Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 159
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • На земята
Колко ми е тегаво така - всички сериали, които гледам почиват. Сега даже гледам наново Стрелата, защото ми стана любим.
 И аз мисля, че Томи ще се обърне срещу Оливър, и лошото е, че той знае тайната му. Баща му е доста опасен и мисля, че ще се окаже, че той познава онези типове на острова. Иначе откъде ще може така да стреля с лък.
 Жалко, наистина, че разкараха Хелена. Тя ми беше симпатична. Ама колкото повече гледам Лоръл, толкова повече ми е противна. Тя просто е като ледена статуя. Доре, че е Теа, малко разведрява мрака. И Фелисити също.
 А вие какво мислите по широко коментирания въпрос Стивън да играе във Фифти? Не съм сигурна, че ролята е за него, но мисля, че би се справил добре.

# 661
  • UK

А вие какво мислите по широко коментирания въпрос Стивън да играе във Фифти? Не съм сигурна, че ролята е за него, но мисля, че би се справил добре.

Сакън, недей!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Стивън ака Сюжетя си го обичам, ама само с дувар не става. Няма фейс момчето! Не че е гениална роля/прозведение това ми ти Фифти, ама все пак Крисчън е малкооо по-така... виж ти Хенри, виж ти Мат... те това е! Peace

# 662

Сакън, недей!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Стивън ака Сюжетя си го обичам, ама само с дувар не става. Няма фейс момчето! Не че е гениална роля/прозведение това ми ти Фифти, ама все пак Крисчън е малкооо по-така... виж ти Хенри, виж ти Мат... те това е! Peace

Добавям и Иън. Трябва да има нещо перверзно в погледа. Харесвам Стивън чисто визуално, но не смятам, че е за ролята. Представям си го в екшън филми, а не в еротика/романтичен.

# 663
мда...виж ми ти Хенри е идеален!

# 664
Хенри, да! Ох, Хенриии! И Кралят! Няма такава секси перверзна муцка като него. Горкия ни Стивън само за голите сцени става. Много го харесвам, но си трябва по-талантлив и класен за ролята.

# 665
  • На земята
Е, вие пък, само аз ли си харесвам Стивън и в лице? Голям сладур ми е, вярно, че има какво да се желае откъм игра, ама той само да си подаде муцунката и ще забравя за другото. Но пък не мисля, че за ролята трябват чак такива мускули. Като цяло съм за Мат Боумър.

# 666
  • Разпиляна във въображението
Фелисити каква е разкошотия

# 667
Изгледах ! Любов  Twisted Evil .
Диги - тренира , Фелисити - вкарва лафчета , Тея и Гадже - сладури , харесвам ги ! Малко остров - малко романтика ! Томи - разумен !

# 668
  • КиТ
А СЮЖЕТА?

# 669
# 670
  • КиТ
Ееее що така Crossing Arms

# 671
А иде жега!

# 672
  • КиТ

Ми да трябва се съблича,или той през зимата си ходеше съблечен,сега решил да се облича ooooh!

# 673
В Стърлинг сити е хладно  Wink

# 674
Ми па да го сгрея?

Общи условия

Активация на акаунт