Philips за здравословна България

• 43 692
  • 497
  •   1
Отговори
# 465
...я сега на всеки коментирал - по един салад мейкър, да не стоим с празни ръце!

newsm74 С теб съм, Бу!

още един глас за  Laughing

аз вече предадох уреда в ръцете на мъж ми и така ме оттърва от мислите за едни дюли

# 466
  • Варна
Наистина не е честно,..явно чрез жребий е изтеглен победителя,без да са четени публикациите му,и за това така се получава,..само ние които редовно влизаме да четем темата,..си знаем ,че победителката вече се е сдобила с този уред  Praynig Дано ,..да и дадат ,някой от другите им уреди и този отново да го разиграят Praynig Peace

# 467
  • До хладилника, който обичам
Е, дефакто няма условие, че уредът ще се спечели от човек, който го няма, това е равен жребий все пак, всеки коментирал участва.
За мир и справедливост - по един саладмейкър на всеки, те това ще е яка реклама на уреда!

# 468
Е, дефакто няма условие, че уредът ще се спечели от човек, който го няма, това е равен жребий все пак, всеки коментирал участва.
За мир и справедливост - по един саладмейкър на всеки, те това ще е яка реклама на уреда!
И аз съм за Simple Smile дори мога да предложа и алтернативен вариант за редовните коментаторки по един ваучер за отстъпка 30% за покупка на един от трите уреда. Така всеки ще бъде възнаграден, с това което иска Simple Smile

# 469
  • Sofia

Така е, но когато отидеш на всички мнения на този потребител не виждате ли нещо странно???

# 470
Честито на момичето за спечеленият уред !!! Със здраве да си го ползува !!!
Според мен така идеята на играта малко се обезмисля и се учудвам, че това не е проверено предварително.
Момичета  Hugзащо недовоствате , та това е томбола. Какво като си има , аз също си имам ,  но съм коментирала и споделяла какви ястия може да се приготвят и по този начин автоматично участвам в томболата.
Ако ми се беше паднал , щях да помоля Филипс да ми даде другите два уреда , които мисля , че горе долу двата заедно  са на цената на Airfryer , ако трябва ще си доплати.  Laughing
 Всичко е късмет !!!
Това е ... Бъдете по позитивни и гледайте с оптимизъм напред... Hug Laughing

# 471
  • До хладилника, който обичам
Реално и предния път момичето, което беше спечелило, коментира само в темата (за ютията) и после я обяви в Продавалника за продажба... какво да се прави, всеки прави каквото си иска.

# 472
  • София
Аз ще кажа само , че много се радвам за момичето и смятам ,че си е заслужила наградата. Просто е малко странно да има тема и организаторите да не четат коментарите на потребителите . Защото в техния пост пишеше - Честито и много хубави рецепти в уреда   Simple Smile, а те рецептите и чушките доста време вече се готвят в този уред . Отново ще кажа ,честито на момичето .   bouquet

# 473
  • Sofia
Аз само споделям какво мисля. Освен това печелившата така и не се появи тук в темата поне да сподели колко много се радва  Crazy . Ако трябва да съм честна от Philips реакция не очаквам никаква, просто явно се надяват да се забрави с времето, но доста се изложиха с този регламент. Сериозно се замислям дали да не се преориентирам към същите уреди на Tefal.

Допълвам:
В този случай вашата промоция малко се обезсмисля, тъй като не е направено дори елементарно преглеждане на публикациите на въпросния потребител. Аз лично ако съм рекламодател, не бих предоставила уред на потребител, който вече има такъв. Каква е ползата и каква му е мотивацията да направи и той една презентация на уреда. Освен това - потребител без особена активност във форума т.е има налични 3-4 публикации и то само в тази тема как е закупен уреда и колко добре работи ( тук вече има и друг момент, за който можем да зададем друг вид въпроси). Ефективната реклама се прави с идея и има цел и една такава реклама би била ефективна в този форум само ако е достатъчно прозрачна като регламент и излъчване на победител, както и с цел възможно най-много хора да представят уреда. Съжалявам че го казвам, но печелившия ви потребител дори не се появи в темата, за да каже дори "Благодаря". Мен лично тези неща ме демотивират и създават неприятно впечатление към вашата компания. Честно казано ако трябва да избирам уреди, подобна ситуация би ме насочила към конкурентна фирма.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 21:58 от vaflichka

# 474
  • Пловдив
Честито на момичето за спечеленият уред !!! Със здраве да си го ползува !!!
Според мен така идеята на играта малко се обезмисля и се учудвам, че това не е проверено предварително.
Ако ми се беше паднал , щях да помоля Филипс да ми даде другите два уреда , които мисля , че горе долу двата заедно  са на цената на Airfryer , ако трябва ще си доплати.  Laughing

не си проверила обаче. сокоизстисквачката е по-скъпа от airfryer.

http://www.technomarket.bg/products/09124182/philips-hd-9220-20
http://www.technomarket.bg/products/09123940/philips-hr-1870

# 475
Здравейте момичета,

Знам, че доста от вас, всъщност видях, че доста от вас се "наостриха" срещу мен... Рядко се обяснявам, но ми се ще да внеса малко яснота и да успокоя духовете, защото ми е кофти като виждам, как се чувствате.
1. Потребителят АЗ и победителят от томболата т.е. пак АЗ не е много активен просто защото влязох в този форум, за да изчета мненията на всички, ползвали този уред в България. Четох мнения и на хора от чужбина. Исках преди да си купя Air Fryer да съм напълно наясно с това какво може и какво не, защото знаем, че не е от най-евтините и исках да съм убедена в покупката преди да дам тази немалка сума. Друга причина да попадна тук не е имало.
2. Благодаря на Philips България за наградата, която наистина не съм очаквала. Не бях писала досега "да благодаря" както някой тук каза, просто защото не съм очаквала да спечеля, съответно не бях проверявала тези дни дали някой нещо ново е публикувал като рецепта или е коментирал за другите уреди, аз реално затова преглеждах от време на време. Можете да си представите колко много се изненадах,  когато днес влязох, рядко съм печелила каквото и да е било в живота. Аз на джакпота си се бях навила повече, както и много други дами тук Simple Smile Но ето - това ми е бил късметът!
3. Съжалявам за всички, които са се надявали да спечелят, но както здравомислещите хора ще се сетят - аз нямам вина, а само късмет съм имала да спечеля уред, който вече така или иначе имам. Не виждам нищо нагласено и с ръка на сърцето го заявявам, то няма и как да нагласям нещата, няма и защо - вярвайте ми 1 Airfryer стига в едно домакинство, 2 е вече ненужен лукс Wink
Леко нечестно наистина се получава спрямо активно пишещите и тези, които не притежават този уред, ако се разиграваше SaladMaker и някой със SaladMaker го спечелеше  и аз определено щях да се чувствам ощетена и щях да си мисля, че има нещо гнило. Така или иначе последна дума има Philips Bulgaria. А пък това, че притежател на Airfryer печели още 1 Airfryer показва според мен, че награждаващите са коректни и томболата не е била манипулирана по никакъв начин.

Благодаря още веднъж! Надявам се, че Philips Bulgaria ще продължават да организират още такива томболи и ще разиграват тези хубави уреди, пожелавам късмет на всички вас и всички бъдещи участващи във форума!

# 476
  • София
Не се притеснявай ,мила . Напротив , трябва да се радваш на наградата . Продължавай да играеш и в други игри и само късмет и щастие .    bouquet

# 477
Не се притеснявай ,мила . Напротив , трябва да се радваш на наградата . Продължавай да играеш и в други игри и само късмет и щастие .    bouquet

Много благодаря. Най-накрая и малко мили думи. Вече си бях "намразила" късмета - не стига, че го няма, ами и когато го има - пак се чувствам зле и не мога да се зарадвам като хората...
И на теб много щастие и късмет ти желая и да имаш покрай себе си такива готини хора като теб, които ще ти казват мили думи, когато имаш нужда Simple Smile

# 478
  • Варна
mayla_to, не мисля, че трябва да се обясняваш, броят на мненията ти няма особено значение, единствено нямаше да е зле Филипс да ти сменят наградата с друг уред - сега е ясно, че този или ще го продадеш или ще го подариш. Rolling Eyes

Освен това, имаше прекрасни предложения за раздаване на награди и на останалите активно коментирали, дори да се изразяват в някаква отстъпка. Можеше Филипс и по това да вземат становище. Mr. Green

# 479
mayla_to, не мисля, че трябва да се обясняваш, броят на мненията ти няма особено значение, единствено нямаше да е зле Филипс да ти сменят наградата с друг уред - сега е ясно, че този или ще го продадеш или ще го подариш. Rolling Eyes

Освен това, имаше прекрасни предложения за раздаване на награди и на останалите активно коментирали, дори да се изразяват в някаква отстъпка. Можеше Филипс и по това да вземат становище. Mr. Green
Така е наистина, съгласна съм с всичко и подкрепям предложенията ти и за всички останали участници и за подмяна на уреда... аз тъкмо мислех на кого да го подаря. Не ми се иска да го продавам - все пак си ми е късмет Simple Smile Ако можех и двата щях да си задържа и да готвя по цял ден, но то пък бързо става всичко, че ще наготвя набързо с 2та, а после какво ще правя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт