ето наканих се и аз да пиша два реда.
Общо взето сме добре - изкарахме един бърз вирус за 2 дни с ужасно висока температура, стигна 40 градуса. Няма да ви казвам, че аз го преживях по-тежко отколкото Веси. Слава Богу вече отмина и сега сме добре.
Тази събота мислия да започна с украсата за Коледа, да си създадем поне настроение. Не съм измислила подарък на Веси още, чудя се какво да и взема и да не е много скъпо. Няма да участваме в размяната за подаръци заради финансите.
Смятам, ако е хубаво времето през следващата седмица да отидем до мола на Стамболийски да направим някоя снимка с Дядо Коледа
ако има други желаещи може да отидем заедно.Да се похваля купихме си апрески от "Лудия петък" в Хиполенд, това намаление използвах и съм доволна.
По темите ми е трудно да се включа, че още не съм прочела
Слагат ги на гърне, учат ги да казват и т.н., но обичат всички на куп да си вървят, а не да търчат едно по едно след всяко да ги питат или да ги дебнат. Аз затова се отказах основно да махам памперс лятото, защото бях сигурна, че ще му го върнат в яслата и язък за зора 
Подарих си една бутилка и докато не я свърша няма май да мирясам, ама добре ми влиза да ви кажа...
Снощи едно чаше, сега второ...ама да не ме издадете на някой 
ще опитам да проверя първо за този дядо, ако го няма ще е просто разходка. 

Аз майки с колички по улиците виждам веднъж на високосна.