Philips за здравословна България

• 43 690
  • 497
  •   1
Отговори
# 450
 vaflichka , така обичам шоколад.....ако я подхвана тая кошница, нищо няма да остане.    Grinning
Благодаря за почерпката.
Airfryer  се използва почти всеки ден,за риба, за банички (харесаха им у дома повече от тия, печени на фурна), онзи ден правих и брюкселско зеле с подправки, мисля да направя и ябълки като дюлите....и естествено, картофки.    Laughing

Josefin , благодаря за сокчето от зеле, морков и ябълка.Все си мислех, че за листните  зеленчуци трябва друга сокоизстисквачка, но сега ще пробвам с моята.Не е Philips, но прави чудесни сокчета....

Още веднъж едно голямо Благодаря на Philips Bulgaria за чудесните идея и възможност!    bouquet

Успех на всички в томболата!    newsm10

# 451
Момичета Hugздравейте !!
Влизам да изкажа  хиляди благодарности на  Philips Bulgaria за чудесната идея и възможности за презентации на трите прекрасни уреда.
Благодаря на момичетата за прекрасните рецепти , които ни предложиха на трите уреда. Много от тях вече ги приложих . Laughing
Успех на всички момичета на томболата ! Бяхте прекрасни и много забавни. Беше ми много интересно за влизам в темата и да ви чета.
Успех на всички !!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 452
  • Пловдив
Здравейте и от мен в този хубав ноемврийски ден! Ноември са доста рожденни дни + моя, затова ми е хубаво този месец  Mr. Green

Искам да благодаря и аз на всички вас, за коментарите, за предложенията за сокчета и затова, че ги възприемахте толкова добре.
Снощи съм изстискала буквално 30 портокала, толкова се отнесох, че пратих и на родата в шишета от моя сок, еми много яко става и това за цитруси е уникален плюс на Джусеро.

След толкова сок, дойде време да намаля темпото и снощи пъхнах каната и капака да се мият в миялната. Всичко е наред, стои си измита и готова, какво по-хубаво от това!

Успех да всички в томболата на Филипс!

bouquet

# 453
В продължение на месец Philips предизвиква три дами, които да се включат в истинска кулинарна авантюра в кампанията "Philips за здравословна България". След много оспорвана надпревара Как’Сийка, Краси и Josefin бяха избрани да се впуснат в кулинарни приключения, но този път с верен помощник в лицето на трите нови уреда от Philips – Airfryer, Avance Juicer & Citrus Press и SaladMaker.

В продължение на седмици уредите бяха подлагани ежедневно на всевъзможни тестове, доказвайки своите качествa и издръжливост. Кълцахме, стъргахме, пекохме, пасирахме и пресовахме, за да се постигнат апетитните чудеса, които нашите три тестърки споделиха тук във  форума.

Искрено благодарим, че ни направихте част от тази вкусна приказка. Ние от Philips България се надяваме, че ще продължите да ползвате уредите със същото вдъхновение и мотивация, както и в рамките на кампанията!   bouquet

Разбира се, всички тези кулинарни авантюри не биха били възможни без страхотните коментари, въпроси и предизвикателства, които останалите дами във форума отправяха към Как’Сийка, Краси и Josefin.  По този начин тестването на уредите стана още по-интересно и забавно.

Затова днес на 16-ти ноември, месец след старта на кампанията, Philips ще направи подарък на един от всички коментирали в темата “Philips за здравословна България”. Името на щастливеца, при когото ще отиде един чисто нов Airfryer, беше изтеглено на томболен принцип в присъствието на нотариус, като всеки коментирал участва с един шанс в жребия.

Страхотният Philips Airfryer за вкусна и здравословна храна си намери най-накрая нова кухня и тя е на mayla_to! Честито и с пожелание за много, много вдъхновяващи рецепти и апетитни моменти с новия кухненски помощник.

На всички останали благодарим за мотивацията, ентусиазма и позитивната нагласа, които превърнаха тази кампания в едно страхотно кулинарно изживяване! И не забравяйте, че храната освен полезна е и най-вкусна, когато е приготвена с любов!

# 454
  • Sofia
Честито на победителката, но.....както виждам в постовете и тя вече си е купила уреда.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 21:57 от vaflichka

# 455
  • Пловдив
това щях да кажа, потребителката си е купила този уред!  Whistling

освен един от другите да й дадат, че да й бъде все пак награда и да влезе в употреба  Hug

# 456
  • София
Честито ,сега ще си има два Simple Smile

# 457
  • Sofia
Според мен така идеята на играта малко се обезмисля и се учудвам, че това не е проверено предварително.

# 458
  • София
И аз така мисля . Според мен идеята беше , такива като нас ,които не могат да си позволят уреда и само гледахме отстрани да сме в томболата . Но се радвам за момичето , късмета беше с нея и дано се зарадва .
  bouquet

# 459
  • Велико Търново
Честито на победителката!   bouquet
Аз предлагам на нея да й дадат един от другите два уреда, а този да го разиграят отново  newsm78

# 460
  • До хладилника, който обичам
...я сега на всеки коментирал - по един салад мейкър, да не стоим с празни ръце!

# 461
  • Варна
...я сега на всеки коментирал - по един салад мейкър, да не стоим с празни ръце!

newsm74 С теб съм, Бу!

Честито на победителката!   bouquet
Аз предлагам на нея да й дадат един от другите два уреда, а този да го разиграят отново  newsm78

И с това съм напълно съгласна! Mr. Green

# 462
Все пак момичета Airfryer  не спечелихме, но джакпота от тотото все още не е паднал може пък той да чака някоя от нас  Wink

# 463
Искам да честитя на победителката за прекрасната награда и се радвам, че е имала този късмет, защото сега ще готви на своите любими хора два пъти по-бързо Simple Smile

# 464
  • Sofia
Аз ще изчакам да видя дали ще има реакция от Филипс и след това ще споделя какво мисля. Не съм с лоши чувства по принцип, но има неща, които ме изненадаха.

Общи условия

Активация на акаунт