Гинеколог София??

• 2 934
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам нужда от съвет и препоръки за добър гинеколог в София (за предпочитане в централните или южните райони - Лозенец, Иван Вазов, Стрелбище, Хладилника). Прегледах темите за гинеколози, особено "белият списък", но в повечето случаи ставаше дума за проследяване на бременност, пък и 150+ страници не се четат лесно.
При мен има няколко противоречиви диагнози за поликистоза - един вижда 17 кисти, друг казва, че яйчниците са чисти. След 6-месечен курс хормонална терапия (прокървявания, качване на килограми и подобни неприятни случки), предпочитам да се доверя на доказан специалист. Не е задължително да е по ЗД, даже частен кабинет ме устройва по-добре, тъй като нямам възможност да излизам за дълго от работа...
Благодаря ви предварително за помощта!  smile3525

# 1
Иво Тодоров.
http://www.ivf-todorovi.com/
Човекът си има ин-витро клиника, но не се занимава единствено с това. Сигурна съм, че няма да останеш разочарована, ако го посетиш.   bouquet Не работи със здравната каса. Апаратурата му е на много високо ниво.

# 2
  • София
И аз с две ръце за д-р Иво Тодоров. Имам изключително добър опит с него, справи се със сериозни проблеми при мен. Има много добра и съвременна апаратура, вкл. 4Д ехограф, а също така умее да работи с нея Simple Smile

# 3
а също така умее да работи с нея Simple Smile
И това е така!  Simple Smile

# 4
Аз мога да ти кажа при кой да не ходиш. Не ходи при д-р Коларов макар, че е специалист гинеколог-ендокринолог точно за поликистозни яйчници и аз ходих при него. Голям мърляч е. Съжалявам милион пъти, че се свързах с този човек. Аз за сега съм се спряла на д-р Майсторов от майчин дом има и частен кабинет на руски паметник и работи с направление има и добра апаратура. Все още немога да кажа отзиви за него защото съм ходила само два пъти, но засега имам добро впечатление от него и особенно съм впечатлена, че винаги си вдига телефона за разлика от Коларов.
В раздела съм пуснала тема не ходете при д-р Коларов!!! Може да я прочетеш.
Поздрави и успехи!!!

# 5
  • София
Моите впечатления от д-р Майсторов не са особено добри. Да, внимателен е, направи ми добър кюретаж в частната си клиника, държи се професионално с пациентите си, но дотам. При мен не успя да се справи с проблемите ми, измисляше постоянно някакви несъществуващи неща и после сам си ги отхвърляше, накрая вдигна рамене и каза - ами божа работа, може да се оправят нещата, а може и да не се оправят  Rolling Eyes След което, вече тотално отчаяна, попаднах при д-р Иво Тодоров - там нямаше "божа работа" и вдигане на рамене - веднага хвана проблема, назначи лечение и всичко се оправи толкова бързо, че сама се чудя защо трябваше години наред да ходя по мъките.

# 6
Здравейте дами!
Много ви благодаря за отговорите.   bouquet По същото време, когато ви писах, една приятелка ми препоръча млада лекарка от Тина Киркова, д-р Арабаджикова, която е помогнала за решаването на подобни проблеми на нея и на сестра й. Чудех се дали имате информация или впечатления от тази докторка? Разбрах, че не е тесен специалист в тези области, но пък и не действа толкова крайно и инвазивно като повечето гинеколози ендокринолози....
Ще съм много благодарна за вашето мнение!

Общи условия

Активация на акаунт