В чужбина с три деца

• 18 737
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
хахаха, ти беше с вкус към джаджите и афинитет да ги притежаваш  Hug
аз съм зарината с такива вкъщи, по принуда, ама съм такъв лаик, че не мога да ги оценя..ако се преместим къмто вас, ще те каня на гости, ще има с кой да си коментираш  Laughing

...И наистина ли още се ходи с анцузи? Crazy
Искаш да кажеш пак ли се ходи с анцузи като през 90 те.

# 121
Както искаш го интерпретирай, но носи еднакъв смисъл.
Да, виждала съм на прибиране главно, но типажа е мургав, с вехта чантичка в ръка, почти без багаж.Предполагам е някакъв гастарбайтер, на временна заетост тип бране на нещо си... Thinking
а отиване виждам повече жени на токчета и впити панталони-едва се сгъват на седалката в самолета-прекалено нагласени с неудобни за път дрехи, сякаш сложили най-хубавото, което имат точно за полета на Там... Thinking

# 122
За такива анцунчета ли става въпрос - http://www.posh24.com/photo/1489113/madonna_adidas_work_out_exerci  ?

# 123
сякаш сложили най-хубавото, което имат точно за полета на Там... Thinking

Ами нали по дрехите посрещат.  Laughing

# 124
: Не отричам, просто казвам, че като че ли намаляват.

# 125
Аз пък мисля, че в така описаната ситуация човек има голям шанс за качествен скок, е не веднага с пристигането, но в дългосрочен план.

Има шанс ако го иска. Ако иска на помощи, нищо не може да го накара да скочи.
Аз говорих специално за ситуацията на Jizzlobber- само един работещ, но на добро място и с добра заплата, не ставаше дума за помощи  Peace

Jizzlobber, аз схванах, че не сте искали, но изках да спомена, че по принцип такова положение съвсем не е за изхвърляне, ако човек иска да емигрира, даже е много добра стартова ситуация Peace

разбрал е заплатите им, данъците им, всичко необходимо.
Малеее, ей ся го признах твоя мъж  Laughing как е успял? в Германия посмъртно не се говори за заплати и никой не си признава без бой колко взима, камоли пък пред колеги, ама твоят явно им е влязъл под кожата Simple Smile

# 126

не мисля, този е супер.
по-скоро нещо такова http://seir.bg/pictures/52672_thumb.jpg  Simple Smile

# 127
На чашка, след Н-тото посещение по определен проблем, който те не успяха да решат, ама той им го направи.Вечер, след работа, свършена по немски, седнаха и се напиха. Laughing
Освен това, моят мъж владее математиката-колко деца има този човек, какъв колеж учат, колко струва колежа, па униформите, па храната, па наемите им, колата се знае колко му струва, дали е почивал лятото?на златните и защо е пропуснал, хахаха/ и то, като теглиш чертата, получаваш годишния му доход, с който може да си позволи това.Съвпаднало е с казаното от него. LaughingПо принцип мъжа ми, за страните, в които ходи е добре подкован.Още в началото, като започна да пътува, изчиташе всичката налична информация, дори законова, за да няма изненади.Винаги е подготвен.По този начин може да участва активно дори в социалните им разговори.

# 128

а отиване виждам повече жени на токчета и впити панталони-едва се сгъват на седалката в самолета-прекалено нагласени с неудобни за път дрехи, сякаш сложили най-хубавото, което имат точно за полета на Там... Thinking

What bitches wear at the airport

# 129
Не знам вие с какво ги изпращате, но ние ги посрещаме с много "злато" и бранд. По-скоро така - http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/missy-white-adidas.jpg

# 130
Не знам вие с какво ги изпращате, но ние ги посрещаме с много "злато" и бранд. По-скоро така - http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/missy-white-adidas.jpg

хехе, имах такава прическа преди години Laughing

# 131
А вие какво против имате последните модели телефони, а?
iPhone5 започва от 29еуро месечно с абонамента ( 400 мин, нам си колко смс-а и 2гига интернет).
голЕм престиж, значи, недостижим блян.

Нищо  Laughing
Но ми е правило впечатление-появи ли се нов телефон, първо ще го видиш притежание
на емигранти, после на тинейджърите и после  работещите около мен се разделят с вярната нокиа.
По него време споменатия нов телефон е вече стар.
Не виждам нуждата някак, но тук залитам в минималистичната тема  Crazy

Не дава нещо да копирам само снимката, но ето тук е рог на изобилието  Mr. Green
http://www.moderneshop.com/-adidas-tracksuit_c955

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 22:55 от zlatnata tolumba

# 132
Като зачекнахте телефоните вчера се разхождам с детето , минаваме покрай един магазин в ремонт ( ама съвсем груб ремонт) и на вратата се подпрял един работник, оплескан до под мишниците с цимент, обаче държи телефон и пише със стилус. Ако щете ми вярвайте, веднага си помислих, че ще имам случай да го споделя във форума  Laughing Laughing

# 133
Боже боже, ами ако видите сутин в кафето има един чистач на улицата с оранжевите жилетки влизат да пият кафе и се засичаме всяка сутрин - чете си вестниците от айпад сигурно съвсем ще се потресете.  какви неща си позволява пролетариата не е истина, не ги е срам.

# 134
има един чистач на улицата ... всяка сутрин - чете си вестниците от айпад

Ето затова хората искат да емигрират. Виж как окуражително си го написала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт