Philips за здравословна България

• 43 688
  • 497
  •   1
Отговори
# 60
Да ви се похваля, още рано сутринта получих уреда. Огромно благодаря на Philips Bulgaria за това, че ме избраха и че толкова бързо и коректно изпълниха своята част от уговорката!   bouquet
Саладмейкърът вече е изпробван и на този етап впечатленията ми са: Уау!  Crazy
Това чудо реже, стърже, абе изобщо върши всички неприятни, досадни и трудоемки дейности в процеса на приготвяне на храната. Засега разучавам възможностите на различните приставки. Дотук се оказа, че може да реже и зеле (много ми беше важно), макар че на листовката не е указан точно този зеленчук. Рязах чушки, лук, даже пробвах и с магданоз.
С две думи - няма вече сълзи, рендосани нокти и накълцани пръсти!  Party
Това е засега, експериментите продължават. (Само да направя ново зареждане на продукти, че тези вкъщи вече ги изпробвах повечето.  Laughing)

# 61
  • Sofia
Да ви се похваля, още рано сутринта получих уреда. Огромно благодаря на Philips Bulgaria за това, че ме избраха и че толкова бързо и коректно изпълниха своята част от уговорката!   bouquet
Това чудо реже, стърже, абе изобщо върши всички неприятни, досадни и трудоемки дейности в процеса на приготвяне на храната. Засега разучавам възможностите на различните приставки. Дотук се оказа, че може да реже и зеле (много ми беше важно), макар че на листовката не е указан точно този зеленчук. Рязах чушки, лук, даже пробвах и с магданоз.
С две думи - няма вече сълзи, рендосани нокти и накълцани пръсти!  Party
Това е засега, експериментите продължават. (Само да направя ново зареждане на продукти, че тези вкъщи вече ги изпробвах повечето.  Laughing)

Както вече споделих това ми е най-любопитния уред, очаквам снимки  Hug

всъщност намерих това видео за уреда и съм впечатлена: http://www.youtube.com/watch?v=NvkPU5U6UGE

# 62
  • Пловдив
Браво и поздравления Как'Сийке!!!
Айде сега кълцай, покани съседки и споделяйте...Уреда реже в различни форми ли, смисъл не са само лентички?
 Hug

# 63
Хей, не ми давайте зор, де.  Laughing
Засега пробвам какво се случва с един продукт на различните приставки. Лошото е, че и забравям кое как беше (че то една ли е, цели 6 са!) и ще се наложи да повторя упражнението. Или да започна да си записвам?  Rolling Eyes Mr. Green
А още не съм стигнала до картофите!  Crazy

ПП Ако се окаже, че реже и картофи на кубчета за мусака, дали мъжът ми няма да ме изгони като във вица за бобъра?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
  • До хладилника, който обичам
Хей, не ми давайте зор, де.  Laughing
Да, да, то така става Mr. Green
Както добре знаем, от Филипс може и да нямат много въпроси, но тук сме готови да ви отворим куп работа Mr. Green

Я кажи по-важната част, след употреба колко време отнема миенето? И видео дай! Така, ами!

# 65
  • Велико Търново
Как` Сийка, направо ме заинтригува! Като го разучиш би ли публикувала и снимков мат`риал - например до всяка нарязана купчинка и приставката с която е рязана. Ох, размечтах се и за такъв уред... Praynig

Редактирам се - току що видях видеото - уредът е поразителен! Браво на Филипс!!!  bouquet

# 66
  • Варна
Това чудо реже, стърже, абе изобщо върши всички неприятни, досадни и трудоемки дейности в процеса на приготвяне на храната.

Страхотно звучи, завиждам (не съвсем благородно)!

И мен ме интересува как стои въпроса с миенето, може ли в миялна машина да стане (не какво пише на инструкциите, а дали реално могат частите да се измият в миялната), също - дали може да нареже краставици на кубчета за таратор. Peace

# 67
Мия частите на ръка - много бързо и лесно се почиства.
Кубчета за таратор не знам дали прави, ще проверя дали има такава възможност. Но на мен не ми трябва, така или иначе таратор от години правя само с настъргана краставица, а това чудо стърже и още как.  Grinning

# 68
Опитай за кубчета Peace тараторът не е същия Simple Smile
Как се мие стъргалото? Имам една сокоизстисквачка на тази марка - голяма мъка е да се почисти после металната част, която дефакто настъргва плода, за да пусне сок, то търкане, то плакнене...

# 69
  • Пловдив
Може ли да напъхаш де що имаш из хладилника зеленчук и купата отдолу, после само подправки и да ядеш? или поотделно трябва зеленчука да се пъха
прозвуча с друга тематика, ама ..събота е..сутрин е  Laughing

п.п бу и ти ли не спиш, тези мъже не могат да ни изморят, значи, у.  Crossing Arms Joy

# 70
  • Варна
Имам една сокоизстисквачка на тази марка - голяма мъка е да се почисти после металната част, която дефакто настъргва плода, за да пусне сок, то търкане, то плакнене...

Бу, сокоизтисквачката ти, ако е от онези за целите плодове, с четката в комплекта много лесно става почистването. Peace

Как` Сийка, тараторът е съвсем различен на кубчета. Wink

# 71
Такъв тип е, но няма никаква четка в комплекта Tired голям ужас е чистенето. Ще опитам с четка някаква тогава.

# 72
  • Варна
Странно, аз имам в комплекта такава четка.

# 73
Моя е от този тип, но не изглежда точно така Peace може за това да е.

# 74
За миенето - никакво търкане, никакви четки. Само от струята на водата падат всички остатъци. После с гъбичката с веро, изплаквам и готово.
Всички части са толкова гладки, че много бързо се мият и съхнат.
Разглобяването и сглобяването също става много бързо и без никакви усилия. Изобщо, помислено е за всичко.
Има два недостатъка само, поне толкова открих досега. Не бели сам картофите и няма дистанционно. Особено последното ми гарантира, че няма да бъда изгонена позорно от вкъщи.  Mr. Green  Joy
А за таратора - моля, не ми го хвалете този на кубчетата.  Naughty Вкъщи тараторът се пие в чаши, не се яде с лъжица, затова предпочитаме краставиците да са настъргани на ситно. Когато са на кубчета, падат на дъното.  Laughing
Хайде, засега толкова, отивам да кълцам моркови за туршия. Със саладмейкъра, естествено. Традиционно българско, здравословно и вкусно.  Wink   chef

Общи условия

Активация на акаунт