- закашля се ако а аз си мия чинийй и и викам да не пие другия път оцет. Като погледнах - тя повръща милата и хемплаче че и е гадно и повръща, хем плаче и сочи пътеката че била я изцапала
- сега съм я сложила да гледа Маша , а аз търках под и пътека посред нощите....Гледам за Дядо Кольо си прикавате - при нас той е Мраз. Самоп като го види и ми вика иска Мраз ....
Снежи - много е пораснал Боби

Янче - успех и бързо привикване към яслата, а ти не тъжи, рано или късно трябва да я дадеш там
Миленка, ужас си преживяла с тоя ток, кога ли и на нас ще се случи същото, че свеки все след 25 го плаща
. А пък ти с тоя БЕЙЛИС ПОСРЕД ОБЕД МЕ РАЗБИ НАПРАВО
, аз си мислех че съм единствената дето пие винце с обяда Лена, как им се наемаш на тия дечурлига незнам, аз не бих...макар да са послушни, са си голяма отговорност
Хайде стига съм досаждала, отивам да проверя повръщащото човече дали не е огладняло пак и да си лягаме вече. Тая нощ мисслех коледни сладки даподхващам, амаяяко ме домързя от виното.....
прочетох всичко на един дъх и дано не пропусна нещо 
похвали се де 
нали знаеш, че всичко ще е наред
моят мъник си е шушка още... а я кажи по-подробно на какви мъжки маймунджалъци го научи татко му
замислих се, че може да го оставят да си шляпа с чорапки 

, а там не си и представям да пусна Явор да вилнее извън количката
.
Или пък, че има периоди тръшкане, които са ужас и се чудя дали не са протест, че ходя на работа 
Иначе сега разбрах какво им е на самотните майки....Тегава работа (ама се издаянва де, няма де да ходи човек и неволята учи). Най-тъпо е че сме в 3етажна кооперация и колички, Крисун, туби мин. вода мъкна като магарица (ама за урок ми е друг път да не правим такива грешни избори с раздели 

Яд ме е, че го дадоха един ден да не е студено, и то да вали - нема що, много готино