Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 775
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Gallini, къде го намери това слънце newsm78 Тука при нас не се вижда на 10 метра, няма такава мъгла ooooh!
На мен понякога ми се иска Лорис да беше проговорил малко по-късно, не мога да му затворя устата. А пък как обича да се налага, чак ми потропва с крак. И аз съм била така като малка  Mr. Green Много ми е едно такова коледно, не ми се ходи на работа. Искам да си стоя вкъщи и да готвя разни работи Laughing

# 391
Взех книжката, обаче нали е за Коледа и я скрих и като легне ще я разгледам. Като цяло мислех, че е някак по - обемна, но тя си е като обикновена книжка, само че с писалка. То май писалката издава звуците. Имаше два вида "Форми и цветове", която и аз взех и още един, обаче забравих какво беше ...  newsm78

Моето тропа с крак и без да говори, така че не съм пожалена в това отношение. Имаме напредък де, вече казва "буки" на обувките!  Embarassed Joy

# 392
Споко Лили, не сте само вие с неговоренето. То и Явор е от инатлиите в тази област. Е, и ние имаме някакъв напредък, чорапите са "Апи", Казва "Ако", когато ще ака, ама си ака в гащите-памперса, "Апуко" е боклук, "Пито" у счупено, "АА те-те" е чао и така...
При нас времето е великолепно, изпотих се чак, свалихме шапки, разкопчахме якета, чак ме е яд, че спиме на обяд, ама така и аз ще си почина. Това са моите 2-3 часа спокойствие на ден.
Наде, обадете се, в събота мисля че ще сме си тука, че за неделята кроя планове да сме ги оставили на село, заформя се сбирка в събота вечер и ...

# 393
И на мен ми се спи та две невидя Tired
Янче, аз затова необичам да си правя планове отдалеко,че все изниква работа Crossing Arms,а ММ си е пуснал отпуск за четвъртък и петък,но пък го дават да вали,но ще видим,ха дано,ама надали Laughing
Лиленце, споко бе душа,ще проговори, те разбират маймунките, вие не спирайте да им говорите и ще видите как неусетно ще дойде времето в което няма да млъкват и ще ревете че ви надуват главите Laughing
И аз ги загледах тези книжлета, и кухните и йониките и колите за баткото,ма ММ като чу и ми каза че той не е получавал такива подаръци и те така Laughing
И тук е пекнало едно слънчице,направо е грехота че не сме навън,но нямам сили с тази пуста диета,дето само ядене ми е в главата и мисля как утре ще се наям Embarassed,че днес съм на плодове  Tired
Галини, голяма скица е Роската, дядо Мраз, вика акал а Mr. Green,
Дани, голема веселба е било и при вас, а не ми се мисли сега как се "веселиш" на работа Mr. Green, споко довечера ще спи,че ще е изморен от яслата Peace Hug
На мен пък хич не ми се прави каквото и да е било, ама се надявам да ми се оправи скоро пустото скучно настроение!
айде че се олях Blush

# 394
Книжката е супер тъпа и не си заслужава парите, ако питате мен.
Хартиена е и има картинки. Отдолу на страничката има въпрос, примерно "Кое е квадратно?" и над него има картинки - филийка хляб, кръгла лампа и т. н. Ако натиснеш лампата не се чува нищо, а ако натиснеш филийката се чува звук и мига лампичка отгоре на писалката. Натиска се едно черна точка до съответната картинка и звукът се чува единствено при правилен отговор. Като цяло е за по - голямо дете и пак казвам супер тъпа! Както обикновено съм прецакана!  Mr. Green

# 395
Лили, прибери я на дълбоко скришно място и след година му я дай, тогава ще му е интересно.
Наде, браво на теб, продължаваш с диетата, аз я спрях, нещо стария ми гастрит... Сега се чудя как да измисля друг начин да сваля тия пусти 2-3 кг Mr. Green Ша взема да тренирам Joy, ама друг път.

# 396
Говорете си за диети, пък аз след празниците не мога да дишам от свинщина. Прасето в мен надделя.  Flutter

Лили, да ти кажа, че и Еван е в отбора. Не стига, че не говори много, ами е чул отнякъде "оу шит" и сега само това повтаря и умирам от срам. Дано да го забрави. Иначе казва разни неща, но аз бебешки английски не съм учила и не го разбирам.   Laughing Шегувам се, но според мен е нормално да има и мълчаливи деца.  Пък и ще ме прощаваш, ама съм сигурна, че можеш да изброиш 10, 20 думи и фрази, които Бобо казва, а това е нормално за тази възраст.  bowuu

Ние сме добре. Бавачката на наши приятели е мнооого бременна и ме помолиха да гледам двете им деца (любимата на Еван и братчето й)  за месец, два, докато се върне. Аз нали съм добра, пък и не е всеки ден, защото приятелката ми е мед. сестра в един затвор и работи на смени, та най- вероятно ще им помогна. Та Еван ще си има редовни срещи с любимата.  Heart Eyes

# 397
Хелоуууу    Party

Минавам само за едно бързо здрасти, че ме е чакат купища задачки... От днес нали съм вече на работа и се надявам да успявам поне вечер да драсна по някой ред тук.
Иначе с моя мъник нищо ново - и той не е от най приказливите  Confused има си разни срички, които знам за какво използва, но обикновено си дърдори нещо негово си...
Ходиме на ясла... продължава да плаче сутрин и на мен ми се къса сърцето. Все си мислех, че досега ще свикне и като ми каже някой, че е твърде мъничък за да очаквам нещо различно и се чувствам най-ужасната майка  Cry вече няколко дена подред след яслата крачетата са му ледено студени... утре трябва да ходя да му търся някакви други пантофки, защото явно тези Бефадо изобщо не му топлят крачетата  Confused давайте идеи, макар че кой знае какво ще открия по тукашните магазини, ама трябва да действам спешно, че не може повече така  Tired

Доскоро сладурки  Hug

# 398
Дейзи,да не му се иизпотяват крачетата и за това да стават ледени,защото наскоро купих едни ботички на Борянка немски от продавалника, без пухове вътре и аз й ги слагах със чоропогащник и чорап,когато беше по-студено и краката й бяха лед като се прибирахме от разходка, а то се потили...та в такъв случай виж да не е от пантофките знам ли newsm78
Лена, дупе да ти е яко, моята Буба е за три,та ако ще пари да ми дават не вземам чуждо да гледам Laughing
За освинването,утре ще го направя и аз Embarassed
Отивам да лягам Hug
Спокойна нощ мацки Praynig Hug

# 399
Дейзи, нашите пантофки са такива, със стелка от естествена кожа и дупки на подметката, за да диша крачето. Аз съм много доволна и за вкъщи ще му взема такива http://pantofi-obuvki.com/bg/product-view/568.html

Днес се успах за работа и ММ ме докара, снощи писахме казус до 24:00 ч. сега не мога да гледам, толкова ми се спи smile3507

# 400
Добро утро!
Лили, ти май прати мъглата при нас, сутринта не виждах съседния блок hahaha
Но май се повдига лекинко, та ще се разхождаме пак, а имам и да пазарувам, че всичко свърши, хладилника празен...
Дейзи, честито ти завръщане на работа, как е?
Вчера колегите ме зарадваха, че тази година ще правим банкетче, та сега имам за какво да мисля Mr. Green Дано да нямам проблем с детегледачка, че се очертава моя и на ММ банкета да са на една дата, а неговия ще е в Плевен, а моя в Спанчевци и ....

# 401

Ехо,

Ето скромно кайвенце от мен! Много работа имам, супер стрес и затова реших да постоя тук ooooh! Whistling
Янчето дето вика, че сме нямали работа, хихи  Mr. Green
Дейзи, кажи как е на работа?
В нашата ясла е сигурно 30 градуса, спят по потници, иначе ги искат по тънки блузки и гащета Shocked Опитах се да си направя устата да намалят малко парното, ама кой ти слуша Tired
Не че Симо ходи на ясла де..В нас си е, уж се възтановява, още си кашля Tired Секрета от носа излезе положителен, изолираха някаква бактерия, направиха антибиограма и сега уж лекуваме с правилните капки, ама тези гадини са толкова упорите, че не знам. Поне всички спряха да коментират, че носи вируси от яслата, ясно е, че се е обзавел с бактерийка от самото начало
Лена, как верно ще се оправиш с толкоз деца ooooh! Ти си ми кумир начи   bouquet
Та така от нас, айде,  че вече почна да пуши около мен Rolling Eyes

# 402
  • София
Скромно-скромно, колко да е скромно кафенцето  Heart Eyes
И аз съм затрупана с работа, а хич нямам мерак да я работя (всичко трябва за около Коледа да е насрочено, а аз искам да е free тогава  Rolling Eyes).
Иначе казаха, че яслата нямало да работи на 27, 28. 12., аз си бях предвидила почивка и без това тогава между празниците- ама да видим тука ръководството дали ще е съгласно, че ако не е  ooooh! ще стане интересно...

# 403
Здравейте...направо съм гроги, недоспала, поне викам да не съм ненаяла, та набивам тука едни неща... Whistling Да ви кажа вчера любимата ми Банка как ме прецака, та ги псувах целия ден...към 10 часа спря тока, чаках, чаках, до 14 часа няма никой, сетих се да звънна на комшийката на горния етаж да я питам дали е чула кога ще дойде, тя вика - при нас си има... newsm78 излязох в коридора на блока - лалпата свети... newsm78 Звъня на мъжо, напътства ме да слизам до таблото долу , да пипам някакви палчета - нуцки, принуди се да си дойде от работа да гледа какво е станало, щото нали сме на климатици, то стана сруд вече доста...и носи бележка от вратата на входа - спрели ни тока заради неплатена фактура - лошо ми стана, от 2 години си го плащаме през сметката с директен дебит, имаме пари винаги в нея, звъня на колегите - ми да, наша е вината викат...аз бясна, звъня на енегрото, имало опция да ни го пуснат чак на другия ден на обед... #Crazy Мъжо търчи в пощата да го плаща, от там 38 лева такса включване... #Cussing out, та чак в 20 часа го пуснаха, ние междувременно като стана малкия от сън заминахме при баща ми на топло, бясна побесняла бях, сега ще ги изнудвам моите шефове за възстановяване на таксата за включване  #2gunfire Та така...после нощта беше ужасна , дребния се буди през час, пъшка, пъшка, боли ли го нещо незнам , вика 'не'като го питам, ама знам ли... newsm78 разболява ли се пак.../дано не  Praynig/, абе само убавинки, сега ме цепи тиквата яко...

Това е от мене, баси положителния пост  Twisted Evil

# 404
Леле, Миленче, е как така не ти е дръпнало пари, нали файла автоматично си търси сметките?! Както и да е, много неприятно. В същия дух, аз онзи ден пазарувам в Била и нали пари в брой почти никакви не държа, щото пазарувам основно в големите вериги и плащам само с карта, та давам си картата и то за нищо и никаква ежедневна сметка от 18 лв и ... нуки, нема никой, няма връзка , не мога да платя. Ауууууууууу, позеленях, бъркам в порфейла, някакви мижави 14 лв, айде връщам най-скъпата покупка и плащам останалото в брой. Викам си, сега ще ида на банкомата и тия от Била ще им тегля една. Отивам на банкомата - нуки и там. Звъня на банката - имали проблем с връзката, била се разпаднала, а моя срам на опашката дето направих, кой ще го обезщети?! ДСК!!! Та стигнах отново до извода, че така сме се разглезили с напредъка на технологиите, че няма на къде повече. Сетих се някога, като дете, салама и месото идваше два пъти в седмицата в магазина и мама ми даваше 5 лв. за точно определени неща - 1 пиле, 1 палка шпек и 1 палка хамбурски... Едно време ... за 1 лев купувах 3 хляба.... На тати БТ кутия струваше 90 ст. и рестото до лев винаги беше за мен - дъвка Идеал!!! А дъщеря ми иска телефон за рождения си ден, ама да е с тач дисплей...
Е, и моя пост не е от позитивните.
Ето нещо, да ви разведри ...

Общи условия

Активация на акаунт