"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 296
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Лично аз веднага се сещам за двама с вид на пустиняци, обаче с безспорни таланти, достижения и награди в не една област. Ако ги видиш на улицата и не ги познаваш, ще минаваш на другия тротоар от предпазливост. И от професорите, които са ми преподавали, е имало такива с вид на клошари, но почти гениални иначе.

# 46
Тоест, ако заради това не отразиш някой д-р Хаус, кой губи? Wink

По темата -  не мисля, че зад външност, която крещи "кифла" може да се крие някакъв брилянтен ум. Мърляч с потресаващо ай кю също не ми е попадал newsm78 Не знам дали има връзка между дрехите и ума, но между ума и любовта към сапуна - със сигурност има.

+1

Чудна тема!  Mr. Green Както каза Андариел, СФФ да вади перманганата направо, че така се само се хабят килобайти.

# 47
Мъжете ги посрещат по колата, а ги изпращат по парите.
Ти каква кола караш? Лада?

Ако ще и Бат-мобил да е, такива като него ги изпращат още преди да са ги посрещнали.

# 48

Ако ще и Бат-мобил да е, такива като него ги изпращат още преди да са ги посрещнали.

Обидих ли те?

# 49
Лично аз веднага се сещам за двама с вид на пустиняци, обаче с безспорни таланти, достижения и награди в не една област. Ако ги видиш на улицата и не ги познаваш, ще минаваш на другия тротоар от предпазливост. И от професорите, които са ми преподавали, е имало такива с вид на клошари, но почти гениални иначе.

Айнщайн, Лучиано Павароти, Ела Фицджералд, Радой Ралин, Жерар Депардийо......грозни, дебели, лошо облечени и великолепни Grinning. Споделям мнението ти  Peace

# 50
И от професорите, които са ми преподавали, е имало такива с вид на клошари, но почти гениални иначе.

Професорите в България са или от преди - по партийна линия, а ако са по-млади - по кунюнктурни съображения избрани. Не познавам професор и не съм чувал някой професор в България да има каквито и да било заслуги в световната наука или изкуство.

Всичките до един, хабилитирани кадри в България, се грижат да подтискат способните хора, за да не ги засенчат.

# 51

Айнщайн, Лучиано Павароти, Ела Фицджералд, Радой Ралин, Жерар Депардийо......грозни, дебели, лошо облечени и великолепни Grinning. Споделям мнението ти  Peace

А от по-актуалните Ангела Меркел. Гърците по медиите си що снимки й постнаха със зеленото сакенце, внушавайки идеята, че друго си няма ...  Mr. Green

# 52
  • София
И с професорите е като с лекарите примерно - не всеки лекар е като Брока да открие и обясни функциите на определена област от мозъка, която е наречена на негово име заради приноса в световната медицина, но съвсем успешно си лекува пацентите, тъй както професорите обучават и помагат на доста студенти в пътя им, или правят техните си скромни приноси към науката. Точно в науката нещата са парченце по парченце, докато се получи критично натрупване на данни и хипотези, които правят революционен скок.

# 53
професорите обучават и помагат на доста студенти в пътя им, или правят техните си скромни приноси към науката.

Всеки, който е учил в България, а след това е заминал на Запад, разбира че преподавателите в България са дилетанти. И ако иска да работи квалифицирана работа на Запад, неизбежно му се налага на ново да учи там.

# 54
  • В Космоса
Хич не забелязвам дрехите в първия момент. В началото гледам физиономията и по нея си създавам впечатление, което обикновено не ме лъже за същността на човека.

# 55
професорите обучават и помагат на доста студенти в пътя им, или правят техните си скромни приноси към науката.

Всеки, който е учил в България, а след това е заминал на Запад, разбира че преподавателите в България са дилетанти. И ако иска да работи квалифицирана работа на Запад, неизбежно му се налага на ново да учи там.

Ти това от името на "всеки" ли го изказваш?  Запада май си го виждал само в Гугъл. Crazy

Ако обичаш обаче не откланяй темата от обувките на професорите.  Crossing Arms

# 56
Хич не забелязвам дрехите в първия момент. В началото гледам физиономията и по нея си създавам впечатление, което обикновено не ме лъже за същността на човека.

Можеш ли да прецениш по физиономията, колко пари има събеседника ти в джоба си?

# 57
В началото гледам физиономията и по нея си създавам впечатление, което обикновено не ме лъже за същността на човека.

Това пък е най-лъжовният индикатор. Няма никаква връзка между чертите на лицето и същността на човека.

# 58

Можеш ли да прецениш по физиономията, колко пари има събеседника ти в джоба си?

Ти по какво преценяваш?

# 59
  • В Космоса
В началото гледам физиономията и по нея си създавам впечатление, което обикновено не ме лъже за същността на човека.

Това пък е най-лъжовният индикатор. Няма никаква връзка между чертите на лицето и същността на човека.

Е, ся! Ти ще ми кажеш дали аз успявам да доловя характерни черти по този начин... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт