Тука при нас не се вижда на 10 метра, няма такава мъгла 
На мен понякога ми се иска Лорис да беше проговорил малко по-късно, не мога да му затворя устата. А пък как обича да се налага, чак ми потропва с крак. И аз съм била така като малка
Тука при нас не се вижда на 10 метра, няма такава мъгла 

,а ММ си е пуснал отпуск за четвъртък и петък,но пък го дават да вали,но ще видим,ха дано,ама надали 

вече няколко дена подред след яслата крачетата са му ледено студени... утре трябва да ходя да му търся някакви други пантофки, защото явно тези Бефадо изобщо не му топлят крачетата 

Секрета от носа излезе положителен, изолираха някаква бактерия, направиха антибиограма и сега уж лекуваме с правилните капки, ама тези гадини са толкова упорите, че не знам. Поне всички спряха да коментират, че носи вируси от яслата, ясно е, че се е обзавел с бактерийка от самото начало
Ти си ми кумир начи 

ще стане интересно...
Да ви кажа вчера любимата ми Банка как ме прецака, та ги псувах целия ден...към 10 часа спря тока, чаках, чаках, до 14 часа няма никой, сетих се да звънна на комшийката на горния етаж да я питам дали е чула кога ще дойде, тя вика - при нас си има...
излязох в коридора на блока - лалпата свети...
Звъня на мъжо, напътства ме да слизам до таблото долу , да пипам някакви палчета - нуцки, принуди се да си дойде от работа да гледа какво е станало, щото нали сме на климатици, то стана сруд вече доста...и носи бележка от вратата на входа - спрели ни тока заради неплатена фактура - лошо ми стана, от 2 години си го плащаме през сметката с директен дебит, имаме пари винаги в нея, звъня на колегите - ми да, наша е вината викат...аз бясна, звъня на енегрото, имало опция да ни го пуснат чак на другия ден на обед...
Мъжо търчи в пощата да го плаща, от там 38 лева такса включване...
, та чак в 20 часа го пуснаха, ние междувременно като стана малкия от сън заминахме при баща ми на топло, бясна побесняла бях, сега ще ги изнудвам моите шефове за възстановяване на таксата за включване
Та така...после нощта беше ужасна , дребния се буди през час, пъшка, пъшка, боли ли го нещо незнам , вика 'не'като го питам, ама знам ли...
разболява ли се пак.../дано не
/, абе само убавинки, сега ме цепи тиквата яко...