Philips за здравословна България

• 43 685
  • 497
  •   1
Отговори
# 30
1.   Колко важни за вас са здравословното готвене и здравословния начин на хранене?
 Мисля да започна с това че съм на 27. От 8-9 години приготвям храната вкъщи, от 4 имам дете... Преди ядях каквото ми падне, варирах 5 отгоре, 5 отдолу кг, и не ми пречеше. Какво се промени? Осъзнах това че като родител, аз съм тази, която трявба да е пример за детето и да му показва какво и как трябва да бъде. Ето защо започнах мн правилно да приготвям храната. Тук е мястото да се спомене и това че работя в сферата на услугите и разполагам с доста свободно време, т.е за мен не е проблем 2 часа на ден да готвя. в къщи винаги има супичка, винаги има второ ядене, винаги има домашен сладкиш, кремчета или подобни. Когато пазаруваме, дори и дететето си е свикнало, то преминава покрай щандовете с вафлите и жилираните бонбонки, както покрай цигарите и алкохола, н ему правят впечатление. Салами и подобни, кремвирши, тези неща не се консумират. мн приятелки ми се смеят и подиграват, но всеки си има избор и режим на хранене. резултаттът е ясен, здраво и жизнено дете, което изгражда правилни начини и навици на хранене. Живеем си на село, чист въздух, градина пълна с плодове и зеленчуци.. Мн майки ще прочетата написаното и ще оспорят, че те работят много, че те нямат време и тн, оправдания много бих им отговорила - човек трябва да знае че за да се чувства добре трябва да започне от храненето, от природата, от това което тя ни предоставя.
2.   Стремите ли се всеки ден да приготвяте здравословна храна за своето семейство? Мисля че в горният въпрос малко отговорих и на този Simple Smile не само се стремя, за мен е закон винаги да се приготвя прясня, полезна храна - разнообразна, естествена, това пърженото, газираното, консервантите, полуфабрикатите са ми неприятни.. въпрос на психика е всичко
3.   Как комбинирате здравословното готвене и традиционната българска кухня? Аз не смятам че има нещо кой знае колко сложно. Сама по себе си българската кухня е здравословна. В някой случай е тежка, но като цяло това което едно време са ядяли нашите баби и дядовци е било полезно, затова те са живяли толкова мн години. И сега ако видим някоа стара баб и я питаме какво яде, ще ни стане ясно какво и защо трябва и ние да ядем. Проблема е по скоро в това че на пазара се предлагат мн изкуствени храни, мн сирена и меса, които не са от естествени продукти, всичко е с консерванти и оцветители, а те оказват мн лоше дейсвие върху децата ни.
Едно от най бг ястие е гювеч, какво по здравословно то това? едно време на огъня не знам да са правили пържени ястия и да са подправяли с изкуствени бульони Simple Smile Яхнийте, кавърмите, чорба и ли супа, от това по полезно не знам да има Simple Smile

# 31
Стискам си палци и аз, ама не за Avance Juicer & Citrus Press, спокойно.  Mr. Green
Успех на всички участници, пък... всеки с късмета си.   Simple Smile

# 32
  • Пловдив
Стискам си палци и аз, ама не за Avance Juicer & Citrus Press, спокойно.  Mr. Green
Успех на всички участници, пък... всеки с късмета си.   Simple Smile

добре, няма да се караме  Crazy  chef

# 33
  • До хладилника, който обичам
На мен кое оставихте? Mr. Green

# 34
Абе, ти нямаш ли да гладиш?  Twisted Evil

# 35
  • Sofia
Аз си харесах Salad Maker -а , както съм фен на салатките  Hug

# 36
Момичета, да си признаем и трите уреда са чудесни  chef

# 37
Абе, ти нямаш ли да гладиш?  Twisted Evil
Мани, тая ютия се оказа страшно проклятие - тотална липса на извинение да не гладим у дома Mr. Green

# 38
Момичета, да си признаем и трите уреда са чудесни  chef
И за трите ме сърбят ръчичките да ги развъртя из нас  Whistling

# 39
Мани, тая ютия се оказа страшно проклятие - тотална липса на извинение да не гладим у дома Mr. Green

Шт, тихо, пепел ти на езика, че сега ще се накачулят всички, които не обичат да готвят.  newsm43
Или мъжете им.  Mr. Green

# 40
Време е! След много оспорвана надпревара вече можем да обявим трите дами, които ще се впуснат в кулинарни приключения, но този път с верен помощник в лицето на трите нови уреда от Philips – Airfryer, Avance Juicer & Citrus Press и SaladMaker.

Искрено благодарим за интереса на абсолютно всички, изявили желание за участие в теста. Не забравяйте, че с активно участие във форума, въпроси към тестващите и коментари на споделеното, всяка от вас получава шанса да спечели Philips Airfryer. Всеки отговор в темата включва името ви в томбола за уреда. Така че бъдете активни, дискутирайте и Airfryer може да бъде ваш!

И въпреки, че ни затруднихте максимално със страхотните си отговори и огромна мотивация, все пак успяхме да изберем трите „отличнички”, а именно: Краси...* - Philips Airfryer , Как` Сийка – Philips SaladMaker и Josefin – Philips  Avance Juicer & Citrus Press!

Ето защо се спряхме на техните отговори:

Защо избрахме Краси...*:
"Човек е това, което яде!" и сме абсолютно съгласни с теб Краси!:) Убедени сме, че ще създадеш истински интересни рецепти с твоя нов помощник Philips Airfryer.
Краси ни вдъхнови най-вече с начина, по който възприема храната и готвеното. Гмуркайки се в блога й, просто се изгубихме сред солени пайове с чери доматки, соеви кюфтенца и сладки мъфини! С позитивната си нагласа към храните и идеята, че „приготвянето на храна, особено на вкусна и здравословна такава, е една магия” за Краси  готвенето не е просто комбинация от продукти – за да се получи вкусно, апетитно, здравословно и полезно ястие, то трябва първо да се сготви с мисъл. Затова сме сигурни че Краси ще сътвори чудеса с Philips Airfryer!

Защо избрахме Как` Сийка:
Освен с ентусиазъм и голямо желание Как` Сийка ни спечели и с креативния си дух да претвори всяко кулинарно предизвикателство в нещо апетитно и здравословно. Надяваме се скоро и на нас да ни замирише на нещо вкусничко, докато четем за нейните кулинарни приключения с Philips SaladMaker. А ако случайно добави и някоя от тези домашни питки, с които се похвали, че приготвя вкъщи, няма да имаме нищо против! Simple Smile

Защо избрахме Josefin:
Josefin ни впечатли с отдадеността си към здравословното хранене и идеята, че здравословното може да е не само лесно и бързо, но и вкусно! А рецептата за шопска салата с балсамико и зехтин е нещо, което смятаме да пробваме възможно най-скоро.
Истинската страст към прясно изцедени сокове не само от Josefin, но и от цялото й семейство ни убедиха, че тя е правилният човек, който да тества и споделя впечатления за Philips  Avance Juicer & Citrus Press. Очакваме наистина да няма празно място в хладилника ти от сок и плод Josefin! 

А на всички вас, скъпи дами, искаме да припомним, че играта все още е далеч от края! Бъдете част от дискусията и отправяйте своите въпроси към тестърките  Wink Все още имате шанс да спечелите Philips Airfryer в специалната томбола на 16. ноември  Peace

Сигурни сме, че ще запазите доброто настроение в темата така, както го създадохте през изминалата седмица!

Успех!

# 41
  • Sofia
Честито на избраните момичета  Hug Hug Hug
Нямам търпение да видя резултатите  Grinning

# 42
Ха сега да ви видим Mr. Green

# 43
  • Пловдив
Много благодаря!
Така се зарадвах, понякога желанията се сбъдват и човек трябва да се надява и да говори откровено! Радвам се, че го направих, харесах от начало точно този уред - разполагам с доста плодове и зеленчуци (снабдена от село) и ще изстисквам с уреда нон стоп  Laughing
Нямам търпение да пристигне...юху  Mr. Green
  chef

# 44
И аз много благодаря!   bouquet
Значи, ще кълцаме салатки. Еха!  Party
Поздравления за Josefin и Краси, сигурна съм, че са доволни от уредите, които им се паднаха.
На останалите участнички пожелавам да не се отчайват, защото имат още един шанс и то какъв! От все сърце им желая успех!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт