Philips за здравословна България

• 43 710
  • 497
  •   1
Отговори
# 75
Може да предложиш и някоя салатена рецепта.....    Hug

# 76
  • Sofia
За миенето - никакво търкане, никакви четки. Само от струята на водата падат всички остатъци. После с гъбичката с веро, изплаквам и готово.
Всички части са толкова гладки, че много бързо се мият и съхнат.
Разглобяването и сглобяването също става много бързо и без никакви усилия. Изобщо, помислено е за всичко.
Има два недостатъка само, поне толкова открих досега. Не бели сам картофите и няма дистанционно. Особено последното ми гарантира, че няма да бъда изгонена позорно от вкъщи.  Mr. Green  Joy
А за таратора - моля, не ми го хвалете този на кубчетата.  Naughty Вкъщи тараторът се пие в чаши, не се яде с лъжица, затова предпочитаме краставиците да са настъргани на ситно. Когато са на кубчета, падат на дъното.  Laughing
Хайде, засега толкова, отивам да кълцам моркови за туршия. Със саладмейкъра, естествено. Традиционно българско, здравословно и вкусно.  Wink   chef

Здравей, имам няколко въпроса за уреда:

1. Имаш ли трудност с нарязването на твърди зеленчуци - моркови, цвекло?
2. Можеш ли да пробваш уреда с меки зеленчуци и да споделиш дали ги нарязва прецизно?
3. Можеш ли да направиш плодова салата с уреда и да споделиш впечатления?

# 77
Може да предложиш и някоя салатена рецепта.....    Hug

Ох, какви рецепти, бе хора. Аз още пробвам различните приставки с всякакви продукти.  Laughing
А, и не очаквайте да тръгна тепърва да търся разни екзотични рецепти. Пробвам функциите на уреда за всекидневното готвене.  Peace

Здравей, имам няколко въпроса за уреда:

1. и 2. Реже и стърже прекрасно всички твърди зеленчуци. Колкото са по-твърди, толкова по-добре. Меки също реже, но не винаги се получава правилна форма. Тази зима ще си отям на любимата ми салата от ряпа и моркови, която рядко правя заради пустото стъргане. Сега ще има кой да стърже вместо мен.   Simple Smile
Ето това се получи при рязане на не много твърди домати, краставица и бяло сирене, което се оказа, че може да се натроши с приставката за рязане на картофи. Ако е много твърдо, може би ще може да се стърже на рендетата, но моето не беше и затова се получи като натрошено.

Това тук е любимата ми салата от китайско зеле. Другите съставки са по желание и на вкус, в тази има шунка, яйца, маслини, царевица. Подправя се или с класическия дресинг (сол, зехтин, оцет/лимонов сок), или с майонезен/млечен (моят вариант е с кисело мляко, зехтин, оцет, горчица, сол, черен или бял пипер).

И накрая да покажа пробата на приставката за рязане на картофки за пържене. Поради липса на фритюрник, се наложи да ги изпържа в тигана. Не е здравословно, но ми се досвидя да ги хвърля.  Blush За здравословния вариант ще почакаме Краси да демонстрира нейния уред.  Wink

3. Плодове още не съм рязала. Мисля, че няма да може да ги прави на кубчета, но за резенчета и настъргани няма да има проблеми.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 21:26 от Как` Сийка

# 78
Здравейте!
Аз си закупих Salad Maker-a онзи ден. И чак сега забелязах, че я има тази тема. Ще я следя с интерес. От магазина, където купих уреда ми казаха, че на ситното ренде бих рязала само моркови... но на мен не ми харесват на ситното и си ги стържа на едрото ренде за салата. Ще се радвам да разбера за какво мога да ползвам ситното ренде Simple Smile Единственото, за което се сещам е за стъргане на шоколад, обаче до сега не ми се е налагало(може би някой ден като започна да правя торти  Laughing )
Все още не съм изпробвала всичките рендета, но сме доволни от едрото ренде за салати и ситните резени за луканка Simple Smile
Лека вечер!

# 79
  • София
Страхотни салатки ,браво . Много красиво направени .  bouquet

# 80
  • Sofia
Страхотно ревю, браво за салатките.

# 81
Ейй, страхотни салатки.     Peace

И накрая да покажа пробата на приставката за рязане на картофки за пържене. Поради липса на фритюрник, се наложи да ги изпържа в тигана. Не е здравословно, но ми се досвидя да ги хвърля.  Blush За здравословния вариант ще почакаме Краси да демонстрира нейния уредWink

smile3521

Вчера ходихме до пазара с моя мъж, за плодове и зеленчуци.И той си взе чувалче, 5 кг, картофи....   Mr. Green  , да бъдели готови, де, като дойде уреда....    Joy
Защото това сигурно ще е първото приготвено в него....че у дома ядат пържени картофки 3 пъти в годината     Mr. Green   

# 82
  • Пловдив
мале страхотии как сийке, много си добра, да знаеш!  Hug

айде краси да почва, че и това ми е интересно!   chef

# 83
  • До хладилника, който обичам
Здравейте!
Аз си закупих Salad Maker-a онзи ден. И чак сега забелязах, че я има тази тема. Ще я следя с интерес. От магазина, където купих уреда ми казаха, че на ситното ренде бих рязала само моркови... но на мен не ми харесват на ситното и си ги стържа на едрото ренде за салата. Ще се радвам да разбера за какво мога да ползвам ситното ренде Simple Smile Единственото, за което се сещам е за стъргане на шоколад, обаче до сега не ми се е налагало(може би някой ден като започна да правя торти  Laughing )
Все още не съм изпробвала всичките рендета, но сме доволни от едрото ренде за салати и ситните резени за луканка Simple Smile
Лека вечер!

За колко го взе? Никъде не видях този уред в магазини онлайн  Thinking

# 84
  • Sofia
Здравейте!
Лека вечер!

За колко го взе? Никъде не видях този уред в магазини онлайн  Thinking

Аз видях уреда в Техномаркет в 2 варианта:

http://www.technomarket.bg/products/09123950/philips-hr-1387-80
http://www.technomarket.bg/products/09123626/philips-hr-1388-80

Еххх, жалко само, че сега няма как да отделя 100-150лв за него  Cry

# 85
Добър вечер!
Аз си купих този с 6-те рендета за 139лв., този с 5 беше 109. После поразгледах и в други магазини как върви цената и варира с +-10лв. Мисля, че и в амазон го мернах уреда.
За утре вечер съм запланувала да пробвам приставката за картофи Simple Smile
Хубава вечер!

# 86
  • София
Аз днес рендосвах тиквички и си мислех ,как ми е нужна една машинка . Освен ,ако не спечеля , няма да е тази година . Sad

# 87
  • До хладилника, който обичам
Аз днес рендосвах тиквички и си мислех ,как ми е нужна една машинка . Освен ,ако не спечеля , няма да е тази година . Sad
Надали, понеже в томболата участва airfrier Simple Smile
Освен ако не разиграят и другите 2 уреда Laughing

# 88
  • София
 Embarassed  Вярно Simple Smile

# 89
Здравейте,
аз също видях Salad maker на живо в магазина, дори му правеха презентация. Но ми направи впечатление, че не показват как работи с едно от най-големите предизвикателства на всяка домакиня-зелето. Попитах и презентаторите в какъв вид излиза и колко ситно е нарязано, дали става на конци, но те не се бяха подготвили с този зеленчук. Цитат:" Ако искате донесете едно зеле и ще Ви покажем"   Joy
Молбата ми към Как` Сийка да направи опит с прясно зеле-дали става на конци и в каква форма реже парчетата, за да могат да влязат в отвора.

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт