Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • В центъра на Вселената...
Мерси!  Hug
(следва въпрос: ако имам нужда от проф. гримьор, мога ли да се обръщам към теб?)

Разбира се ! (ако успея да съм ти полезна). Мисля, че Мис Нели ще ти е в полза повече  Peace като истински професионалист. Но и тук повечето момичета са много информирани, така че вярвам има кой да ти помогне при нужда  Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 23:20 от SilvaZone

# 661
  • София
Мис Нели, разбира се! Но тъй като е в чужбина я отписах  Blush

# 662
  • София, Лагера
О, аз имах предвид, ако имам нужда аз или моя приятелка някой да направи професионален грим, не да даде съвет!  Hug

# 663
  • София
пак съм аз момичета  Embarassed
по принцип не използвам никакъв грим,но както споменах ще имам повод и искам да изглеждам по-различно.интересува ме ,може ли да ми кажете коя марка е качествена,но и на достъпна цена,тъй като ще използвам тези гримове 2-3 пъти и не ми се влагат много пари в гримове.
става дума за сенки за очи,база за грим,фон дьо тен и др.?

която и марка от евтините да вземеш има хубави и кофти неща.
Примерно моливите за очи на Импала са ОК, ако обичеш много меки моливи
Сенките - различни цветове има доста добри на различни марки - Римел, Катрис, Флормар, че и Есенс дори.
Спирала - зависи с каква ти е удобно да работиш. Последно останах доволна от една за обем на Севънтийн.
Червило - Катрис имат хубави класически като консистенция червила, Есенс имат хубави прозрачно - брокатени, Голдън роуз имат приятни дълготрайни глосове.
ФДТ - там е сложно заради консистенцията и желаната плътност, но не върви да е прекалено евтин. Аз лично ползвам Хелти микс серум на Буржоа (много леко покривен), но също така момичетата препоръчват Ревлон Колор стей.
За основа можеш да използваш ФДТ-на си. Бюджетно е и удобно.
Руж - аз съм доволна от Катрис, не помня какво друго са препоръчвали момичетата освен Катрис. За руж може да използваш и червилото си, особено ако е в по - тъмен цвят с някои уточнения и внимание при нанасянето.
Пудра - за мен е много важна, защото трябва да матира без да дава допълнителен цвят. Скоро в Мория ми показваха прекрасна пудра на Радиант, която е без цвят (31 лева беше за огромно количество)

Пф, много се разписах.  Blush
Момичета уточнявайте ценови клас и марки, до които имате достъп, за да можем да ви помогнем повече. покажете грим, който искате да постигнете, нещо което ви харесва, за да можем по - конкретни продукти да посочим. Щом е за повод уточнете ще има ли фотоапарати, няма ли да има и т.н.  Hug

# 664
Моля ви, не съм професионален гримьор. Ако съм нещо си гримьор, то е инцидентен. Уж не се занимавам с това, уж не се и опитвам, и някак си все 'инцидентно' се случва.  Mr. Green Ето съвсем инцидентно тази Неделя имам 8 моделки за правене наведнъж и както винаги недостатъчно време....

# 665
Моля ви, не съм професионален гримьор. Ако съм нещо си гримьор, то е инцидентен. Уж не се занимавам с това, уж не се и опитвам, и някак си все 'инцидентно' се случва.  Mr. Green Ето съвсем инцидентно тази Неделя имам 8 моделки за правене наведнъж и както винаги недостатъчно време....
Joy Joy Joy
Разсмя ме искрено!

Майтапа настрана- бройката на моделите говори достатъчно за способностите ти.  Peace

# 666
Ето нещо и от мен с Cranberry-то. Не можах да хвана реалния цвят. По- наситен е. Времето при нас не е особено добро и светлината е особена. Не, че иначе снимките ще са перфектни  Mr. Green
Мисля да пропусна  предизвикателството... само ще гледам...
Скрит текст:

P.S. Нали хич не ме зарибявате... Вече и аз имам драконовите... внимавайте каква ще е следващата форумна мания  Mr. Green

Banana_Moon, мисля, че моите очи са същите като твоите. И аз имам кожа там, но  си слагам всякаква очна линия. Сигурна съм, че след повечко опити ще намериш как я носиш. При мен по- скоро трудността идва от самия клепач не ми е сякаш хубаво опънат. И се нуждая от повече време за права линия.

Дами, много красиви гримове показвате! Радвам им се много! Все по- добри ставате! Следя темата от доста време, нищо, че не съм редовна в писането, и определено си личи огромния напредък! Адмирации!

Поздрави, Ди,

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 03:53 от Shide

# 667
  • Стара Загора
Shide, много ми хареса.  Hug

Един коледен грим  Heart Eyes

Малко готини снимки на една коледна колекция
http://www.chicprofile.com/2012/11/jill-stuart-holiday-2012-pris … -info-photos.html

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 08:16 от iv4enceto_91

# 668
  • София/Горна Оряховица
Минавам да си пусна грима от преди малко ... с щастие, че хванах на 90% цветовете  Laughing .

Скрит текст:

# 669
  • София
Страхотни гримове показвате!  Heart Eyes

# 670
Shide страхотни очи Heart Eyes + грим + вежди!   bouquet

# 671
Shide страхотни очи Heart Eyes + грим + вежди!   bouquet

Съгласна  Flutter  Peace

Аз тези дни нямам нищо за показване. Мъж ми е командировка и сутрин се разправям сама с децата, и няма шанс да стигна и до сенките  Crazy

# 672
  • в 1001-та нощ
Shide, много, ама много ми хареса  Blush Heart Eyes Heart Eyes най-много от всичко твое, което съм виждала, много мой тип грим (мой тип, като харесване, не като правене  Blush ) е, направо ми подейства, като инжекция утре и аз да "очертавам долния клепач"  Blush Blush Blush Heart Eyes

А влизам да споделя радостта си, че днес дойдоха и моите красоти от сайта за мостри  Blush

Много грижовно опаковани, червилата са дори запечатани  Heart Eyes

На пръв поглед онемях от Vanilla, Pink opal, Hellium ... Heart Eyes bowuu

# 673
то тези мостри са си направо големи.
Аз си чакам палитрата, да проверя какви цветове има там и ще разгледам нещо друго.
Но в последно време нищо не ми е интересно- може би от сезона.
Издирвам един странен цвят сенки, нещо между сиво и зелено

# 674
Аленка, да покажеш скоро някой грим с тези красоти  Flutter Аз тези дни нали нямам време и още не съм се намазала с никой пигмент  Crazy Но за Коледния грим ще включа задължително. На първо четене съм влюбена в Old Gold, Copper Spercle и Blue Brown  Flutter White Gold също е страхотно за хайлайтване  Peace
Но пробвах Пейн Пота. Нещо не съм особено впечатлена  Rolling Eyes Вярно изравнява цвета на клепача, сенките са трайни, но цветовете въобще не са наситени, както би трябвало с база под тях. Дали за не слагам по малко, не знам  newsm78 Другият път ще пробвам с повече. Но на мен лично, комбинацията от минералната база на АртДеко с белия Никс молив и Таттуто, ми харесва повече  Peace Днес съм с пудрата Преп + Прайм. Да видим как ще се държи спрямо БенНай. На първо четене я усещам по-силиконова някак. Прави леко хлъзгав филм. Но ми се струва и че пресушава кожата една идея повече от БенНай  Thinking
Тези дни ще пробвам бронзъра им и прозрачната им пудра  Wink

Общи условия

Активация на акаунт