Споделете 175

• 29 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
unadaptable , вкъщи голям хит стана салата с елда( може и само от нея да се яде,тъй като засища) и е много полезна - най-много се изненадах , че има и желязо и е добра за бременни , хора с анемия и диабет.Аз също много често приготвям тиквички на скара.

Споделям , че и вкъщи е по-разхвърляно,отколкото като започнах да чистя , но има светлина в тунела да се получи нещо хубаво на финала.

# 46
  • Русе
  Споделям, че мечтаех за красива стара къща сред гора, в която да каня приятелите. Вече имам точно такава с всичките грижи покай нея .  Mr. Green  Тълпи гости и безкрайни реставрации и подобрения. В момента прескачам тръби и употребявам метлата вместо по предназназначение за чистене. Twisted Evil
   Насред това, малкият е с температура от снощи и съм постоянно до него. За сега обаче тонусът му е добре, но явно си е болен щом не си яде шоколада.

# 47
  • София/Горна Оряховица
Amber ме подсети как майка ми намери приложение на една малка част от намерената шевна машина Singer... в момента служи за  масичка  Sunglasses . Но беше голямо чудо, Сингера, та масата.

# 48
  • Русе
  И ние си имаме такава масичка в една от стаите, само не знам каква е. То никога не съм знаела какво да правя с шевните машини  Embarassed

# 49
  • София/Горна Оряховица
О, при нас се махнаха разни части, слагаха се допълнителни крачета, като се търсеха специално да бъдат в същия стил, и накрая отгоре поръчвахме стъкло. Хубост за чудо и приказ  Heart Eyes .

Споделям, че утре ме чака парти на летището. Групи в 12,30 , 15,40, 17,20 и 21,40. Oooh yeaaah  Crazy

# 50
  • Бургас
Споделям, че много се изложих. В продължение на няколко дни надух главата на всички приятели, роднини и колеги, че не успявам да си вляза в акаунта за онлайн курс от вкъщи докато от работата влизам без проблем. Най-вече надух главите и на отговорните затова. Току що разбрах, че грешката си е била само моя.  Embarassed

# 51
Споделям, че по-пощелив човек от мен едва ли се е родил, ама и аз не ща да опитам суши, а може да е много хубаво. Няма как да знам като не съм яла, но мисля, че никога няма да хапна и аз не знам защо. Не ща го и това е.

Споделям, че понякога, някъде има хора, които така могат да ти стоплят душата, че даже да не можеш да им го кажеш толкова истински, колкото заслужават! Аз съм дете, някак си родителите ми не ме пускат да порасна, на тате като му подложа да ме цуне по "тиквата" или измисля някоя щуротия и все ми вика - абе, тате, кога ше пораснеш  Blush Никога. И в този смисъл, толкова по-детски се радвам на някакви жестове, от почити непознати хора, които са някъде там и дори не се виждаме, направени към мен от чиста доброта, щото аз я познавам, че мога да "летя" със седмици.
Днес ви споделям, че съм благодарна, за нищо конкретно, просто ей така.  Heart Eyes

# 52
  • Казанлък of all places
Свито ми е. И ми е тъжно.
Ще мине.

# 53
сушито е далеч не само сурово и само рибено  Hug аз самата никога не ям сурова риба. Сушито може да съдържа омлет или свинска наденичка, краставичка, авокадо и чушка....

имам нужда от още 6-7 часа в денонощието.

# 54
Именно. Сушито може да е всякакво, може даже да е лозова сърма разрязана напречно и по средата луканка  Laughing
Специално моето най-любимо суши е със сьомга, сурова или пушена няма значение, с краставица или без, с авокадо или без, но със сьомга. В началото уасабито и джинджифилът ми се струваха невъзможно люти, сега си ги изяждам и ми плющят ушите  newsm22

# 55
В моето суши вчера имаше ябълка  Mr. Green

# 56
Някой да ни просветли относно всички видове суши. Току-виж сме яли, ама без да знаем.... Laughing

# 57
А, щом може с пушена сьомга, значи ще го ям. Аз си мислех, че си е нещо чисто японско и сурово, а аз таквоз не ям. Мъж ми нещо се беше увлякъл по някакви Дао щуротии и ядеше суши. Вика ей, тоя Дао не е бил глупав. А сьомга напоследък много обичам  и малката, ама ше и се напукат петите нещо.
Оня ден ме пита какво има за вечеря и аз и казвам, че баба е сготвила боб и тя вика - ааа, добре тогава, ще ям сьомга.

Ангелинкоооооу  Hug

# 58
Има и съвсем сурово, това е сашими. Ама то по-скъпо и не го слагат във ваучерите  Mr. Green

# 59
  • Там, където ме обичат
Споделям, че много се изложих. В продължение на няколко дни надух главата на всички приятели, роднини и колеги, че не успявам да си вляза в акаунта за онлайн курс от вкъщи докато от работата влизам без проблем. Най-вече надух главите и на отговорните затова. Току що разбрах, че грешката си е била само моя.  Embarassed
Моля те кажи какви са тези курсове.  Praynig Има ли за учене на чужди езици?

Общи условия

Активация на акаунт