Philips за здравословна България

• 43 697
  • 497
  •   1
Отговори
# 435
Добър ден мили дами! Simple Smile

Днес е последният ден от седмицата, през която Josefin и нейният Philips Avance Juicer & Citrus Press ще ни заредят с поредната доза витамини, свежи рецепти и полезно-апетитни кулинарни чудеса!

Благодарим ти Josefin и очакваме с нетърпение рецептите от днес и с какво още ще те предизвикат другите читатели от форума!   chef

Не забравяйте, че утре е и денят, в който най-накрая чудесният Philips Airfryer ще си намери нова кухня!

Успех на всички!

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:14 от Philips Bulgaria

# 436
  • София
Хубава е тази темичка и чак ми е мъчно ,че ще свърши прекрасното изпробване на уредите . Аз благодаря на всички дами и нека късмета е с нас .  bouquet

# 437
  • Плевен
На финала и аз бих искала да благодаря на Филипс и на нашите любезни виртуални домакини за възможността да се насладим на толкова много красиви, вкусни и здравословни ястия и напитки.
  bouquet
И късмет в утрешната томбола!

# 438
  • Sofia
Тази тема според мен може да остане и в бъдеще, дори и да не е като рекламна, аз съм сигурна, че ще има и други потребители, които ще си закупят някой от представените уреди и ще се радвам ако се споделят тук рецепти. Аз благодаря на Philips за кампанията, благодаря и на "тестерките",за чудесните предсавяния на уредите.

Един виртуален подарък за вас момичета, които измъчихме с нашите идеи:

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 15:11 от vaflichka

# 439
  • Пловдив
Добър ден и от мен с Джусеро.

Той тази вечер стоя неизмит на приставката за фреш, защото мама Жозефин беше прекалено заета в нета  Joy
Тази сутрин учудващо му хвърлих една гъба и топла вода и не изпитах затруднение да търкам, пластмасата е гладичка и добре се измива, без да остава полепнало  Grinning

Краси няма да остане без сокчето от зеле, морков и ябълка. Специално за нея   chef

Също и vafli4ka - за теб краставица  мента:

Как' Сийке - не съм забравила за твоята молба и макар бейлисът да не го числя за алкохол (под 40% що им викат алкохолни напитки се чудя  Laughing), все пак това имах охладено и отворено  Mr. Green

Коктейл от бейлис, банан и киви (пийнах си, кво да ви правя!)  Whistling Flutter

Специално от мен, стана много вкусно - червена ябълка с магданоз:

Плодовете и зеленчуците ги снимам в количеството, в което ги слагам и в което стават. За мен бананите не са плод, който има сок и най-добре да е на шейк. Защото това с 1 банан, 3 малки кивита и 2 супени лъжици бейлис - има няма 50 грама.

Наздраве, надявам се през изминалата седмица изпълних поне наполовина желанията ви и виртуално опитахте поне едно сокче  bouquet

Благодаря и на Philips за чудесната кампания, запознах се с толкова много нови неща и ми беше много приятно да презентирам и да гледам какво са презентирали и момичетата! Страхотно!

# 440
  • Пловдив
vaflichka, вафла такава, аз ти се сърдя, сега ще махна краставицата с мента ей  #2gunfire  Joy

Според мен уредите са различни по своему и всеки от нас се опита да покаже какво може неговия уред, сега, че Краси умее и да готви уникално си е само бонус към прекрасния уред, който получи, Как'Сийка с удоволствие бих й изяла салатките, така добре изглеждат, че и малко злоядо дете би ги опитало! Браво на всички!

bouquet

# 441
  • Sofia
vaflichka, вафла такава, аз ти се сърдя, сега ще махна краставицата с мента ей  #2gunfire  Joy

Според мен уредите са различни по своему и всеки от нас се опита да покаже какво може неговия уред, сега, че Краси умее и да готви уникално си е само бонус към прекрасния уред, който получи, Как'Сийка с удоволствие бих й изяла салатките, така добре изглеждат, че и малко злоядо дете би ги опитало! Браво на всички!

bouquet

Josefin  Hug Hug Hug написах го преди да ми направиш сокчето, подкупена съм и отивам да трия  Joy Joy Joy

# 442
  • Пловдив
хахахаха  Laughing

това видео от началото, вижте сега отваря ли ви се? исках да покажа как се мелят 3 цели ябълки и колко секунди и лесно става!

http://img39.imageshack.us/img39/5443/a5ljnzgjpmduqcmrlzihwj.mp4

айде и без смях!  Blush

# 443
  • София
Видеото си е супер . Няма да има смях , благодаря за хубавото показно в бялата хубава кухничка.  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
Ооо, благодаря за коктейла, надявам се, че ти е харесал.  Laughing
(Абе, казах ти аз да ливнеш отгоре малко ром, ама и така става. Mr. Green)
Още веднъж благодарности за прекрасните сокчета и аранжировката им, страхотна беше, Josefin!   bouquet

Успех на всички в томболата! Аз не смея и да се надявам, че ще стане много нахално от моя страна да се радвам на цели 2 уреда.  Laughing

# 445
  • Пловдив
Ооо, благодаря за коктейла, надявам се, че ти е харесал.  Laughing
(Абе, казах ти аз да ливнеш отгоре малко ром, ама и така става. Mr. Green)
Още веднъж благодарности за прекрасните сокчета и аранжировката им, страхотна беше, Josefin!   bouquet

Успех на всички в томболата! Аз не смея и да се надявам, че ще стане много нахално от моя страна да се радвам на цели 2 уреда.  Laughing

халичка   bouquet
кухнята ми само за презентации става, не готвим, че ни е страх от толкова бяло  Joy

е, то ние в томболата ли сме...чак пък толкова нахални  Blush Whistling
Добре стана с бейлис...с него и без него според мен пак добре, де! Малко ябълка ако се добавеше за повече сок, може би най-хубаво!
абе разбрах те аз за рома, но такива сладории са ми блякиш, бейлисът седи 3 месеца...виж да имах джак, уви, изсмукан е!  Mr. Green

# 446
  • София-Младост
1.   Колко важни за вас са здравословното готвене и здравословния начин на хранене?
Много важни, не само защото това е модерно напоследък. Трудно се постига, предвид това което се предлага понякога на пазара, но когато човек иска-успява Simple Smile
2.   Стремите ли се всеки ден да приготвяте здравословна храна за своето семейство?
Стремя се всеки ден да предлагам домашно приготвена храна за семейството ми. Не мога да кажа, че е на 100% здравословна на моменти, но определено се старая.
3.   Как комбинирате здравословното готвене и традиционната българска кухня?
Експериментирам, заменям понякога даден продукт... но в нашата традиционна кухня има доста ястия, които могат да влязат в графа "здравословни"

Simple Smile

# 447
  • До хладилника, който обичам
Успех на всички в томболата! Аз не смея и да се надявам, че ще стане много нахално от моя страна да се радвам на цели 2 уреда.  Laughing
Алоооо, не пип, че пляс! Нали имаш саладмейкър, рупай там свежи зеленчуци!

# 448
Да намина и аз във форума и да ви пожелая успех за утрешната томбола! Hug

Да благодаря и на Josefin за презентацията на Джусеро! Надявам се да и служи дълго време и й го пожелавам!

Да благодаря и на PHILIPS за прекрасните уреди, които са сътворили! Хареса ми тяхната идея за този вид презентации и се надявам, че и за в бъдеще ще ни радват с такива теми, защото това е най-добрата реклама! От нея печелят всички- и ние като потребители, и PHILIPS като марка, която държи на качеството и полезността на продуктите си! В това се убедих, тъй като момичетата показаха, че уредите се използват лесно (освен ако не са скрили някой недостатък) и са в помощ на хората, които желаят да променят начина си на живот към по-здравословен!

# 449
И аз се отбивам да си пожелая късмет както на мен така и на всички останали  Laughing

Благодаря на момичетата, че ни вдъхновяваха през последният месец.  bouquet Така благодарение на тях опитах нов кекс, почерпих малко идеи за салатки, а от няколко дни заменям сутрешното кафе с фреш (е нямам Philips и сокчето ми става малко бавно  Rolling Eyes )

СТИСКАМ ПАЛЦИИИ!

Общи условия

Активация на акаунт