Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
# 676
aз снощи гледал- невероятен Колин, просто страхотен, любов пламти в сърцето ми

# 677
  • гр. София
И аз изгледах.
Много ме издразни Оли - какво току се бута при Лоръл! Хем сам си каза, че не могат да са заедно, защото той не може да й разкрие какъв е. Даже да има чувства към нея (които не разбирам - много я обича, ама нали, таковата със сестра й...), е длъжен заради приятеля си да си трайка.  Tired
И заряза Диг. Бил избрал. И Диг навремето избра - остана с Оли макар и в началото да не му беше лесно да приеме това, което прави.
С други думи - който е отговорен за строевата подготовка, да хваща пръчката и да почва да шари д-то на Оли.  Twisted Evil

На острова ми стана много смешно, когато мадамата изстреля 2 стрели последователно. Кога пък успя да зареди втората?  Mr. Green

Фелиситиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678
  • КиТ
И аз изгледах.
Много ме издразни Оли - какво току се бута при Лоръл! Хем сам си каза, че не могат да са заедно, защото той не може да й разкрие какъв е. Даже да има чувства към нея (които не разбирам - много я обича, ама нали, таковата със сестра й...), е длъжен заради приятеля си да си трайка.  Tired
И заряза Диг. Бил избрал. И Диг навремето избра - остана с Оли макар и в началото да не му беше лесно да приеме това, което прави.
С други думи - който е отговорен за строевата подготовка, да хваща пръчката и да почва да шари д-то на Оли.  Twisted Evil

И мен адски ме издразни Tired,особено за Томи като си тръгваше Cry Cry Cry

Диг според мен пак ще го върнат Thinking

# 679
  • гр. София
И аз мисля, че Диг ще го върнат. Той вероятно сега сам ще проследи Дедшот и тъкмо като го спипа Оли ще се появи изневиделица и ще го гътнат заедно. После ще се погледат малко като настръхнали котараци, ще си поръмжат, пък ще плеснат с ръце и ще се прегърнат.

Но Томи, струва ми се, ще се настрои сериозно срещу Оли. И има защо, да му се не види!  Crossing Arms И понеже не знае какъв е собственият му баща, може да каже нещо, което да изложи Оли на опасност.

# 680
И аз мисля, че Диг ще го върнат. Той вероятно сега сам ще проследи Дедшот и тъкмо като го спипа Оли ще се появи изневиделица и ще го гътнат заедно. После ще се погледат малко като настръхнали котараци, ще си поръмжат, пък ще плеснат с ръце и ще се прегърнат.

Но Томи, струва ми се, ще се настрои сериозно срещу Оли. И има защо, да му се не види!  Crossing Arms И понеже не знае какъв е собственият му баща, може да каже нещо, което да изложи Оли на опасност.

и после като кажа че епизодите не са нищо особено ме освирквате hahaha hahaha hahaha преписват от нас сценариите, да знаете! hahaha

# 681
  • UK
И аз леко се ядосах на Оли, големи глупости прави!
Много тъжно за очарователния Томи... Thinking

# 682
  • гр. София
Сватя, кой те освирква? Прати го насам да го.... посъветвам...  newsm66

# 683
 Joy Joy Joy аз си имам зет като мед да ме защитава Flutter

не знам за Оли, но Колин е просто страхотен актьор...много ще е жалко да не му дават повече време...а историята с Тея и гаджето ми изглеждаше като запълване на време

# 684
Оф тоя Оли. Иска бой smile3521  Не биваше да постъпва така с Диг. Дано се опеавят нещата. Иначе серията много ми хареса. Йо фей обаче нещо трябва да го е накарало да предаде дъщеря си Rolling Eyes

# 685
# 686
А сцената с бащата според вас от преди острова ли е или след това ?

# 687
Предполагам, че са преди Острова. Няма как да ни разкрият такава тайна.

# 688
ей тъкмо се зарадвах че Уолтър се връща и то май ще е ретроспекция епизода...според мен ризата е на Оли от времето преди острова, когато с Лорал са били заедно Rolling Eyes

# 689
никой ли не гледа, всички ли боядисвате? Много хубав епизод, мързи ме да пиша скрито, само ще хваля сега...гледайте! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт