Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 21

• 35 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Simply the best

# 16
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

С предизвикателствата нещо сериозно не е наред според мен, като страничен наблюдател.
Гласуващите за избор на тема са много, макар, че доста такива като мен, които само гледат отдавна не гласуваме.
Така че, се предполага, темата е избрана от реалните участници.
А с всяко следващо предизвикателство броят им намалява, броят се на пръстите на едната ръка, а до момента даже е 1!
Голям срок за да има време за изпълнение, и накрая пак няма време.
Искам да останат предизвикателствата, много ми е интересно да видя различни превъплъщения по една обща идея, но май наистина няма смисъл.

# 17

Искам да останат предизвикателствата, много ми е интересно да видя различни превъплъщения по една обща идея, но май наистина няма смисъл.

Аз мисля, че има смисъл. Друго е като видиш грим направен от съфорумка, да се обсъждат продукти, техники и т.н. В нета всеки може да рови и гледа.

# 18
НЕучастващите продължават да гласуват в голяма степен. За това се създава впечатление, че има голям интерес, а реално не е така  Rolling Eyes Ето сега и в тази анкета всеки гласува с ДА, но само иска да гледа...И не мисля, че проблема е в дългия срок. Дали ще са 3 седмици или 4, ако искаш да участваш, ще участваш. Това го направихме за по-голямо удобство за тези, които участваме. Така или иначе някакъв грим се показва почти всеки ден, дори по няколко. Така, че не е като да няма какво да се види текущо през месеца  Wink

# 19
Аз правих опит по новата тема за предизвикателството, но нещо не ми хареса. Ще пробвам пак, дано е успешно.  Peace

# 20
  • София, Лагера
Здравейте, дами, в новата тема!
За предизвикателството и аз съм "за", макар и да съм само консуматор на красотите!  Flutter

А на темата Copper - аз го комбинирам със златисто кафяво. Нещо такова:
(има ли смисъл да казвам, че на живо е много по-ярко, а и тъмно)
Скрит текст:

# 21
Може би поради респектиращите знания, умения и козметичен арсенал на някои от момичетата тук, останалите приемат предизвикателствата като "предизвикателства" в истинския смисъл на думата. И обикновено в предизвикателствата се включват точно тези момичета, което е супер за останалите, които имаме много какво да научим. В този смисъл ми хрумна да питам дали именно вие, по-опитните, бихте приели предизвикателството да покажете по-основни техники във формата на (фото)уроци по зададена тема, което би било полезно и окуражаващо може би за много от нас? Интересно ми е да науча мнението за тази идея както на момичета, които биха се включили като "преподаватели", така и на останалите, които евентуално биха били заинтересувани да видят подобно нещо.  Peace

# 22
Да взема да се разпиша поне в тази тема  Whistling

Аз нямам нищо против предизвикателствата,интересни са ми,бих участвала,но все нещо става и се осуетява всичко Tired Като имам муза-нямам време,като имам време-нямам муза  Tired
И общо взето си се гримирам всеки ден съвсем скучно по "моя" си начин и това е   Rolling Eyes

Не мисля,че арсеналът от гримове е от такова значение за качеството на изпълнение или въобще за дадената тема на предизвикателството.Всичко може да се постигне и с по-скромни запаси  Crazy

Фото уроците са много полезни.Аз с удоволствие разглеждам статиите в бг-дамма и мисля,скоро да се включа/ако уцеля момента-имам време-имам муза  Mr. Green /.

# 23
  • София
O, elfi, много бих се радвала на един фото урок от теб. Това, което постигаш само с апликатор за сенки, вместо с 50 различни четки е абсолютно майсторство и талант  Heart Eyes

# 24
elfi4ka, относно ареснала...за мен лично е проблем, понеже съм сравнително уверена в техниката си, но в ежедневието си се гримирам предимно в нюд/неутрални цветове и в палитрите ми преобладават нюанси на кафявото и бежовото...така че дори да имам прекрасна идея, за да се включа пълноценно в предизвикателствата, ще ми се наложи да си купя допълнително неща, които после няма да използвам ежедневно и разходът в тази посока за мен не би бил оправдан. Поне моята философия е такава, че тъй като не разполагам с неограничени финансови възможности, но пък в същото време държа на качествени продукти (които често са доста скъпи), предпочитам да черпя полезни идеи от тук за продукти, които ще ми служат за повече от една снимка за предизвикателство във форума.

# 25
  • В къЩи.
Аз няма да гласувам,не мисля,че имам право.
Елфичка, тъкмо си мислех,че нещо липсваш в последната тема.И  ще се радвам на един твой фото-урок.  Hug

# 26
Момичета,ентусиазирате ме,много сте мили  Hug

Адри...имам аз четки и си ги ползвам/китайски естествено/,но едно време бях с апликатори и да ти кажа по-са ми на сърце  Crazy Чудесни са,но не всички разбира се.
Може би ако се докосна до качествени четки като твоите друга песен ще запея  Whistling

Mila Farfalla
напълно те разбирам  Hug Аз също се гримирам в неутрални цветове,но имам две китайски палитри,едната от коята е пълна с папагалски цветове/в добрия смисъл на думата/.Не са върха на качеството,но с някаква основа/или просто бял молив и влажна четка/ се получават много наситени цветове.И за едно предизвикателство са чудесно решение,предвид,че то е само за снимка и не е необходимо да са трайни,качествени и и т.н.  Peace
А за финансовите възможноси-аз също нямам такива специално за гримове/не ми се отпускат безгранични средства за това  Twisted Evil/ и се спасявам със съвсем достъпни неща,да не кажа и свръх евтини.И пак става  Grinning
Например последната ми гел очна линия е от байинкоинс за 3 лв барабар с четка.Еми страхотна е!И четката и туша.И е изключително трайна  Crazy

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 18:52 от elfi4ka

# 27
Гласувах с да,макар че по една или друга причина не съм участвала май откогато беше темата Амазония.Сега пак едва ли ще успея,въпреки че имах някакви идеи Embarassed

# 28
Здравейте момичета! Чета темата и гледам прекрасни изпълнения. Пълен лаик съм в тази материя. Аз също се гримирам, но доста по-елементарно - само очна линия и спирала. Опитвам и цветни гримове. Имам сенки на МАС, артдеко, но имам и един основен проблем. Като пробвам сенките на ръката ми харесва, като реша да ги сложа на очите ми се губи цвета, а след няколко часа всичко е попило в кожата. Използвам ФДТ, но имам сенки на клепачите и не мога да направя нищо. Моля за помощ! Вие сте прекрасни!

# 29
Използвай база за грим, Артдеко имат добра такава. Ако нанасяш кремообразни сенки, ги стабилизирай с малко безцветна пудра отгоре.....

Общи условия

Активация на акаунт