Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 765
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Янче, колко да сме се разглезили? Това ако е било в чужбина да са се счупили да ти се мазнят и да си изкупват вината. А тука "Ми сори, ама нещо връзката се разпадна ..." пък дето казваш ти, кво като си умряла от срам на опашката.  ooooh!

# 406
Оф не ми говорете за подаръци!
Синчето пък иска нов кинект сензор,защото предния който работи само 9 дена и детето си даде всички пари(около 200 лв) които беше събирал от рожден ден, коледа и сурвакане! а каква е гаранцията че и този няма да се счупи Twisted Evil, а аз съм бясна,защото аз никога не съм получавала скъпи подаръци нито като дете нито сега(не ми е за това),но за мен е безумие,и като ми каже това са си моите пари и ми иде незнам какво да го напправя #Cussing out
Оф, аз нали все си ходя без пари,че майчинството го харча за отрицателно време и парите които ММ остави,обикновенно отидат за ежедневните разходи,та нямам големи изцепки с подобен тип разплащания,но си е много кофти да увиснеш ooooh!
Миленка, дано да е забравил вече Ванко Praynig,аз винаги настръхвам когато е по-неспокойна и в повеччето случаи при нея са се оказвали ушите,но и тя вече си казва когато я боли, преди ден два я болеше коремчето и каза боли коремчето, а вчера нещо езиката (езичето),дали беше от зъбче или некоя афтичка която невидях newsm78! Голяма съм паника и чак ме свива стомах,ако усетя че нещо не е наред, направо съм по-болна от нея  ooooh!,ако и има нещо!
Егати как го ударихме на позитиивизъм ааа Tired
Янче, тук днес не се вдигна цял ден мъглата и направо издивях, та по този повод спретнах страхотен кекс и си хапнаха всички доволно, та даже и аз Embarassed

# 407
Аз по Коледа побелявам. В моето семейство сме си подарявали малки подаръци и то само при възможност на Рожден ден и Нова Година. В семейството на мъжа ми подаръци хвърчат на всеки възможен празник и то на всеки, а те се голямо семейство.  #Crazy Първо, аз толкова подаръци не мога да измисля, второ, искам да се вместя в даден бюджет и накрая винаги съм отгоре.  ooooh! Да не говорим и колко рождени дни и годишнини има около Коледа.  Tired

Миленка, добре, че са ви пуснали тока! Представяш ли си да ви бяха оставили на студено и тъмно.  #Crazy

Яне, няма да те е срам от чужди грешки. Случва се на всеки. На мен ми липсва кеша и от време на време си тегля по някоя банкнота.  Blush

Йо, дано да ти одобрят отпуската. Иначе наистина ще е много интересно.

За децата, не ме мислете. Те са като от филмите- добри и послушни.. Играят си тихо на килима, а Еван търчи наляво-надясно и разваля дисциплината- балканска кръв, к'во да се прави. Момиченцето е сладка кукла, която само бърбори и се грижи за "Ема" (така казва на Еван) и братчето си.

# 408
  • София
Цетиии , къде ги тия хрисими и възпитани деца -тука няма такъв филм.
Чудя се ние ли грешим ил чужденците са по- хард с децата си и няма 5-6  newsm78
Крис в събота ще ходи за първи път на детски рожден ден в клуб и репетираме какво пише на поканата   Joy Най-сладко е накрая- Купона ще е от Коко (демек рожденника) специалноз а Криско и другите приятели. Така на всяка картичка пише името на конкретното дете и останалите и те са "включени". Поръчах подаръка и пристигна днес- паркинг за колички и хеликоптерче (дано му хареса на детето).- добре че е Продавалника и има готини и евтини английски играчки, че иначе егати цените на тия паркинги  ooooh!

# 409
  • Русе/Germany
И така ... мисля е време вече и тук да пиша. Не че не ме виждате във фейса Simple Smile

Ние сме добре, климатизираме се до колкото е възможно Simple Smile Не знам защо но все не ми остава време да пиша, но то защото като погледна че имам да чета и го оставям за после и то послето става много дълго и така се натрупват.

Цвети, не мога да си представя 3 деца в къщата ми и аз да съм сама  #Crazy Браво за смелостта Simple Smile но пък и трябва да помагаме когато можем Simple Smile
Миленка, много кофти за тока. И на мен ми се е случвало но то защото не сме се разбрали с ММ кой ще го плати  bowuu А тия верно трябва сами да предложат даже да ти покрият таксата за включването.
Янче, хич не ти завиждам за банкетите да знаеш   Whistling
Дейзи, приятно завръщане на работа Simple Smile
Това викам на ММ, като чета всички как се връщат на работа и чак ми става мъчно че аз няма да работя скоро, а си повтарям числата на немски Grinning уча ги Wink голям купон с тези числа и как говорят тия хора. Като на рекламите за лекарства, нали знаете накрая как изстрелват "Преди употреба прочетете листовката" и ала бала Simple Smile ей така бързо говорят  Close но се надям някога да започна да им деля думите. Кога ли? newsm78

Та, ние сме добре. Боби е мнооооого мноооооого променен и голям. Имам чувството че му влияе много добре че сме с тати. Вече не прави само женски неща Grinning
Тук е мрачно и дъждовно, излизаме когато можем но тук няма ни едно дете на пустите площадки Sad германче не можеш да видиш, има тук там някое турче. Защо не ги извеждат тия деца не знам. Имат хубави площадки но сме си сами Crossing Arms
Ето да ни видите:

Лелеее, сега видях че не съм писала от 2м тук. Срам и позор. Обещавам да се поправя, сега отивам да се къпя и ще пиша пак Hug
Палчета на болните, и да се оправят бъъъъързо  love001

# 410
Снежи, Бобо изглежда страхотно! Добре ви се отразява събирането, това е нормално. Едно семейство е семейство, когато е заедно, аз така знам. А пък за площадките - вие си ги посещавайте, оставете ги швабите. То времето по-хубаво няма да стане, ама само затворени вкъщи - не става. Ние и в мъглата вчера излизахме...
Та като казах мъгла, днес е същата като вчера, гнилост и зараза. Ще ходим на клубче, то се е видяло, след като вчера поизмръзнахме и накрая дори Явор ми заспа в количката, та го пренасях и спа от 12 до 14ч., после вечерта му се доспа рано и беше кисел...
Хайде да ви сложе кафето и да бягам да правя едни упражнения съм си харесала hahaha, да видим ще мога ли Joy Mr. Green Joy

# 411
Добро утро!
Снежи, много правилно си се хванала за говоренето след рекламите на лекарства. Аз разбрах, че съм го научила немския когато успях да го кажа това чудо горе долу със същата скорост като на рекламата Crazy
Гледай да си пускаш техните сериали, дето са малко като театър снимани, защото най-бавно говорят там и най-разбираемо и нищо не се случва, та има време да се сетиш какво са казали Laughing Аз почнах да разбирам немски от Unter Uns и Gute Zeiten Schlechte Zeiten  по RTL и Verbotene Liebe по  ARD. Заклевам се най-лесно се учи немския с тези сериали, друг е въпроса дали мъж ти мож да ги изтърпи, че са ужас като съдържание  Crazy
Хайде успех от мен, много убав Боби Heart Eyes
Аз бягам, успех на всички в този мъгляв ден, белким си изкараме весело Whistling

# 412
Да взема да се отсрамя и да се разпиша и аз( не че съм залипсвала) . След малко повече от една седмица вкъщи, баткото днес пак е на градина. Бяха болни и двамата, Венци даже още си допива сиропите.
Снежи, голям сладур е Боби!  Heart Eyes
Дани, тези пантофки, отговарят ли наистина на см, които са дадени в сайта. Кой номер има Лорис и може ли да ми измериш стелката?
Дейзи, ако това ще те успокои- баткото е дърто магаре вече и ако се задържи повече време вкъщи,като го водя на градина реве. Mr. Green
Миленка , ужас. Дано си изкупят вината.
Цвети, браво на теб. И ние тук редовно си гледаме децата една на друга, но само за по 1-2 часа, когато някоя от нас има работа.
Наде, ти баш преди празниците на диета... Whistling Аз все си намирам оправдания и не почвам, ама въпреки че не мога да се трая, волята ми я няма никаква....

# 413
Ади, сантиметрите си отговарят, за съжаление не мога да измеря, защото тия пантофки са му в яслата. Помня че като ги взимах бях без него и номерът си отговаряше точно.

Аз май пак се разболявам, ще ми е за 4 -ти път през последните два месеца ooooh!

# 414
  • София
Снеже много хубаво момче си ни показала. а за извеждането- така правят, моя мъж вика и в Холандия и Ирландия е така- всеки за себе си и такава традиция като бутане на колички с майки няма (много изтърват тия хора  Naughty).
Аз тръпна в очакване на 05.12. -тогава нашия тати се прибира и ще го чакаме с Криско на летището  Heart Eyes. Уикенда е заделен за доста основно почистване, щото вече наистина се налага  hahaha
Аз си допивам кафето и продължавам със работните задачи (от понеделник замествам за капак и колегата в стаята и хич не ми е ок  #Crazy).

# 415
Пък аз вчера по ТЛС гледах някакъв филм, само че не го хванах отначало и не разбрах точно за какво иде реч. Една жена изработваше кукли - бебета, обаче бяха като истински! И някакви кукувици си ги купуваха. Имаше едно баба отгледала внучето си, докато майка му се борела с рак и след като оздравяла си го взела и отишли да живеят в Нова Зеландия, а тя беше в Англия ако не се лъжа. Та бабата много страдаше за внучето и помоли онази да ѝ направи кукла наподобяваща внучето ѝ като малко. И му купи дрешки и го извеждаше с една количка навън ...  Shocked
Друга пък си ги колекционираше, имаше 5 ако не се лъжа и си ги кръщаваше, и тя дрехи им купуваше, решеше ги ... Даже и пет колички имаше жената и си им сменяше гумите.
Така и не разбрах какъв им беше проблема на тези жени!

# 416
Лили, кукувици всякакви има Laughing
Нещо ми се е бъгнал интернета и само БГ мама мога да ползвам, ако напиша нещо в Гугъл започва да ми мига екрана Shocked Та сега не смея да си затворя бг мамата да не ми се бъгне и тя Laughing

# 417
Здрасти банда,

Днес си въех болничен, че идват някакви да оправят гаранциите по апартамента. Сега един рови в хладилника, ама не беше Блатечки, може и да беше, ама швайцерския (разбирайте гроъниа вариант).

Забравих да се похваля, че ми правиха една пломба с упойка  Simple Smile. Един зъбар в Бг ме беше наплашил, че имам зъб за вадене и коронка, а тук човека направи снимка и даже и кариес не видя на него. Внимавайте на какви попадате в БГ, че за пари какви ли не простотий не вършат.

За немския - е тук да чуете как се говори  Simple Smile.

Светулко е на ясла, слагам му нощем хомеопатични капки срещу кашлица в сиропа, иначе нищо не дава. Лепна вируса на мама и тати. То грипа както и да е, ама на 17 ден имам някаво зацапване / рано е за  менза. късно е за Ову/.

Йоанка, колко време си мома англичанка? Направо не знам как се справяш.

А тия кукувици, не ме учудват. Тук на какво съм се нагледала.

А за децата - вчера В дъжда ги водили навън с дъждобрани. Ходили пеша повече от километър. Светлуко се чергоса и отнесе в 8.30, толкова беше каталясал милия. Обувките му бяха мокри.
ММ каза, че децата кипят от енергия и ония се опитват да им пийнат сосеца  Simple Smile.

Днес ще съм мерудията.
И че казах мерудия, Булчето не е писала скоро.

# 418
Ако си говорим за зъболекари да ви кажа за един наш 'познат', който гледал снимка на зъбите на свеки, че се била подула от едната страна и казал, че нищо ѝ няма - синузит било. И понеже нищо ѝ няма беше във ВМА една седмица на АБ и ще я цепат, че имала киста на един зъб!!!  ooooh!

# 419
Чета си ви аз ,чета,но нещо хич не ми се пише,що така? newsm78ние още си отказваме памперса,но минала седмица имаше сополки и аз да не я разгащвам през 15 мин пак й сложим памперса,иначе новото при нас ,е че тръгваме от понеделник на ясли Peaceдаже днес изследванията пускахме,е няма такъв рев #Crazyмного ми е свито всичко ooooh!
Боби-хубавелко си ни ти:)найстина пораснал Peace
Да се оправят всички болни дечица Hug
Лили-как го изгледа тоя филм?аз щях да го зарежа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт