Споделете 175

• 29 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • о`майна лунна нощ е
Суши обичам много и по много  Peace

# 16
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
За първи път опитах суши на един коктейл и хич не ми хареса. Но понеже съм експериментатор, не спрях до тук, а поръчах един сет за в къщи от сайтовете с офертите. Нооо, първо се образовахме - пуснахме си търсачките, изгледахме филмчета от типа "хау ту..." и открихме че уникалният вкус идва точно от комбинацията със соев сос + уасаби; джинджифила в помеждутъка и сега всички в къщи обожават сушито.

А моята вечер клони към перфектност - имам си новите серии на Two and a half men и The big bang theory. Особено вторият го чакам с нетърпение, а Замундата точно днес се държи крайно непристойно и непристъпно, та затова радостта от свалените филми е двойна.   Party

Било седмицата на шоколада. Да не пропуснете да я отбележите подобаващо.  Wink

# 17
  • София/Горна Оряховица

Било седмицата на шоколада. Да не пропуснете да я отбележите подобаващо.  Wink

Aз съм объркана ....  Thinking
Да не би да искаш да кажеш, че НЕ всяка седмица е седмица на шоколада !?!?!

Отчайващо!

# 18
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
http://www.chocolateweek.co.uk/ - ей го, факт!

На мен всеки ден ми е ден на шоколада, даже когато бях на дюканската диета, не можах да го спра.
Ама сега ми е едно такова приповдигнато, имам повод да умножа количеството - щом е официална празнична седмица, няма да се дърпаме, я.  Wink

# 19
  • UK
Аз никога не съм яла суши. Simple Smile

# 20
Аз никога няма да ям суши!
Най-Гюлфий е д-р Атанасова на бул. България 52 вх А, по външната стълба. Ъъъ, в Разград.

# 21
Той Кабуки на всички ни е любим, особено от както ми затвориха Флоримонт, който ми беше по-любим  Laughing

# 22
Споделям ,че след ентусиазираното започване на есенното си почистване днес се събудих озверяла от глад още в 5.45 .Успях да устискам до към 7.30 и вече спокойно мога да ви кажа Добро утро ухилена до уши и с чаша топло кафе   kaffeetrmker_2

# 23
Докато се наканя да влезна и какъв задушевен разговор се заформил за храната Laughing Споделям, че съм отново в кулинарна дупка, няма какво да ям Cry Вече се обривам само при мисълта за обичайната храна, а няма какво друго. Плодовете свършиха. Tired Трябва да премина на лечебен глад, но анемията ми в момента е изострена и няма как. Ако някой може да сподели идеи, приемам. Храната да е обработена термично чрез варене или на скара. Другата опция е сурова.
П.П. Мърморанче, и аз не съм яла суши, нито пък някога ще ям. Не ми е за сушито, искам си нормалната човешка храна! Crossing Arms

# 24
  • о`майна лунна нощ е
Зелянии можеш ли да ядеш? Ориз с коприва, лапад, спанак ...

Споделям, че кръщелницата ми е бременна и преди да се изпаднали в чуденка на колко години е - малко по-голяма е от мен.
Сега ме е обзела щръклицата да фуча из нас, но резултатът е, че е по-разхвърляно, от преди да почна. Защо така?

# 25
  • UK
Мда.... И аз имам един милион забрани и какво ли още не... Ама при мен далеч не е като при теб, аз понякога си позволявам някои неща... Чаша кола, примерно. После си умирам от страх обаче.

Споделям новата песен на Адел, за новия Джеймс Бонд, страшна е, цял ден я слушам.
http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ

И не споделям отвратителната скорост на интернета си... Последната проверка показа удивителната скорост от 29.57 Mbps... Мисля да убия някого, ако скоро не се оправи.

# 26
Зелении не ям, иначе доста неща може да се приготвят с тях. А, Мърморанче, разбирам те, аз не си позволявам нищо, че после страха ще ми вгорчи всичкото удоволствие. Освен това съм слабоволева и ако се измъкна веднъж без поражения ще пробвам пак. Пък нали знаеш приказката за щурчето.... ooooh!

# 27
  • Be realistic - plan for a miracle.
Днес е още един празник...  Whistling

Аз довечера на едно парти ще видяколко от салсаджийките ще изпълнят дрес кода...  Laughing

# 28
А ти лично ще го изпълниш ли? Laughing
Аз редовно си го изпълнявам и без празници

# 29
  • Be realistic - plan for a miracle.
О, на партито не... Инерцията при танцуването ще е проблем Grinning Така де, всички ще се разсейват...
Иначе си го празнувам най-редовно тоя ден  Crazy Но сега е официално, така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт