Philips за здравословна България

• 43 686
  • 497
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Честито на спечелилите! Да направите презентацията интересна, така, както беше предния път  Wink

Не мога да скрия разочарованието си, че не съм сред трите избраници, за ютията бях сред резервите Tired - но пък ще си стискам палци поне томболата да ме огрее. Crazy Praynig

# 46
Много съм щастлива, че съм една от избраните .Благодаря Ви!    Grinning
Честито и на Как` Сийка  и на Josefin ! Успех, момичета!    Peace
Виждам, че организаторите много точно са преценили как да разпределят уредите   Grinning , всички са доволни.
Първата рецепта вече чака.......

И проблем..... не мога да изпратя обратно ЛС с данните си.
 Как` Сийка  и  Josefin, на кого изпратихте данните си?

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 00:44 от Анонимен

# 47
Честито на  спечелилите момичета !!! Hug Hug Hug
Успешно представяне на презентацията !!!! newsm10 newsm10 newsm10
Ех.... , всеки от нас тайничко имаше надежда да е сред печелившите ,но.... комисията си е казала думата  Laughing
Не губете кураж останалите  момичета , идва следващият тираж- томболата !!! Laughing Laughing Laughing

# 48
  • До хладилника, който обичам
А ако в томболата раздадат и от трите уреда, ехехе! Laughing

# 49
  • Sofia
Аз съм много заинтересована от Salad Maker-а, за мен това е прекрасен уред и наистина бих ползвала такъв, най-вече през зимата, когато правя салатите от по-твърди зеленчуци - червено цвекло, зеле, моркови и т.н. Наистина се надявам момичето, което го тества да покаже голяма част от възможностите на уреда.

# 50
  • Велико Търново
Честито и от мен на печелившите!!! Simple Smile Успех на презентацията! Ще я следя с интерес!

Уредите са чудесни! Сега остава да се моля на късмета за Airfryer-а, защото само това е вариантът моят мъж да яде пържени картофи  Mr. Green

# 51
  • София
Страхотен избор на печеливши , браво на журито . Ще чакам рецепти и интересни решения . Успех Simple Smile

# 52
  • Пловдив
хайде, че ме сърбят ръцете...
и ми се пие СОК  Party

# 53
Благодаря на всички! Да ви се връща и след месец аз да честитя на някоя от вас.  Grinning
Само да си получа уредчето и ще се поразвихря (за радост на съпружеското тяло).   chef Laughing

# 54
Ако се налага, да ти дам адрес за излишната продукция...

# 55
Няма да има излишна. Не забравяй, че си имам и прасе у нас.  Mr. Green
Сега квичи, когато чуе да режа с нож на дъската, но подозирам, че съвсем скоро ще започне да реагира с луда радост и на салатмейкъра.  Laughing

ПП Размислих. Бу, ако дойдеш да изгладиш у нас, ще те черпя една салата. И за дечицата ще пратя.  Peace Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:20 от Как` Сийка

# 56
Иййй, беее, ненагладило се! Laughing

# 57
Благодаря ви, момичета, за пожеланията!       bouquet
Надявам се да ви изненадам с някои наистина интересни и нестандартни рецепти .И не само....
По принцип избягвам пърженето.Ще ми е интересно как точно ще се получат ястия в подобен уред за пържене/готвене без мазнина.
Успех и на всички участници в томболата!     Peace

Чакам вече първата салатка......     Grinning

# 58
  • Sofia
Аз също се учудвам как уреда готви без мазнина  Wink Дано храната е вкусна и най-вече здравословна.

# 59
  • Варна
Честито, момичета!  Hug
Чакам с нетърпение да споделите кое-как се представя на полеви условия!  Laughing
А аз лично много ще се радвам на Salad Maker-а! Какви салати точно прави? Аз като чуя примерно за настъргани моркови и...  ooooh! с металното ренде що маникюр ми е заминал...
Хайде успех и чакаме новинки!   chef

Общи условия

Активация на акаунт