Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Лорал да си стой с Томи. Много сладка двойка са.  Mr. Green

# 646
  • На земята
Ох, Фелисити не е лоша, ама не си я представям като негово гадже, не му пасва. Лоръл ми е прекалено надута. Дано се появи някоя мацка за нашия хубавец.  Wink

# 647
  • КиТ
Оная полицайката беше перфектна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама Rolling Eyes

# 648
Оная полицайката беше перфектна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама Rolling Eyes

И аз я харесвах, но много бързо я разкараха.

# 649
ааа на Сам пойче му пасва hahaha

# 650
  • На земята
Е, не съм стигнала до частта с разкарването на полицайката, ама за нея ми е ясно - нали я хвана, за да подслушва телефона й. А и на него му личи, че няма тръпка към нея.

# 651
  • UK
Теди, не си преувеличила! Отличен за епизода newsm10

И аз искам романс между Оли и Фелисити! Ама бавно и постепено... иначе полицайката наистина за Сам по-подхожда Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но Хелена много ме кефеше мен, особено че е толкова се стреми за отмъщение... Оли можеше да я укроти! Mr. Green Пасваха си двамата...!

Томи в този епизод много ме изкефи!

# 652
  • Разпиляна във въображението
Томи беше наистина страхотен. Браво на него. И наистина не приемат, че и той може да се промени.

и

# 653
  • гр. София
И аз много харесах епизода. Нямам търпение да се разбере какво точно е ставало на острова.

ама ОУ! ти не видиш ли Зетя ми къв крак има, ко те фраснеееееееееее

Мче нали трябва да е достоен за жена си!

Мир, откъде я докопа тази снимка, има ли още?  Mr. Green

# 654
Ето още една

и с белезите на момчето

и с чист гръб

# 655
  • София
Повечко трябва а се съблича момчето. Laughing Laughing Laughing Я вижте как само вратлето му е изгоряло. От сега на татък- по без тениски и ризи . Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ай да кажа и нещо за епизода. Хареса ми. Всяка серия вече е по- добра от предишната, не боксуват на едно място прекалено дълго. Какво ли ще забъркат с острова, че до тук само няколко месеца са минали, а колко неща се случиха. А до 5 години???
 Ау, Ману по потник и се бие.Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много е готин. А, Оли ми е смешен с тази островна прическа.  Последната сцена ме притесни. Дали Томи все пак, малко по- малко няма да мине срещу Оливър?? Не ми се иска да е така, но сега, когато пак се върна под крилото на тате...??

# 656
За снимката с изгорелия врат Стивън обвини града, където снимат Laughing

Добро утро

# 657
Не знам защо си мисля, че Томи ще му стане враг. В повечето комиксови филми и сериали, винаги има зъл враг. На Кларк Кент е най-добрият му приятел Лекс, на Спайдермен пак май приятел му беше враг.

# 658
Малко "Лятна любов" от актьорите на сериала. Яд ме е, че видеото е с лошо качество, обаче пеят страхотно. - http://unashamed-fangirl.tumblr.com/post/47347532896/coltons-hay … ett-rickards-john

# 659
  • UK
Малко "Лятна любов" от актьорите на сериала. Яд ме е, че видеото е с лошо качество, обаче пеят страхотно. - http://unashamed-fangirl.tumblr.com/post/47347532896/coltons-hay … ett-rickards-john

Хаха, браво, много добро!

Общи условия

Активация на акаунт