Отговори
# 180
  • Sofia, Bulgaria
Ооооо напоследък и мен ме гони някакъв глад и постоянно нещо тъпча....направо незнам до кога ще изкарам така - постоянно да се тъпча....а и като почна да ям малката почва да ме сритва или побутва в корема  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 Алекс,сигурно е доволна от храната  smile3534
Аз тия дни съм се издула като дирижабъл...пия един сироп за WC , ама от него само ми се подува корема...още малко и ако не подейства го спирам Simple Smile Мен глад си ме гони постоянно,започвам да се плаша...има много време до края,сигурно няма да мога да се движа  Grinning

Joy Joy Joy
Хохохо, и мен ме гони голям апетит вече. Или по-скоро трябва да кажа "От сега ли?!". Ами така ще е момичета, чака ни голямото угояване и април месец ще цъфнем като майски рози с по 1 бебок, а някои и 2  Mr. Green 
АЗ вече мога да се похваля с 4 кг., от началото, а до скоро бяха 2. Ама и корема ми порасна вече, мога да кажа, че си личи...Тези дни ако ми остане време, може да пусна снимка във ФБ.
Вие наточихте ли се за утрешната промоция в Хиполенд?  Grinning

Маминка - Изследвания поемани от ЗК, по време на бременност

# 181
Ооооо напоследък и мен ме гони някакъв глад и постоянно нещо тъпча....направо незнам до кога ще изкарам така - постоянно да се тъпча....а и като почна да ям малката почва да ме сритва или побутва в корема  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 Алекс,сигурно е доволна от храната  smile3534
Аз тия дни съм се издула като дирижабъл...пия един сироп за WC , ама от него само ми се подува корема...още малко и ако не подейства го спирам Simple Smile Мен глад си ме гони постоянно,започвам да се плаша...има много време до края,сигурно няма да мога да се движа  Grinning

Joy Joy Joy
Хохохо, и мен ме гони голям апетит вече. Или по-скоро трябва да кажа "От сега ли?!". Ами така ще е момичета, чака ни голямото угояване и април месец ще цъфнем като майски рози с по 1 бебок, а някои и 2  Mr. Green  
АЗ вече мога да се похваля с 4 кг., от началото, а до скоро бяха 2. Ама и корема ми порасна вече, мога да кажа, че си личи...Тези дни ако ми остане време, може да пусна снимка във ФБ.
Вие наточихте ли се за утрешната промоция в Хиполенд?  Grinning

Маминка - Изследвания поемани от ЗК, по време на бременност

Да ви "успокоя",че при момиченцата се качват повече килограми  Animal Pig Animal Pig Animal Pig  smile3532

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 20:34 от kotarache_87

# 182
май при всички е така с апетита  Mr. Green Mr. Green вчера ходихме с мъжо до пацони  и човека му стана зле от крайния резултат, а то беше 27 лв.  Crazy Crazy  Mr. Green Mr. Green и ми вика, с теб няма повече да изляза на пазар поне докато си бременна  Crossing Arms  Laughing Laughing и накрая дайе и пица ми направи  и почти цялата аз я изядох  Blush Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green хохохо  cook извинявам се за пицата  Praynig Praynig  oops smihesorry

# 183
Аз току-що установих, че ми е трудно да се сгъна и обуя чорапите. Crazy Laughing
Нямам много апетит, даже съм отслабнала 1 кг, сигурно заради температурата нищо не ми се яде.
Но досега си качвах в норматив, бях +4, така че ще си тръгна пак напред като се оправя  Grinning

# 184
Здравейте.Ние цял ден с едни майчета обикаляхме главната и хапвах където видя нещо за ядене-ужасссс-ще си стоя в къщи вече Joy hahahaУтре и аз ще ходя до хиполенд да видя какво предлагат и да закупя няколко играчки,които ми е поръчала малката за Коледа  bouquet

# 185
На мен започнаха да ми изтичат водите към 00ч. през нощта, в 00.30ч. звъннах на моята лекарка. Тя каза да си събирам багажа и да заминавам към болницата, а тя ще дойде.
Така или иначе първо се пробваха да ми сложат система за задържане, но малко след нея започнаха и контракциите.
На сутринта в 6ч. тя беше вече в болницата, но секциото ми започна чак към 8.30ч.

Вече съм официално в 6ти месец. )))) (поне според таблиците). )

Аз понеже все я мисля темата с имената. Много се чудя дали да не го кръстим на свекър ми (той почина преди да се роди щерката), казваше се Никола.
Много харесвам името, но...имам чувството, че мъжа ми няма да иска.
Принципно не е хубаво да се кръщава дете на починал човек.
Предлагам ти Асен/ нали Иван Асен ти беше любимият цар/ тъкмо ще бъде Асен Иванов. Асен е 3, като Калина, ще имат синхрон.

Ani, от къде ги знаеш тези неща??
Сподели за да мога и аз да се съобразя с това когато избираме име Simple Smile

# 186
Здравейте,мами Hug Имам едно въпросче-45дневния болничен преди раждане,включен ли е в тези 180 дни,които се полагат? Много ни е хубава новата темичка,само с хубави новини да я напълним  Hug Hug Hug

# 187
Добър вечер!
Аз да се похваля, че гледах Здрач  Party За челите книгите, да знаете, че краят не е точно такъв във филма  Wink

Вече имам първи покупки за бебето, и то от свеки  Shocked  Crazy Ходила на "Произведено в България" и ми донесе разни дрешки. Цените са страхотни и много ми се ще да успея до 2.12. да отделя някакви пари и да ида до там, да купя още неща, а и за каката също.

И на мен ми се въртят из главата само мисли за ядене  hahaha

G-Baby, знаеш ли в събота и неделя дали е отворено, за да се възползвам и аз да се разходя?

# 188
Здравейте,мами Hug Имам едно въпросче-45дневния болничен преди раждане,включен ли е в тези 180 дни,които се полагат? Много ни е хубава новата темичка,само с хубави новини да я напълним  Hug Hug Hug

Мисля че не, той си е отделно.
А и ти за кои 180дни точно говориш? които се полагат за 1година болничен ли?

# 189

Не съм сигурна, но не би трябвало да е включен.
Аз знам, че имаме право на 6 месеца болничен по ЛКК, след това се минава на ТЕЛК, но за 45 дневния  никъде нищо не е упоменато.
Прегледай и тези теми:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611964.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597022.0

Успех!

# 190
Добър вечер, сладурани!

Преди малко се връщам от ЖК.
Дадох резултатите от ФМ;
50кг. съм - не съм качила кг от 1 месец;
кръвно - 120/60 - по-добре е от преди месец.

Даде ми направление за кръв+урина+антитела,
НО ми каза, че следващия път ще ми вземе вагинален секрет и ще трябва да си го платя?!  Shocked

Колко вагинални секрета се поемат от ЗК?  Rolling Eyes

Досега ми е взимала такъв секрет само 1 път !

Поемат се общо два, единия в началото на бременността и един към края. Хубаво е да се направи и един междинен, аз също ще си го направя следващия месец, Simple Smile

# 191

Мисля че не, той си е отделно.
А и ти за кои 180дни точно говориш? които се полагат за 1година болничен ли?
Знам че по време на бременността ми се полагат 180 дни болничен,не бях сигурна дали тези 45 дни са включени в тях! Благодаря за отговорите  Hug

# 192
Момичета,

Може вече да сте дискутирали тази тема, но ако е така не се сещам в коя подред тема е било и предварително се извинявам, но:

можете ли да ми кажете вие с какво се мажете против стрии?
Аз до сега използвах един лосион на Палмерс, но неговата консистенция е много гъста и изобщо не се изпомпваше от шишето, както беше посочено и беше мъка всяка вечер.
Мисля да мина на някое друго.

# 193
Не съм сигурна, но не би трябвало да е включен.
Аз знам, че имаме право на 6 месеца болничен по ЛКК, след това се минава на ТЕЛК, но за 45 дневния  никъде нищо не е упоменато.

И аз знам,че е така!

# 194
Аз ползвам маслото на Икаров  Wink

Общи условия

Активация на акаунт