са ми толкова интересни конфликтите, не харесвам много сеира. Но примерно с часове съм слушала какво разказват Юлиан, Фънки, Мариана, дори Николай. Много интересни истории, преживявания и т.н.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт