Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 7

• 102 226
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • София-Младост
Здравейте, този месец ми изтичат 12-те месеца от последната молба за детски и трябва да подам нова. Искам да попитам /че съм забравила/ сега трябва ли да подам бележка от училище, че едното дете е ученик или чак септември, за новата учебна година?
И сега и наесен() Simple Smile

# 466
А ако едното от децата ходи вече на градина, трябва ли документ от градината и няма ли някакъв начин да се изместят месеците за подаване т.е. ще трябва да подавам лятото, а ние няма да сме тук.

# 467
  • София-Младост
А ако едното от децата ходи вече на градина, трябва ли документ от градината и няма ли някакъв начин да се изместят месеците за подаване т.е. ще трябва да подавам лятото, а ние няма да сме тук.
Не, поне за сега не се изисква  бележка, че детето посещава детска градина.
Изместване можеш да направиш, но губиш "изместения" месец. По-рано няма да можеш, ако това ти е идеята.

# 468
  • Варна
Дали ще се излъжат утре да преведат детските  Wink нали е работен ден или пак ще ги чакаме накрая на месеца  newsm78
  Аз този месец ще получавам за първи път, но ми казаха че на 23 щели да ги преведат та да видим. Също ми казаха че и тези прословути 50 лв също ще ги получа, но докато не ги видя в сметката си не вярвам Simple Smile))

# 469

Цитат
Аз този месец ще получавам за първи път, но ми казаха че на 23 щели да ги преведат та да видим. Също ми казаха че и тези прословути 50 лв също ще ги получа, но докато не ги видя в сметката си не вярвам Simple Smile))
Аз също този месец ще взимам детски за пръв път, но от социалните ми казаха, че най-вероятно тези еднократни 50лв. няма да ги взема, защото не фигурирам в списъците за майки, взимали детски в поне един от предходните месеци- февруари, март или април. Чудно! Всъщност и те не бяха много наясно кой точно има право да ги вземе!  Rolling Eyes

# 470
  • София
Здравейте,

Попълвам си молбата за детските и искам да попитам в таблицата за брутен месечен доход, трябва да попълня и моя и на мъжа ми дохода ли ?

# 471
  • Пловдив
за брутен месечен доход, трябва да попълня и моя и на мъжа ми дохода ли ?

да,ако имате брак

# 472
  • София-Младост
Здравейте,

Попълвам си молбата за детските и искам да попитам в таблицата за брутен месечен доход, трябва да попълня и моя и на мъжа ми дохода ли ?
Да, ако имате брак, иначе само твоя.

# 473
  • София
Здравейте,

Благодаря ви момичета,

Да имаме брак. След като го запиша на колко трябва да го разделя ....тъй като детето се роди през април, а до тогава бяхме само 2-мата.

# 474
Здравейте,

Благодаря ви момичета,

Да имаме брак. След като го запиша на колко трябва да го разделя ....тъй като детето се роди през април, а до тогава бяхме само 2-мата.
Няма значение кога се е родило бебчето. Делиш на 36 (12*3).

# 475
  • Варна

Цитат
Аз също този месец ще взимам детски за пръв път, но от социалните ми казаха, че най-вероятно тези еднократни 50лв. няма да ги взема, защото не фигурирам в списъците за майки, взимали детски в поне един от предходните месеци- февруари, март или април. Чудно! Всъщност и те не бяха много наясно кой точно има право да ги вземе!  Rolling Eyes
И аз затова докато не ги видя не вярвам Simple Smile

# 476
  • София
Благодаря ви момичета!
Много полезни ми бяхте, НО се оказа, че след всички тея писания и сметки ние сме "богати" и няма да можем да получаваме детски. Но важното е да сме живи и здрави, пък с или без тях ми е все тая....след като е такъв закона.

# 477
  • София
Здравейте,

Аз прехвърлих майчинстовото за втората година на мъж ми. Имате ли идея в този случай дали ще получа тези 50 лева с детските или не?

Благодаря!

# 478
Здравейте,

Аз прехвърлих майчинстовото за втората година на мъж ми. Имате ли идея в този случай дали ще получа тези 50 лева с детските или не?

Благодаря!

Да, ако имате брак.

# 479
При мен няма пари още.

Общи условия

Активация на акаунт