Онлайн консултации: хранителни добавки и спортни храни

• 433 254
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 1 110

Здравейте,

Няма проблем да ги комбинирате, не си влияят отрицателно по някакъв начин. Гугулстероните за съжаление не си заслужават да се купуват, тъй като тяхната ефективност е под много голям въпрос, но не пречи да опитате.

Надявам се сте запозната с това, че йохимбинът (или йохимбето, в зависимост на какво се спрете) е термогеник и натоварва организма и нервната система.

Ако не сте запозната, препоръчвам да прочетете блога ни Какъв продукт за отслабване да изберем?

Поздрави,
Тихомир Велев

Много Ви благодаря за отговара. Наясно съм с действието на йохимбина и се надявам да имам положително въздействие и с гугулстероните.

# 1 111
Благодаря за отговора!  bouquet

# 1 112
  • Стара Загора
Благодаря Ви, Тихомир!  bouquet bouquet bouquet

# 1 113
Течния л карнитин колко време си пие и колко време се почива от него? Някъде пише прием 1 месец и 2 сидмици почивка а другаде 2 седмици прием и 2 почивка.

# 1 114
Течния л карнитин колко време си пие и колко време се почива от него? Някъде пише прием 1 месец и 2 сидмици почивка а другаде 2 седмици прием и 2 почивка.

Няма нужда се почива от него...

# 1 115
  • 1st floor
Може ли малко помощ? Кое от двете е по-добро като фирма, качество, действие:

https://www.silabg.com/bg/13044-AMIX-SyneMax-90-Caps-.html#product_review

или

https://www.silabg.com/bg/13382-PRIMAFORCE-Yohimbine-HCL-2-5mg-9 … #product_comments

Благодаря!

# 1 116
  • София
НеПоКоРнА, двата продукта са доста различни като състав и по принцип най-добрият вариант е да се комбинират.

Ако трябва да се избира само един обаче, лично аз бих се спрял на SyneMax.

# 1 117
  • 1st floor
Благодаря! Peace

# 1 118
Може ли малко помощ?
Искам да си взема BCAA и протеин,не ми е ясно дали и двете са нужни,но да са добри като фирма.Препоръчайте ми моля ви!
Зимата тренирах 4месеца след прекъсване от 3 месеца пак се завърнах в фитнеса.Жена съм Simple Smile в хормонален дисбаланс ,ако има значение:oops: какво да се прави като дойде не пита.
Поръчах си ето този продукт   http://www.farma.bg/solgar-omega-3-6-9-60softgels.html
Целта ми е покачване на ММ по възможност без да отслабвам докато свалям мазнини,но и да е здравословно.Килограмите са ми 46 ,а височината 156см.
Приемам всякакви съвети Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 13:04 от valshebna

# 1 119
  • София
Привет valshebna,

Не пречи да се приемат едновременно бцаа и протеин, но по принцип протеинът (и по-точно неговото общо количество за деня) е с по-голям приоритет, а бцаа са от полза в по-специфични ситуации.

От БЦАА се извлича най-добра полза, когато се тренира на гладно (повече от 5-6 часа без храна) или при прекалено продължителна и интензивна тренировка, повече от 1 час. Съответно това се отнася и за дейности с голяма продължителност, основно с аеробен характер, например тичане маратон, колоездене, изкачване на планина и други подобни.

В противен случай може да си спестите парите и да се насочите само към протеин, но ще Ви насоча и към двата типа продукти, в случай че решите да вземете и от двете.

За протеин е добре да се насочите към стандартен суроватъчен, от сорта на:
Pure Nutrition Pure Whey
Scitec 100% Whey Professional
NOW Foods Whey Protein

И трите са добри варианти, а цените им варират така заради репутация на производителя, качество, популярност и други. Например в протеините на NOW Foods се използват само натурални овкусители и подсладители, качеството е страхотно, но пък не са изгоден вариант от финансова гледна точка.

На практика и трите ще свършат чудесна работа, едва ли ще усетите разлика, така че изберете според финансовите си възможности и това доколко държите продуктът да е с много високо качество.

За BCAA има няколко добри варианта.

Основна препоръка и мой личен фаворит е Pure Nutrition BCAA Blast

Предлага чисто BCAA, без допълнителни излишни съставки, които да намаляват количеството аминокиселини и да оскъпяват продукта излишно.

Отделно разтворимостта е безпроблемна, а вкусовете са страхотни!

А в случай, че предпочитате да е под формата на таблетки, има и такъв вариант с общо взето същия състав като BCAA Blast - Pure Nutrition BCAA 5000

Друг добър продукт е Scivation Xtend

Неговата формула е малко по-богата и има допълнителни съставки като цитрулин малат и електролити, но това за съжаление намалява малко общото количество BCAA, но няма как - едното е за сметка на другото. Simple Smile

Иначе нито аминокиселините, нито протеинът, нито омега-3, които сте си взели на Solgar, имат някакви отрицателни взаимодействия с хормоналния баланс или пък с медикаментите за това, ако приемате такива, така че не го мислете.

Надявам се да съм бил от полза.

Поздрави,
Тихомир Велев

# 1 120
Тихомир Велев благодаря за изчерпателната информация.Беше ми от голяма полза.
За сега ще си взема само протеин.След 4-5месеца може да помисля за ВСАА.

Темата е страхотна!Поздравления!

# 1 121
Как така 4-5 часа без храна??? Това не е ли опасно?

# 1 122
  • София
Ако тренираш сутрин в 9ч, а си вечерял вечерта между 20 -21ч., ето ти ги даже 12 часа  Peace
Друга доста често прилагана схема от мен е - обяд към 13 ч. и тренировка в 19ч., съвсем нормално ми се вижда, не знам за какво да е опасно  Hug

# 1 123
Ако тренираш сутрин в 9ч, а си вечерял вечерта между 20 -21ч., ето ти ги даже 12 часа  Peace
Друга доста често прилагана схема от мен е - обяд към 13 ч. и тренировка в 19ч., съвсем нормално ми се вижда, не знам за какво да е опасно  Hug

Изключваме съня... Аз ако не хапна 2 часа преди тренировка, докато тренирам съм като парцал...

# 1 124
Взех си този протеин   http://shop.bb-team.org/now-foods-whey-protein-isolate?sku=559
От прочетеното в описанието излиза ,че трябва да пия на ден по 4-5 бр. пласмасови мярки. На мен ми се виждат много.Килограмите са ми 46кг.Някъде бях чела ,че за жена е достатъчно след тренировка половинка мярка.Тренировките са ми кръгови 45-50минути.Целта е мазнинките в мускули.
Сигурно и храната има значение.....,но ако трябва ще я напиша.
Тихомир Велев обърках протеина който сте ми препоръчали с този който съм взела.Чак днес ми просветна тази подробност EmbarassedПредполагам това не е проблем?

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 11:00 от valshebna

Общи условия

Активация на акаунт