Philips за здравословна България

• 43 715
  • 497
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Момичета, днес ще пека тиква като заспи детето. Никъде не прочетох, но реших, че сокът от тиква трябва да е с печена/варена тиква, не сурова, нали?
Макар, че ядох салата със сурови тиквички и не беше зле...

Ще си получите и домата с краставица днес, макар, че малко не ми се ще да го пробвам аз...някое зайче за опити?  Mr. Green

Josefin, ти смая света! Браво, страхотни сокове и снимки!  Heart Eyes
Чак да ожаднее човек.  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed
благодаря Как'Сийке! Апарата ми е добър, обаче фотографа - резил. Радвам се, че ги одобрявате много  Hug

Домат с краставица беше моята поръчка - ще очаквам да видя резултата. Josefin нищо страшно няма - все едно имаш течна шопска салата  Grinning Grinning Grinning

# 421
  • Пловдив
Следобедът минава по-бързо с вкусно сокче, приготвено с помощта на Джусеро  Mr. Green

Приготовление:

Изпълнение:

Резултат! (Сок от зелена ябълка)

За детето:

Сок от малко парче тиква, половин зелена ябълка и 1 морков:

Бях скептична към този сок, но когато го пиеш се усеща вкуса на зелена ябълка, когато задържиш в устата - на тиквата и като преглътнеш остава чувството за моркова  Joy

Последствията - суха смес!

Поръчката за домат и краставица:  пийнах малко, не е зле, ако се пие веднага, после - не е по мой вкус сокът!

Краставицата беше с кората и затова леко зеленее, освен, че червенее  Rolling Eyes

Мазало!  Laughing

Бон апети и Наздраве!

# 422
  • До хладилника, който обичам
Врътни сега един тиквеник! Laughing Безотпадна технология!
п.с. с бяла тиква може би тиквеният сок ще е по-сладък Thinking

# 423
  • Велико Търново
Не зная дали тук е уместно да питам, моята сокоизстисквачка също е Philips но съвсем друг модел - от белите и е доста по малка. Дали става с всякакви плодове и зеленчуци да правя сок, защото ми казаха, че ягоди не трябвало да се пускат заради малките семчици и да не увредят рендето на машината.

# 424
  • София
Супер ,всичко е изпълнено за един ден !   bouquet

# 425
  • Варна
Невероятни уреди! В Метро Варна опитах сок и пържени картофи и останах очарована! Картофките си бяха като на фритюрник и най - хубавото беше, че нямаха мазнина. Хубаво ще е всеки да си има тези уреди у дома! Хубав ден на всички!

# 426
Здравейте момичета!
Вече се точа и за сокоизстисквачка, но след Airfryera ще ми е малко трудно да навия мъжа Simple Smile
Иначе исках само да споделя за фрайърчо - много ми е полезен за печене на чушки. Много ги обичаме вкъщи - изчистени от семки и нарязани на надлъжни ленти. Намаслявам и мятам за 10 мин.  - обръщам после малко, защото нали съм хала и препълвам кошницата и съответно са станали тези отгоре и тези на дъното, после пускам за още 10 мин.
по подобен начин правих и моркови, иначе за кюфтета и картофи определено вече други съдове/печки не ползваме вкъщи
Хубав ден от мен Simple Smile

# 427
И днешният ден започва свежо и зелено, благодарение на Josefin и страхотните фрешове, с които ни зарежда!

Нямаме търпение да видим с какво ще ни изненадаш през оставащите дни до 16ти ноември, когато една щастлива дама ще се сдобие със страхотния  Philips Airfryer!   chef

А какво сътвориха и нашите блогърки докато тестваха уреда, може да видите тук:

http://yoli-www.blogspot.com/2012/10/blog-post_28.html
http://yoli-www.blogspot.com/2012/10/blog-post_24.html
http://yoli-www.blogspot.com/2012/10/blog-post_5211.html

# 428
# 429
  • Пловдив
Благодаря Филипс  Hug
Днес направихме сокче от ябълка с круша! И малко и голямо бяха доволни  Mr. Green Вкусотия

Приготовления (ако изобщо се брои измиването на плода и пъхането му цял):

Каната е номер 1, нито пръска, нито пяната пада в чашата, много й се радвам!:

Обаче...така се улисах, че си пийнах солидно преди да снимам направения сок!  Joy затова получавате само една малка чашка!  Blush

Наздраве!

пеп-чо ,изпревари ме с кивито, моето само за сок става, сега ще мисля с какво да го смеся!

Бяхте помолили за нещо с магданоз, утре ще имам и ще изпълня магданозеното желание  Laughing

# 430
Аз се сещам за комбинация от киви и банан. Знам че много ще ми хареса, но предполагам че ще трябва повече плодове да се изстискат.

А иначе срещнах в интернет комбинация от ябълка+краставица+киви. Подобрявал вида на кожата този фреш 4470

# 431
Josefin, наистина страхотни сокчета! Заредихме се виртуално с витамини през зимата.   Grinning
Ще пиша писмо до дядо Коледа, да ми донесе някой от тези страхотни уреди на Филипс.  Grinning

# 432
  • Sofia
на мен ми хареса цвета на сок-а от киви. Имате ли идея с какво може да се комбинира. Също има ли плодове/сокове, които не е добре да се комбинират както при някой храни?

# 433
Добро утро! Вече е и още по- добре след като започнах деня с едно елементарно фрешче от грейпфрут (машинката ми е доста евтин вариант и става малко бавно).

Josefin за колко време се изцежда 1 грейпфрут е Philips-a?

# 434
  • София
Киви и ябълка дали е добра комбинация . Аз мисля да пробвам утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт