Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 666
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Марица какъв е повтарящият се елемент?  newsm78 newsm78

# 256
Ъъъъ за какво надничане през врати говориш? Мукаддес ли?

"Марица какъв е повтарящият се елемент?"

Ами задължителна сцена в леглото. Simple Smile))

Освен това - болнично легло, смъртна заплаха, затвор... без тези неща до сега сериал не съм гледала. Simple Smile Е, те не са много и повечето още не съм ги изгледала изцяло, но... Simple Smile

# 257
[img]http://e1210.hizliresim.com/12/w/fc5mw.gif

Лека, Марианка! Определено беше хубаво и вълнуващо! Simple Smile  Hug

# 258
  • AMS
Ех, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Бях на партито и каквото можах направих!!!
За пръв път ми беше, но мисля, че не се посрамих.
Даже се учудих на себе си!!!
Марта, специални поздравления ЗА ВИНАГИ!!!
Изключително съм благодарна на теб и Марианка, защото правите клипове, които аз по една, или друга причина не мога, а смятам, че точно това трябва да се покаже и види!!!
Колкото до тубето и дейлито, те за мен са еднакво недружелюбни. ooooh! В тубето ме блокират  ooooh!, в дейлито вчера не искаха да ми качат Адажио-то  ooooh!.
Ама няма да им се даваме.
Ние знаем 2 и 200.

# 259
И понеже стана дума за легло... май и на мене вече ми се пада за изправя гърбина. Simple Smile Лека нощ! Simple Smile

# 260
Ех, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Бях на партито и каквото можах направих!!!
За пръв път ми беше, но мисля, че не се посрамих.
Даже се учудих на себе си!!!
Марта, специални поздравления ЗА ВИНАГИ!!!
Изключително съм благодарна на теб и Марианка, защото правите клипове, които аз по една, или друга причина не мога, а смятам, че точно това трябва да се покаже и види!!!
Колкото до тубето и дейлито, те за мен са еднакво недружелюбни. ooooh! В тубето ме блокират  ooooh!, в дейлито вчера не искаха да ми качат Адажио-то  ooooh!.
Ама няма да им се даваме.
Ние знаем 2 и 200.

Hug Партийка! Simple Smile))

# 261
Ми то любовни сцени има във всеки филм. И например в КВФ почти нямаше сцени в леглото, само към края ни отпуснаха 1-2....

# 262
Охххх не знам Защо но аз искам да видя Енгин и Берен в някоя гореща сцена, нещо като например Бихтер и Мустафа в едно легло. Тогава вече наистина ще повярвам в приятелството им.  Joy Joy Joy

# 263
  • Разград

# 264
  • AMS

Скрит текст:

# 265
  • Разград

# 266
  • Пловдив

Добро утро на всички в неделя. Вероятно поотпочинали с промяната на времето. Снощи в полунощ админката на  Engin Akyurek Universal Fans Club, благодари набългарските фенове на Е.А. за споделените музика, снимки, видео.
Скрит текст:
We want to thank Engin Akyurek Bulgarian Fans very much for sharing their musics,pictures, videos.

# 267
Ми то любовни сцени има във всеки филм. И например в КВФ почти нямаше сцени в леглото, само към края ни отпуснаха 1-2....

В Караилан няма такива.

# 268
Добро утро! Simple Smile

# 269
Добро утро в неделя!Бъдете много весели и усмихнати!При нас така се е раздухало,че май ще ни отвее,но на душата да е спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт