Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 7

• 102 105
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
За банковата сметка удостоверение от банката ли искат?

# 646
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За банковата сметка удостоверение от банката ли искат?

Да, удостоверение от банката

//Служебна бележка за доходите продължават да искат.

# 647
Да попитам и аз Simple Smile Подочух ,че вече не изисквали служебна бележка за доходите ... ? Дали е вярно  newsm78

Доходният критерий не  е отпаднал, т.е трябва удостоверение за доходи.

# 648
Здравейте,за първи път пиша тук и моля ,да ми отговорите на следния въпрос:детето ми е с един родител(мъжа ми почина)и знам,че мога да кандидатсвам за детски(безработна съм,и дохода ни е 112 лв.наследствена пенсия за детето)-питането ми е:понеже сме живели в чужбина(там получавах детски)тук в БГ.трябва ли да представя някакъв документ,от там(т.е от другата държава)????Ако се наложи ще е сложно,тъи като нямам роднини там,за да  ми го изпратят!!!И имам ли право на други социал.помощи  в моето положение???(детето е на 8 год)....Благодаря ви предварително..!

# 649
Момичета здравейте. Да ви попитам казаха ми за евентуално увеличение на детските от този месец юли 60 лв. Вярно ли е?

# 650
Привет,момичета!Да ви попитам за удостоверението от банката-миналата година носих,сега пак ли трябва на вадя нова или не е необходимо?
Благодаря ви!

# 651
  • София и там където не се пуши
Привет,момичета!Да ви попитам за удостоверението от банката-миналата година носих,сега пак ли трябва на вадя нова или не е необходимо?
Благодаря ви!

За данните за сметката, ако нещо не е сменено, няма нужда.

# 652
  • София
Здрвейте, имам въпрос, какви документи са нужни за подаване, при положение, че 6 м съм била на трудовата борса и от 3м. вече работя на ТД. За времето на борсата не ми е ясно от къде и  какъв документ трябва да представя?

Много Благодаря прдварително   bouquet

# 653
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здрвейте, имам въпрос, какви документи са нужни за подаване, при положение, че 6 м съм била на трудовата борса и от 3м. вече работя на ТД. За времето на борсата не ми е ясно от къде и  какъв документ трябва да представя?

Много Благодаря прдварително   bouquet

Няма да представяш документи от ТБ, носи за всеки случай трудовата си книжка.Трябва да опишеш обаче изплатените обезщетения от борсата.

# 654
Здравейте,за първи път пиша тук и моля ,да ми отговорите на следния въпрос:детето ми е с един родител(мъжа ми почина)и знам,че мога да кандидатсвам за детски(безработна съм,и дохода ни е 112 лв.наследствена пенсия за детето)-питането ми е:понеже сме живели в чужбина(там получавах детски)тук в БГ.трябва ли да представя някакъв документ,от там(т.е от другата държава)????Ако се наложи ще е сложно,тъи като нямам роднини там,за да  ми го изпратят!!!И имам ли право на други социал.помощи  в моето положение???(детето е на 8 год)....Благодаря ви предварително..!
За деца сираци помощите не са обвързани с доходи, необходими са Ви удостоверение за наследници и удостоверение за семейно положение които се прилагат към молбата за детски. За  останалите помощи ще ви са необходими  поне 6 месеца регистрация в Бюрото по труда като безработна, както и да отговаряте и на др. условия.

# 655
Благодаря ви!

За данните за сметката, ако нещо не е сменено, няма нужда.
Моят съвет е да си извадиш.

# 656
Благодаря ви!

# 657
Здравейте, имам следния въпрос в случай, че имам дете от първия си брак и втори брак от който имам второ дете при изчисляване на семейните доходи за голямото ми дете чий доходи да включвам на бившия ми съпруг или настоящия??  Thinking newsm78  Simple Smile

# 658
Здравейте, имам следния въпрос в случай, че имам дете от първия си брак и втори брак от който имам второ дете при изчисляване на семейните доходи за голямото ми дете чий доходи да включвам на бившия ми съпруг или на настоящия??  Thinking newsm78  Simple Smile

# 659
  • София
Благодаря  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт