В чужбина с три деца

• 18 726
  • 225
  •   1
Отговори
# 45
Е що се хАбим със съвети за визи и работа, вместо да се не преместим в Красива мама и да си дойдем на думата  Laughing

# 46
Черни мъже има и в белите страни. Порядъчни и свестни.
Търси си си ги от там, не някакви скамъри от Нигерия.
Аз точно от белите страни ги търся. По скоро те ме намират. Обаче после се оказва , че са си натурални африканци , но пребиваващи и работещи там. Явно ще си стоя в БГ во век и веков.

# 47
Ох,отдавна не се бях смяла така....заболя ме корема.

Кими, в Бг също има натурални черни местни мъжки екземпляри.Ако това е,което ти харесва,де.

# 48
 kimmy   Laughing  много ме развесели, а само по черни ли си падаш и само англоговорящи ли??
  Предлагам, немски бодибилдър, много добре финансово, собствена къща, 3 коли и собствен фитнес център,+ верига магазини за хранителни добавки. Работохолик е, и ми е много мъчно за този човек, от 12години не е ходил на почивка, само бачка, и си няма никой да му харчи парите. Жив да го ожалиш   Sad    Той казва, че не си търси жена, но аз не му вярвам, на мен той ми е личен треньор, и семеен приятел (сега, да не си помисли, някой че съм в топ форма, имам 13кг да свалям., та затова и трньор) Единствената ми свободна приятелка е 120кила, и няма да я хареса, затова, моля те, помисли си  Laughing

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 01:57 от меркантилница

# 49
kimmy ти най-накрая си дойде на думата, защо трябваше да ни мьчеш да се морим да даваме информация. Важното е лаф да става в форума Grinning.

# 50
Тези предишните неща малко на шега ги описах. Предпочитам аз да работя , да си изкарвам парите , а не да се оженя за някой само да ми уреди работа там и да ме издържа. А и в момента не съм на вълна сериозно обвързване. Съжалявам , че писах тук да се смеете на мой гръб.

# 51
Ами щом искаш тогав асъвет- намери си работа в някоя от големите международни вериги и си плюй на ръцете. Така ще  можеш ако не да се  възползваш от  възможностите за местене в друга държава, поне да придобиеш релевантен опит.
Да се надяваш само с български колеж да си намериш добра работа в чужбина, та да можеш да гледаш себе си и дете, клони към научна фантастика.
Както са писали вече, повечето държави имат ограничения за пребиваване и/или работа и трябва да си много добър специалист ( или много ниско платен) за да ги преминеш.

# 52
Кажи ни моля, колко струва преглед при педиатър в България със и без здравна застраховка. Може да сравним дали е по-скъпо от моята англоговоряща страна.

Направо се учудвам на наивитета на някои. Как живеете? Рибата в Дунава, те за цените на педиатъра в англоговоряща страна се чудят. Не мога. ooooh!
Супер наивни въпроси наистина задават някой , с какъв акъл изобщо тръгвате с трите си деца и то без ясна идея къде и защо ?Имам чуството че , се водите къде дават най лесно помощи и натам се запътвате ..Много ми е интересно двете питащи на колко години са ? Rolling Eyes

# 53
  • загубено
Я темата започнала да става интересна.
След като обсъдихте соц. помощи и детските надбавки , сега
брачна агенция ли се заформя?

Ще има засилен интерес Laughing
Тъй де да се запиша Mr. Green

# 54
То май брак с чужденец си е най - добрата оферта. Аз редовно се запознавам с чужденци. За сега по интернет , че съм по майчинство и няма къде другаде. Лошото е при мен , че моята страст са черните мъже.  И все някакви такива с проблеми с гражданството ми падат. Двама идваха тука , при един аз ходих. Ама да не стане казано по български вместо аз да ,, намажа ,, , те да намажат от мен. Та затова мен малко си ме е страх от брак.
Shocked #Crazy Joy

# 55
Тези предишните неща малко на шега ги описах. Предпочитам аз да работя , да си изкарвам парите , а не да се оженя за някой само да ми уреди работа там и да ме издържа. А и в момента не съм на вълна сериозно обвързване. Съжалявам , че писах тук да се смеете на мой гръб.
Шега , шега ама на голо дупе си е чисто ...
Що ни залъгва с версията за работа в чужбина, направо трябваше да си кажеш мъката .. Joy

# 56
Едната дама каза, че е на 25. Тази с 3те деца:)

Има свестни всякакви мъже, но май не са тези дето ти свалят звезди по интернет Wink

# 57
Сънимъни, в Германия действително има данъчни облекчения за семейства с деца и само един работещ- работещият плаща по-малък данък общ доход, защото е единственият в семейството вадещ пари, освен това за всяко хлапе се приспадат определени суми от облагаемия доход и т.н., с други думи казано- ако твоят мъж взима същата брутна заплата, както нежененият си и бездетен колега, то твоят мъж в края на месеца/годината ще има повече нето от колегата си (но пък с тия 3 деца и неработеща жена разходите му ще са в пъти по-големи от на колегата Wink)

За цитата по-долу мисля, че стана достатъчно ясно, но все пак който ти го е казал да му кажеш да не разправя врели-некипели Peace

Казаха ми,че в Германия за многодетни семейства имало дори облекчения за апартамент(плащане на сметките и наема и социални помощи,поне докато човек се ориентира и си намери свястна работа).Ако някой е запознат ще съм благодарна да сподели.

То така има невиждан наплив на емигранти, а ти представяш ли си какво ще стане, ако наистина дават апартамени и помощи на новодошли емигранти, щото им било кеф да поживеят в Германия Wink. Звучи като научна фантастика, затова и реакциите тук, не се сърди...
Обаче ако да речем дойдете тук, мъжът ти поработи няколко години (а и ти), плащате си всякакви осигуровки и в един момент, недай се Боже, мъжът ти си загуби работата, тогава да, помагат, няма да ви оставят да умрете от глад или да спите под моста, но докато се стигне до тези "привилегии" пътят е много дълъг , с много работа и много плащания на данъци и осигуровки.
Най-важното, което трябва да направите е единият от вас да си намери стабилна и доходоносна работа (не ква да е, щото 5 гърла не се хранят лесно) и оттам нататъка всичко останало, не се надявайте на никакви помощи от никъде, за да не останете разочаровани и да се чудите какъв път да хващате с 3 малки деца в чужда държава.
Успех

# 58
чудя се в тийн форум ли съм попаднала  newsm78
едната си търси черни мъже  Crazy Stop
другата пита как да иде в германия с три деца и да взима помощи, че и сметките да и плащат Twisted Evil

аз се записвам за принц  Simple Smile. ако има някой свободен, пишете/с подробни данни/ Wink
така, да си кажа и аз исканията - височък, да не е слабичък, да не е плешив, да има поне половин кралство и хайде от мен да мине, може да е и с тъмни очи, макар да си падам по светлооки, ще се прежаля Laughing този път.

пс. забравих - и гледайте да е зодия скорпион! адриана вотей откога ми го е предсказала! чакам го! Flutter

# 59
Какво могат да намажат те от теб-българско гражданство ли?

Имам приятелка, живее в ЮК, запозна се с младеж и така малко набързо се ожениха, по стечение на обстоятелствата черен. Наскоро се оплака,че съпруга я карал да се записва за помощи като самотна майка(деца нямат). Толкова и намила, че беше започнала да се чуди тя ли е крива, че не смята че е ок.
 За врътката да се пишеш самотна майка, въпреки че си живееш с бащата бях чувала, но дете как се измисля...

Serendipity ергена на меркантилница не ти ли хареса?

Общи условия

Активация на акаунт