Philips за здравословна България

• 43 700
  • 497
  •   1
Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Ще ни викнеш да ядем, какво Laughing

# 481
Ще ни викнеш да ядем, какво Laughing

Викам, викам. Един ще донесе сокче, друга - нарязана салатка. Simple Smile

# 482
  • Пловдив
philips няма да ти откажат сокоизстисквачката вместо този, който имаш. малко по-скъпа е, но понеже ти е късмет, мисля, че биха ти направили този жест. саладмейкъра е 200 лв надолу, ако повече ти харесва, сигурно веднага ще ти го дадат, много са мили  Hug
и честито отново!

# 483
philips няма да ти откажат сокоизстисквачката вместо този, който имаш. малко по-скъпа е, но понеже ти е късмет, мисля, че биха ти направили този жест. саладмейкъра е 200 лв надолу, ако повече ти харесва, сигурно веднага ще ти го дадат, много са мили  Hug
и честито отново!
,

Благодаря ти, Josefin! И аз се надявам да го заменят за Саладмейкъра, но да видим какво ще стане...
Хубав ден на всички!

# 484
  • До хладилника, който обичам
Поправка. За ДВА саладмейкъра, щом струват наполовина.
За консултацията ще те таксувам един саладмейкър Mr. Green

# 485
Поправка. За ДВА саладмейкъра, щом струват наполовина.
За консултацията ще те таксувам един саладмейкър Mr. Green

Съгласна Simple Smile

# 486
  • София
И аз се нареждам на опашката за дегустация и мисля ,че е време да има яснота и да те зарадват .  bouquet

# 487
Здравейте, мили дами,

Във връзка с томболата от кампанията „Philips за здравословна България” и възникналите въпроси бихме желали да уточним, че тегленето на наградата и обявяването на печелившата участничка в нея се проведе съгласно официалните правила на играта (http://www.bg-mamma.com/philips-terms.html).

Според тях всеки коментирал участва с един шанс в жребия, като името на победителя беше изтеглено на томболен принцип в присъствието на нотариус по установените законови норми. Активността на потребителя или това дали вече притежава такъв уред никога не са били изисквания за участие в играта, както и част от официалните правила.

Мayla_to просто има страхотния късмет да изтеглим именно нейното име, а това, че вече притежава такъв уред, е съвпадение. За да бъде наградата наистина полезна, Philips България предоставя възможност на Мayla_to  да запази или замени Airfryer с някои от другите два уреда, тествани по време на кампанията. Как ще постъпи с наградата е изключително и само нейно решение.

Надяваме се, че кампанията и тестването на уредите, които бяха организирани с много желание и сърце от всеотдайните тестърки и екипа на Philips България, ви дадоха страхотни идеи за рецепти! Беше наистина едно вкусно преживяване   Simple Smile

Благодарим на всички и до нови срещи на кулинарния фронт!

# 488

Браво на Philips Bulgaria !!! smile3501
Радвам се , че Philips Bulgaria   предоставя възможност на Мayla_to   да  замени Airfryer с някои от другите два уреда, тествани по време на кампанията.
Така наградата  бъде  наистина полезна ! newsm10

# 489
Здравейте момичета,

Убедих се в думите ви, че Philips Bulgaria са наистина много разбрани и мили. Уговорихме се за замяна на спечеления уред, така че ще докладвам, когато пристигне при мен "късметчето" Simple Smile

Приятен и спорен ден!

# 490
Здравейте момичета,

Убедих се в думите ви, че Philips Bulgaria са наистина много разбрани и мили. Уговорихме се за замяна на спечеления уред, така че ще докладвам, когато пристигне при мен "късметчето" Simple Smile

Приятен и спорен ден!
Какво си избра?

# 491
SaladMaker-а. Много ми хареса още когато ходих да си избирам Airfryera, а и имам повече нужда от него.

# 492
Честито  mayla_to  за SaladMaker-а. !!!! Hug smile3501 newsm51
Със  здраве да си го ползувате... !!! newsm10 newsm10 newsm10

# 493
  • Варна
Честито Mayla_tonewsm51
Късметлийка си! Да не би да си от Бобошево? Wink newsm08
Направо невероятно как са се развили събитията от последния път като погледнах! Filips доказаха, че са готина фирма и си държат на добрия тон и коректни маркетингови похвати! smile3501 newsm10

# 494
Кой е казал, че понеделниците са кофти дни?! Simple Smile
Може и аз да съм го казвала, но днес определено ми е приповдигнато и щастливо, благодарение на Philips Bulgaria. Току що ми дойде късметчето и още му се радвам, нямам търпение да го "сефтосам" Simple Smile
Благодаря ви още веднъж Philips Bulgaria, дано в бъдеще зарадвате и други! желая ви хубава нова седмица на вас и всички момичета тук! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт