Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 773
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момиченца - кокиченца,

ето наканих се и аз да пиша два реда.
Общо взето сме добре - изкарахме един бърз вирус за 2 дни с ужасно висока температура, стигна 40 градуса. Няма да ви казвам, че аз го преживях по-тежко отколкото Веси. Слава Богу вече отмина и сега сме добре.
Тази събота мислия да започна с украсата за Коледа, да си създадем поне настроение. Не съм измислила подарък на Веси още, чудя се какво да и взема и да не е много скъпо. Няма да участваме в размяната за подаръци заради финансите.
Смятам, ако е хубаво времето през следващата седмица да отидем до мола на Стамболийски да направим някоя снимка с Дядо Коледа  santa2 ако има други желаещи може да отидем заедно.

Да се похваля купихме си апрески от "Лудия петък" в Хиполенд, това намаление използвах и съм доволна.

По темите ми е трудно да се включа, че още не съм прочела Simple Smile

# 421
Янче, успех с яслата! А за памперса не се ядосвай, те в яслата си ги обичат повече с памперси, отколкото без Crossing Arms Слагат ги на гърне, учат ги да казват и т.н., но обичат всички на куп да си вървят, а не да търчат едно по едно след всяко да ги питат или да ги дебнат. Аз затова се отказах основно да махам памперс лятото, защото бях сигурна, че ще му го върнат в яслата и язък за зора Rolling Eyes

# 422
Ренка, ние живот и здраве може да ви направим компания в мола.  Wink
Няма къде да търся Дядо Коледа иначе, не че много ми се занимава, ама кво да го правя ...

# 423
Привет, незнам за вас, ама аз жуля Бейлис.. Blush Подарих си една бутилка и докато не я свърша няма май да мирясам, ама добре ми влиза да ви кажа... Whistling Снощи едно чаше, сега второ...ама да не ме издадете на някой  smile3505

Яд ме е , че баш когато е слънцето нашия спи, не че не направихме двучасова разходка, ама баш сега е най-хубаво...една леличка ни е изплела пуловерче и следобед ще и ходим на гости да ни го даде, тва, че нямаме баби, незначи, че нема кой едни терлици да ти оплете, какво си мислите  Mr. Green

Йо, и аз тръпна в очакване с теб да си дойде мъж ти, айде стига вече майка- героиня, още някой да поеме на здрави плещи товара  Peace Hug

# 424
Reny31и аз бих дошла за компания само да не е на 4-5декември,че тогава съм по лекари.Simple Smile

# 425
Нек`ви срещи гледам си уреждате тука Whistling

# 426
Нек`ви срещи гледам си уреждате тука Whistling

аааа - и ние искаме У МолО, да ги нЕмаме такива  smile3506

# 427
Ами айде сборно всички у молО.  family

# 428
  • София
Идеята ми е да има и Дядо Коледа за снимки на децата. Всеки който има желание е добре дошъл.

# 429
Ми айде всички, ама ние за този на Стамболийски говорехме, че ни е по - удобен. Аз се мятам с дивака на трамвая и сме там. Само че с Рени не се разбрахме точно какво ще правим ако няма Дядо Коледа!  Mr. Green

# 430
  • София
Лили  Joy ще опитам да проверя първо за този дядо, ако го няма ще е просто разходка.

# 431
И на мен на Стамболииски ми е удобен,с метрото за 10мин.съм там.
Така че бройте ме и мен стига да не е на 4-5 декември.Simple Smile
Ще се радвам да се сберем да се видим. Hug

# 432
Лили  Joy ще опитам да проверя първо за този дядо, ако го няма ще е просто разходка.

Много е прост, ако ходи само по другите молове!  Crazy

То да видим времето какво го дават, може в четвъртък направо да се уговорим.

Леле, хорааа, другата седмица го дават кучи студ!  cold

# 433
Искам и аз срещааааа, ама към 13-14 декември,че тогава идваме   в София за прегледа на Борянка и ние ще посетим некой Мол Mr. Green,дано да случим на некой дедо КоЛдаа (така му казва Борянка Joy) и да се щракнем за спомен hahaha
Миленка, кво представлява този Бейлис,че никога не съм опитвала Blush,аз жуля само вино и раакийка и то домашни #Silly
Янче, успех със яслата,но си мисля че няма да имате проблем Praynig Peace Hug

# 434
Аз пък много ви завиждам на слънцето.  Crossing Arms последните две седмици имаше точно един слънчев ден.  ooooh!

Да не изплашите Дядо Коледа или беше Дядо Кольо  Laughing. Всички палави февруарчета накуп.  Crazy

Йо, не останало! Бравос! Много се радвам, че ти свършва моминството. Тъкмо навреме за празниците.  Heart Eyes

Ади, хайде дано да не се разболявате скоро и баткото да си ходи на градина.

Янче, успех на яслата!

Снежи, много е пораснал Боби. Баща му сигурно вече свикна с промяната. Пък за площадките- почти навсякъде е така. Децата се събират по къщите и си играят на двора. Ако си направят среща в парка, ще е пак с приятели и техните деца. Водят ги и в библиотеката за четене на книжки, но Еван не е за там и за сега отказваме покани. bowuu  Аз майки с колички по улиците виждам веднъж на високосна.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт