Philips за здравословна България

• 43 683
  • 497
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
mayla_to, Честито! Simple Smile Със здраве да си го ползваш!  Simple Smile,
Благородно ти завиждам ...  Embarassed

# 496
Кой е казал, че понеделниците са кофти дни?! Simple Smile
Може и аз да съм го казвала, но днес определено ми е приповдигнато и щастливо, благодарение на Philips Bulgaria. Току що ми дойде късметчето и още му се радвам, нямам търпение да го "сефтосам" Simple Smile
Благодаря ви още веднъж Philips Bulgaria, дано в бъдеще зарадвате и други! желая ви хубава нова седмица на вас и всички момичета тук! Simple Smile
Приятно готвене! Да "почерпиш" каквото сготви днес Simple Smile

# 497
Здравейте! Отново сме тук, за да ви предложим още един здравословен начин за приготвяне на вкусни и полезни храни за вас и вашето дете. Знаем, че консумирането на плодове и зеленчуци е изключително полезно за малчуганите. Приготвянето им обаче не винаги е лесно, за това създадохме специална тема, в която може да споделите какви проблеми срещате в приготвянето на зеленчуците за детето ви: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836955.0;topicrefid=20. А освен това с участието си в нея имате възможност и да спечелите най-новата сокоизстисквачка Philips Avance HR1870. Тя се отличава с революционната технология QuickClean, в комбинация с електополирано сито, което е толкова фино, че не се запушва, а почистването става само за една минута.  Още за най-новите сокоизстисквачки от серията Avance на Philips научете тук:www.philips.bg/juicers.

Общи условия

Активация на акаунт