Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 754
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Ради преди млако се нагълта с оцет от оливерника - взе го за сок явно   newsm77 - закашля се ако а аз си мия чинийй и и викам да не пие другия път оцет. Като погледнах - тя повръща милата и хемплаче че и е гадно и повръща, хем плаче и сочи пътеката че била я изцапала  Tired - сега съм я сложила да гледа Маша , а аз търках под и пътека посред нощите....

Гледам за Дядо Кольо си прикавате - при нас той е Мраз. Самоп като го види и ми вика иска Мраз  .... Mr. Green  ..... айде чувам я че тропа - пристига.... явно серията е свършила, пък ММ спи и нямакой да и пусне нова.

Снежи - много е пораснал Боби Simple Smile

Янче - успех и бързо привикване към яслата, а ти не тъжи, рано или късно трябва да я дадеш там

Миленка, ужас си преживяла с тоя ток, кога ли и на нас ще се случи същото, че свеки все след 25 го плаща Sad . А пък ти с тоя БЕЙЛИС ПОСРЕД ОБЕД МЕ РАЗБИ НАПРАВО  bowuu , аз си мислех че съм единствената дето пие винце с обяда  Embarassed

Лена, как им се наемаш на тия дечурлига незнам, аз не бих...макар да са послушни, са си голяма отговорност

Хайде стига съм досаждала, отивам да проверя повръщащото човече дали не е огладняло пак и да си лягаме вече. Тая нощ мисслех коледни сладки даподхващам, амаяяко ме домързя от виното.....

# 436
аууу, как хубаво сте се разписали  Hug прочетох всичко на един дъх и дано не пропусна нещо  Naughty

Бобчо, миличката Ради   Sad а ти почна ли вече работа  newsm78 похвали се де  Heart Eyes
Янче ще следя за яслените ви вълнения от понеделник. Задължително да пишеш как се  чувства там Даниелка  Naughty всяко начало е трудно, но ще се справите  Hug
Йоанка толкова се радвам за теб и Криско  Hug Hug Hug да си изкарате най-прекрасните празници цялото семейство  Hug
Наде от сега съм застискала палци за прегледа  fingerscrossed Praynig нали знаеш, че всичко ще е наред  Hug
Снежи ама Бобо наистина голям мъж станал Party моят мъник си е шушка още... а я кажи по-подробно на какви мъжки маймунджалъци го научи татко му  Party
Ади как да не липсваш  Hug гушки на малките ти мъже и повече да не се разболяват  Hug
Евридика тези пантофки ми изглеждат досущ като на Бефадо  newsm78 дизайна имам в предвид, пък и материите като че ли... иначе тези, които му взех са също с дишаща подметка... незнам. Струва ми се, че няма да има голяма разлика. Вчера и днес свекърва ми ме увери, че крачетата не са му били ледени след като са го взели от яслата, но съм решила този уикенд да си поискам пантофките от яслата и да видя какво се случва. То Йоан малко трудно може да го убедиш да си обуе нещо, което не харесва и вкъщи да не ви казвам какво носи  ooooh! замислих се, че може да го оставят да си шляпа с чорапки  Rolling Eyes Както и да е... ще го измисля другата седмица.
Лора расте ли малкото човече  Hug погал-погал по коремчето
Зелда точно и мен една майка лятото ми казваше да не се хабя да махам памперс, че все напикан ще си го взимам от яслата  ooooh! При нейното детето нещата се случили точно за 1 ден на 2 годинки и 2-3 месеца, когато таткото обяснил и показал за какво иде реч, и детето започнало да си казва без никаква драма и опикани дрехи. За някои това е безумно късно, но да ви кажа и аз съм склонна да изчакам докато Йоан започне да се усеща и да ми казва. Все още няма надежда това да се случи скоро, ама когато - тогава  Whistling

Момичета, много ме трогнахте с питанията за работата ми  Hug Аз реално от петък започнах и вече се чувствам в свои води. Още съм много надъхана и с голямо желание за работа, и ми е голям кеф да съм отново сред любимите колеги. Дори се улавям, че вечер времето ми е супер пълноценно с мъника, защото не съм изнервена от грижите за него, а с удоволствие си играем и забавляваме заедно. Това може да ви прозвучи малко като оправдание, но всъщност точно така се чувствам  Party

Ще пиша пак скоро  Hug
Съжалявам ако съм пропуснала някой да спомена... прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 437
Само да ви кажа, че ако идвате към МОЛ-о на Стамболийски, може да се видим за малко. Мен нали ме преместиха и сега съм там, в бутика. Ако съм на работа де....

# 438
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

Йоанка, супер е, че ТМ си идва. Не мога да си представя как се справяш сама - аз постоянно мрънкам по моя, ама си е по-друго, като е наоколо. Той за постоянно ли се прибира или само за празниците?

Снежи, сигурна съм, че ще го изучиш немския бързо. Ние първия път, като дойдохме в Англия, ММ почти не говореше английски и честно казано чак когато започна работа във фирма само с англичани (а не както преди с чужденци) го изучи сериозно. А върху площадките имам известни наблюдения и много си зависи: от квартала, от самите майки/татковци. Аз винаги съм била от дръпнатите майки по площадките, но си имах (в предишния град) някои приятелки/познати от площадките. Като цяло е по-трудно да завържеш смислен разговор, но ще излъжа ако кажа, че не съм намерила много свестни хора тук, които ми пълнят душата. Просто, като навсякъде, хората са различни. А иначе тук колички можеш много да срещнеш и то по всяко време - в дъжд, вятър... Лена, аз малката кака я водих в библиотеката на песни и книжки от бебе и много й харесваше.

Днес направих голяма глупост сутринта - колата ми не запали (има си проблем с акумулатора, преди малко я закарахме на майстор) и аз понеже съм на час ходене пеша от работа и ясла и без никакъв кеш в портфейла (в наше село банкомати няма), реших да заведа дребосъчето с колелото. Дали имаше 1-2 градуса не знам, но умряхме от студ. Дано не го простудя отново заради глупостта си! Praynig

Дейзи, и аз често се чувствам по абсолютно същия начин. Работата си ме кефи (90% от времето, сигурно още утре ще съжалявам за думите си), а мисля, че не бих имала нервите да съм постоянно вкъщи с децата. Между другото (не че е изненадващо), но определено момчето ми се държи много по-нагло вкъщи и е много по-непослушен, отколкото в яслата. Онзи ден бяхме на гости - не можах да го позная, дете-мечта: кротко, възпитано. Питах ги в яслата - и там бил такъв, а следобед като го прибира ми разказва играта: не ми слиза от ръцете, тегли ме, дърпа - абе, сладур си ми е, няма да се оплаквам.  newsm78

Лили, като Фейсбук експерт, може ли да те питам един въпрос (извинявам се за спама)? Ако пиша в групата във Фейса, всичките ми приятели ли ще виждат съобщенията? Аз станах пословична с подозрителността си, извинявам се за което. Така съм забранила на голямата ми щерка да си създава профил във Фейсбук, а тя като си е създала на хиляда други места (и то със снимка) и като валят едни покани за приятелства от къде ли не, ужас! Хвалеше ми се онзи ден, че имала не знам си колко стотин последователи (или както там се казват) в Туитър, пък аз нито един - е как да имам, като аз само съм създал профил и повече не съм го й погледнала?

Всичко най-хубаво!  Hug

# 439
Pesl, групата е затворена, само членове виждат съдържанието, поне аз така си мисля, че трябва да е Laughing Нека и администраторите се изкажат.
Аз направо от вратата за краката...
Добро утро, да сервирам кафето, че да се почувствам полезна

Дейзи, Песл, колко добре ми звучат вашите думи за работата, как си ви харесва и се чувствате добре..., а и частта на Дейзи за хубавите моменти с малчо вечер ... направо ... Що не се върна на работа по-рано newsm78 Аз си знам, че за мен ще е добре психически да ходя на работа, да разговарям с колегите си - макар и не всички да са ми особено приятни, но ... още малко.
Адашке, приятно и успешно стратиране с яслата!
Наде, за прегледа, Дейзи ти го е казала, ти си знаеш - всичко ще е на 6!
А с тези срещи по МОЛ-овете само ни гъделичкате, щот у наше село МОЛ-а е Кауфланд hahaha, а там не си и представям да пусна Явор да вилнее извън количката Joy.
Днес съм си поръчала баба и ще се шматкам из магазините. 3-4 часа ще отвлека, та знае ли се! Мисля и на едно кафе като белите хора да седна Mr. Green

# 440

А така: да ви е сладко и кофеиново Mr. Green
Наде дано не се притесняваш за прегледа, защото съм сигурна, че всичко е 6  Hug
Миленка, евала за бейлитУ, мен ми е най-любимото от всички питиета! По принцип обичам всякакви ликьори и дори сладки вина, заради което съм на постоянен подбив от приятелите ми. Едно време си пийвах след училище от ликьорите на една приятелка баща и, щото никой в тях не ги пиеше, а на него му ги подаряваха и така си събираха праха, та аз помагах Crazy
Песл и Дейзи аз съм по същия начин с работата и квалитетното време с малкия. Наистина ми харесва да работя и бих го правила, дори и пари да не ми трябват, просто съм си такава. А времето със Симо ми е по-качествено наистина. Правим див купон вечер, то не е гонене, пищене, гушкане, пеене, танци...а сутрин идва при мен на леглото и се гуши и си лежим така доста дълго Heart Eyes Друг е въпроса, че като е болен си е кошмар да не съм с него Cry Или пък, че има периоди тръшкане, които са ужас и се чудя дали не са протест, че ходя на работа Confused
Мари тези юнаци са един път бе пу пу  Heart Eyes
На мол не знам, ама в провинцията, разбирайте Пловдив най-накрая ще има немски коледен базар с къщички, греяно вино и братвурсти  Party И аз съм на 7мото небе от кеф, ще го водя нашия още на откриването в събота Heart Eyes Голям съм фен да знаете, в Нюрнберг по принцип е най-големия в света такъв и е супер яко. А другото-нашият град за сефте е супер украсен (за нашите стандарти де), не съм фен на кмета, ама евала за това. И студ не студ ще обикаляме да гледаме, дано се впечатли Симбо.
Йоанка много се радвам за вашия татко, ти си ми един от кумирите по повод как се оправяш с всичко   bouquet
Бобчо никакво повръщане за вас повече и никакви оцетени и подобни инциденти.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 09:31 от Zelda S

# 441
  • София
Замириса на кофи и аз като кебапчийско коте се заплепих.
Имам нужда посестрими....снощи Криско си загуби бибата по пътя (имах глупостта да му я дам за да мирува в количката, че ходих до един магазин...). И нали се сещате каква ужасна нощ беше, рев. безсъние, пред тв спане.... Twisted Evil
Иначе мерси за топлите думи- да ви кажа мисля го как ще е с татито, дано Криско бързо свикне, дано и аз  Blush Иначе сега разбрах какво им е на самотните майки....Тегава работа (ама се издаянва де, няма де да ходи човек и неволята учи). Най-тъпо е че сме в 3етажна кооперация и колички, Крисун, туби мин. вода мъкна като магарица (ама за урок ми е друг път да не правим такива грешни избори с раздели  Naughty). И все пак добре че има скайп и се виждаме, чуваме , смеем (даже наздраве си казваме  hahaha) та такива ми ти работи драги ми смехурко Heart Eyes
До скоро- аз продължавам да вегетирам над бюрото...

# 442
Добър ден.
*Дейзи*  вече си ми личи корема и сигурно съм качила още килца а и с този апетит сигурно ще се търкалям накрая към родилното. newsm62
Днес ще се тъпее в къщи с това дъждовно време.
лек ден за сега от нас. Hug

# 443
Здрасти!

Ние направихме една загрявка за молО в Сердика Център, обаче това детище ме направи луда калинка ви казвам!  ooooh! Такова търчане направи, че аз по едно време бях оплезила език до коленете. Знаех си, че така ще стане, та се съмнявам, че бих се видяла с който и да било, ама може и да се пробваме де.

Спечелихме "фотосесия" от Калина и затова се влачихме до там. Имаше и други деца, ама честно казано не видях някое от тях да галопира така. Голям зор беше и да се вози на ескалаторите, обаче той вместо да стои и да се вози, на слизащите слиза - на качващите се качва, като изобщо не прави сметка къде си слага краката и аз се чудя да се държа ли, равновесие ли да пазя, него ли да държа ...  Tired

Та така ... Похвало - оплаках се, отивам да го слагам да спи!

# 444
ААА - я раздухай повече за фотосесиатя, направиха ли ви я , как я спечелихте, нама току туй да се разминеш  Peace

Ние излязохме, то взе, че заваля, имахме само неговия чадър в колата, водих го на фризьор, че вече не можеш да го трая и въпреки възражението на мъжо го подстригахме, та заприлича на момченце  Heart Eyes, после ходихме до банката да подам възражението за оназ работа с тОка, после в нашето барче, после скоропостижно у дома по леглата  Sunglasses Яд ме е, че го дадоха един ден да не е студено, и то да вали - нема що, много готино  Tired Давайте сериозна организация да правим за мола без майтап, щото тва ще ни е май единственото културно мероприятие за тази година  Laughing Не видях за кои дати се обсъжда, някой да се заеме по-сериозно с организацията, другата събота как ви се вижда?  newsm78

# 445
Наденце, е го Бейлисчето, нещо кат Пина Коладата е, сладичко, дамско питие, освен да ви черпя направо... Sunglasses

# 446
Дайте и някакво твърдо пиене, че от сладките боли тиква повече, а и ми стипцват в устата и не мога да ги пия  Mr. Green

Песл, групата във Фейсбук е тайна и само ние членуващите виждаме какво си публикувала там.  Peace

Йоанка, оправна си ти.

Наде, всичко ще е наред.

Мари, страхотни мъже си имаш  Heart Eyes

Дейзи, радвам се, че се чувстваш добре на работа.

Бобчо, много гадно това с оцета Sad Сега мина ли и повръщането на Ради?

# 447
Ето нещо специално за Бенджи ...

По-твърдо от това не знам, а него най си го тача, особено, когато си е наше производство, поне знам кво има вътре... Аз също сладките питиета не ги обичам баш баш, щот после главата боли ужаааасно, ама това е и от количествата, които се поглъщат... Демек, какъв е извода, никаква дама не съм Joy

# 448
Хахаха Йоанка- кебабчийското коте! голям смях. Аз пък Бейлис и ликьори не обичам. Само йегермейсер (почти съм сигурна, че така се казва) за йегербомб.  Whistling Най-любими са ми водко- и текило- основаващите се коктейли. Маргарити пия по всяко време на деня без притеснения.  hahaha

Зелдич, много завид за базара. Сега се сетих, че си говорихме да ходим до едно "баварско" село на два часа от нас. Било много хубаво по празниците. Представям си колко автентично е, ама нищо де.   Whistling
Еван галопира като Бобо навсякъде. Вече не тича като нормално дете, а като побеснял кон.  Crazy

# 449
Ей само аз ли съм въздържател тук уее. Mr. Green
Аз не съм по алкохола ама грам,пия по малко само за празници колкото за уважение. cheers

Общи условия

Активация на акаунт