Споделете 175

• 29 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
Андже, с теб сме. Дано ти олекне по-скоро.

# 61
Да, сушито си е една идея по-скъпа храна, но вкъщи само аз го обичам, а на мен максимумът ми е сет от 14, така, че сравнително бюджетно е, още повече не ям всеки ден суши. Макар, че ми се иска  Laughing

# 62
Един сет от 56 хапки взех с ваучер оня ден, 13 лв+ 4 доставка. Направо ко му плащаш  Crazy А и доволно хапнахме 3 девойки с него.

# 63
Да, ама аз като не се научих на това пазаруване с ваучери, нещо не ми допадат. Ениуей, мейква сенс.

# 64
Ааам, не ти допада сушито, което правят фирмите, предлагащи ваучери или не ти допада цялата цака с ваучера?
Иначе аз на хепи много го харесвам, ама те нямат ваучери, пък скъпо излиза за 3те.
Кабуки не предлагат ваучери по сайтовете, но си имат собствена страничка с ваучери  Laughing

# 65
  • София/Горна Оряховица
От толкова говорене за суши, риба и какво ли не, накрая направих нещо коренно различно:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357973.0  Crazy .
Лошото е, че направих промишлени количества, а сме само двама човека  hahaha .

# 66
Цялата цака с ваучерите. В Пловдив суши има в Хепи и в един суши бар, дето открих наскоро. Толкоз. А и в Мохито правят суши вечер веднъж-дваж в месеца, но всъщност е доставка от суши-бара. Толкоз.

# 67
да не вземеш ти едни водорасли от пикадили и да плескаш ориза отгоре....

# 68
аз ли  Crazy

# 69
или пък аз  Mr. Green

По тоя повод, вчера ме карат да помагам с работата на един колега. Аз : ХХХХ, с какво да ти помогна? Той: Ми...в кухнята най-добре! Аз, искрено учудена, че някой иска да ме вкара в кухня: Кой, аз ли  Shocked

# 70
  Просто ме напира да се изфукам под мантията на споделянето. Днес, на целия жесток глад (да, водния ден в 90-дневната) направих за първи път, съвсем сама, дори без да гледам в нет за рецепта туршия, такава - шареничка. Морков, карфиол, чесънче , камби, целина. И не ми стигна тоя героизъм - ми дето ми подариха 4 дюли за рисуване реших да направя сладко. Направих, че и с ябълки вътре. Доволна съм от себе си, мога да си легна щастлива вече с куркащ корем  Mr. Green
Това вашето суши ще ми порасне на пъпа. Още утре ще опитам - поне да знам проспала ли съм толкова години в кулинарно затъмнение.

# 71
  • София
Споделям, че може суши да не ям, но поне по повод National No Bra Day съм без сутиен.

# 72
  • София/Горна Оряховица
Ям суши. Беконово ролце, с крема сиренце. Суши си е бе  Mr. Green .

Елинор, поклон, аз на вода не можах да издържа. В 12 часа бях поприпаднала и тогава приключих с водните истории.

# 73
  • Пазете Гор
Хубав празник е тоя, за без бра-то.  Подкрепям! Ако организират някакви прояви, нека ме броят. Ще дойда.

Нещо като ерген съм, ама с децата. С кой акъл пратих голямото да окъпе другото, и стана тя. Утре ще ремонтирам.
В пристъп на слабохарактерност преди няколко дни се сдобих с две кила мандраджийска извара. Много нещо. Мина ден, минаха два - ще се развали! Взех мерки, прочее, та баница с извара направих на всичкия си ергенлък отгоре, а за по-атрактивно я поднесох с боровинково сладко в млякото. Кой си омаза лактите, кой ушите, кой само пердето. Сган дребна, омесихме почти синята трънска кръв с циганско-черкезка, и ето сега.

Днеска загледах къщата на баба и дядо, че е потънала в земята с около лакът поне, сравнено с откакто я помня. Инак стои, покрива почти не тече, стъпалата са от ръчно дялан гранит, дървенията е карпатска, всеки прозорец е с орнамент. Била е. Гонят се плъховете извътре сега и никой друг не стъпва.

# 74
  • Русе
  И ние такава хубост на 100 години си взехме. 30 години, само иманяри са я обикаляли. Всичките ни приятели ни оплакаха и казаха, че сме се заробили. Чудех им се на акъла. Вече не се чудя.  Mr. Green Ако знаех какво ни чака. Но пак си го правим весело За 3 години, тази вечер е сигурно петата без гости.

Общи условия

Активация на акаунт