Аранжиране на маса - тема 5

• 231 468
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
За много години, момичета! Живи и здрави да сте! Щастие, усмивки, късмет и много поводи за празнуване и аранжиране на маси ви пожелавам!  Hug

Прекрасни са масите на всички ви!   bouquet

Аз нищо за показване нямам. Имам двама тийнейджъра вкъщи, които са все гладни. Един приятел на сина ми е за седмица на гости у нас и до аранжиране не стигам, само готвя и зареждам миялната. Blush  Laughing Сложих покривка за Новогодишната трапеза. Подпали се от бенгалския огън и замина в кофата за боклук..., ама здраве да е! Laughing

# 196
За много години момичета!Бъдете живи и здрави, и много щастливи!С нетърпение поглеждам в темичката за да се полюбувам на прекрасните Ви аранжировки!

# 197
  • Австрия
За много години! И нека да са все здрави, мирни и щастливи!

Ние посрещнахме съвсем спокойно, мирно и дори сънливо и послушно вкъщи  Wink В традиционното тъмносиньо върху масата  Laughing Ох, докога ли?  Mr. Green Омръзна ми вкъщи, а пък .. хм, ами харесва ми като гледам синьо по снимките ви  Peace Хубаво е, Тарльо!

Много гости сте имали, Tari Tasartir! Харесват ми и чиниите, и чашите! В здраве и радост да ги ползвате  newsm24

Уютно и сладко, Bad Diddy  Grinning

Имам двама тийнейджъра вкъщи, които са все гладни.

Ха, че по-хубаво няма  Laughing Здрави да сте, Ягодка  Hug

# 198
Момичета,минавам да ви поздравя  и да пожелая на всички най-много здраве,повече успехи и много щастливи мигове!

# 199
Честита Нова Година и от мен!
Пожелавам ви здраве и много сбъднати мечти през 2013 newsm24
Ягодка и аз като теб нямам време за аранжировки май на ядене и пиене  го ударих от както си дойдох в БГ Mr. Green
На нова година празнувах с любовта и мои приятели в Еленския балкан. Бях помъкнала свещи и разни декорации, но масата се оказа много тясна и едвам сложих тези свещници, абе с 2 думи нищо особенно, но пък беше весело.
Dims. прекрасно синьо настроение Heart Eyes
Много ми харесват всички декорации... ето и моята Новогодишна масичка

# 200
  • в света на илюзиите
Честита Нова Година на всички творци на красота в тази тема! Невероятни сте, както неведнъж съм казвала.
И да не е само гол запис, се престраших да ви покажа и нашата кафяво-лилава  Wink Новогодишна маса.

и заредена

# 201
  • Банкя
*Jane*
Много ти е красив сервиза.Цялата подредба е чудесна.
danchika
Хубаво си се справила.И с малко средства се получава , когато си ти идва отвътре
DimS.
Синьо , синьо - ама хубаво.И тези звездички и и и и... ето ти Празник.

# 202
*Jane* прекрасна маса, сякаш е от корица на списание. За останалите отново адмирации, както винаги на ниво Peace

# 203
  • в света на илюзиите
Благодаря ви момичета  Hug Толкова сте мили   bouquet

# 204
  • Плевен
Привет , момичета!
Макар и позакъсняла да се включа в темата и най-напред да ви поздравя с Новата 2013 година и да ви пожелая тя да сбъдне мечтите ви , да ви донесе много здраве, щастливи моменти  и хубави трапези!

Нашата новогодишна маса беше в червено и златно:

Виждам , че у всички вас е било много красиво и уютно, поздравления.  bouquet(особено за новите момичета тук, и по-често да ни радват с нови аранжировки)

# 205
Много стилно!

# 206
Момичета невероятни маси имате!Много уют и красота! Heart Eyes

Това е една от последните ми маси.Идеята дойде след като един приятел се пошегува,че трябва да сложа един вестник на масата,нож и шпек  Laughing
Та аз реших да сложа вестници,изрязах ги с големината на подложки и стана супер ефектно според мен  Grinning newsm03

# 207
  • Банкя
SteiN -Страхотна идея.Много са ви красиви вестниците.Много добре се е получило според мен.
Особено за моите малки мърльовци Joy Joy

# 208
За много години скъпи дами! Много хубави новогодишни маси видях.Аз за съжаление нямам такава,но пък вчера бях рожденичка и ще ви покажа нея:

# 209
  • Австрия
Ооо... Даниnewsm24

Сервизът ти ме грабна, *Jane*! Страхотен е  Heart Eyes

Много е красиво и подчертано коледно съчетанието червно и златно! Поздравления за старанията, Mitonela! Единственото, което ме смущава, е разпръснатостта на елементите. Според мен центърът би трябвало да е по-голям, по-силно привличащ погледа и завършващ темата. Може би повече елхови клонки, аранжирани със свещта и златните топки в средата на масата? ..  Hug

Подложките от вестник са чудесна идея! Аранжировката на масата, Stein, би била просто перфектна без 'българските' елементи във вътрешността. Според мен те не пасват като стил, форма и материал Blush Надявам се, не се сърдиш за мнението ми  Hug Едно бяло, порцеланово плато във формата на правоъгълник и малки купички или чинийки със солети, ядки и пр. върху него би било по-подходящо  Peace

Всичко най-хубаво за рождения ти ден, miravarnanewsm59
Харесва ми подготовката за празника ти! И особено веселия, закачлив и празничен надпис  Sunglasses
Напомня ми на нещо  Laughing Рожденият ден на по-добрата ми половинка  Heart Eyes И също вчера  Party

Тортата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт