Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 21

• 35 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Mila Farfalla чудесна идея,за мен би било от голяма помощ ,стига момичетата да имат възможност/време...  Иначе много красиви гримове показвате,аз все въртя-суча и накрая винаги в бежово-кафявата гама се правя,и в повечето случаи мат  Blush .Все още не мога да се пречупя и ярките цветове ги избягвам .

П.С.  Адри , твоите гримове ми липсват (и в блога също ) ,показвай ни по-честичко ако може   bouquet

# 31
Мен не ме вълнуват предизвикателствата по никакъв начин. Ако има ще гледам, ако не няма да ми липсват. Peace Не гласувам по принцип нито за теми, нито за друго.

Много съм доволна от Дюралайн на Инглот. Не мога да спра да пробвам пигмените и сенки си с него как ще се получи. Добре става! Heart Eyes Така ги променя, реално, че в днешния ден след тази покупка удвоих изведнъж всичките си налични гримове за очи. Просто по две! Whistling

# 32
  • София
giga b, благодаря ти. Просто откакто започнах работа не ми остава време да се гримирам за удоволствие, а когато се гримирам за среща и излизане се налага да се придържам към по-стандартни цветове и изпълнения.
 Напоследък се изкушавам да започна пак да си нося очилата. Зад тях по-екстравагантния грим някак не се набива толкова на очи и не дразни.

# 33
  • Стара Загора
Да се запиша и аз в темата. Показвам 2 снимки от грима днес, не мога да преценя дали ми стои добре наживо.  Rolling Eyes

http://media.snimka.bg/s1/1437/029118709-big.jpg

Вчера бях със сиво, опушено. Не показах, защото тъмния цвят на едното око отиде доста по-нагоре, макар че аз не виждах такова нещо, но на снимките явно всеки недостатък изпъква. Все пак ето няколко снимки:

http://media.snimka.bg/s1/1434/029111576-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1434/029111575-big.jpg?r=0 тез озаряващи перли на Ейвън 3 пъти ги наслагвах, кое им е озаряващото не разбрах  Mr. Green
http://media.snimka.bg/s1/1434/029111546-big.jpg?r=0
Ето тук се вижда, че на лявото око сивото е отишло по-нагоре
http://media.snimka.bg/s1/1434/029111543-big.jpg?r=0

Стига съм досаждала с моите снимки, да изчезвам, че ме чака работа.  Mr. Green

# 34
  • София
Благодаря за темата   bouquet
гласувах с ДА 
iv4enceto_91 на мен ми харесва

# 35
  • в 1001-та нощ
Ивче  Peace със сивия грим ми харесва повече  Peace

...Много съм доволна от Дюралайн на Инглот. Не мога да спра да пробвам пигмените и сенки си с него как ще се получи. Добре става! Heart Eyes Така ги променя, реално, че в днешния ден след тази покупка удвоих изведнъж всичките си налични гримове за очи. Просто по две! Whistling

нали  Peace аз го тествах в магазина (Дюралайн) и ми се струва, че с база няма да е също  Rolling Eyes има и няккаъв стъклено-гланциращ ефект, но ме убеждаваха все пак да пробвам с база и ако не ми хареса - тогава да го взимам  newsm78

Каква му е цената?  newsm78

# 36
Не разбрах какво да пробваш с база. Дюралайна струва 18.50 лв.

Вчера четох интервюта с гримьорите на световните марка за модните тенденции. Направи ми много силно впечатление, че гримьора на Герлен категорично отрича тъмните опушени очи, защото състаряват. Съветва дамите а носят светъл грим на очите и фрапиращо, нехарактерно за тях червило на устните като например лилаво, вишнево, малиново, ярко червено. Но на очите светъбл грим и бронзово латни отетнъци.
Днес послушах съвета му и се получи супер добре. Само с пигмент Ванила Мас и лилавия кохл на Пучи за Герлен на очите и Хероина на устните.

# 37
гримьора на Герлен категорично отрича тъмните опушени очи, защото състаряват.

И аз мисля така, особено за опушени в тъмно кафяво очи.

# 38
  • София
Аз пък имам чувството, че не опушените очи, а тъмното червило ме състарява  Tired

# 39
  • Sofia
За светъл грим на очите и силно червило трябват красиви (светли) очи.
Моите кафяви очи със светъл грим са опулени като на риба.

Ето нещо, което намирам за красиво, въпреки че се акцентира върху очи и устни едновременно.  Grinning

Скрит текст:

# 40
Ивче, много ми хареса със сиво - страшно ти отива! И намирам това, че винаги си така самокритична за много сладко, особено предвид колко добре се справяш  Hug Относно перлите, не знам дали е от тях, но се вижда нежен блясък на бузките.

Адри, аз също смятам така за червилото. И никак не се възприемам с тъмно, даже с никакво бих казала, че не се възприемам. Предпочитам акцентът да е върху очите, пък били те и опушени. Може и да ме прави да изглеждам по-зряла, но според случая това може да не е чак толкова лошо нещо  Flutter

# 41
  • в 1001-та нощ
Аз пък имам чувството, че не опушените очи, а тъмното червило ме състарява  Tired

мъжът ми е на същото мнение, аз обаче не  Mr. Green

ти с кое червило беше в събота?  newsm78 Rolling Eyes

Не разбрах какво да пробваш с база. Дюралайна струва 18.50 лв. ...

ходих преди време да гледам златни сенки, пигменти .... тогава взех един розово-златен брокат и тестовете правихме с Дюралайн

консултантката ме насочи да не го взимам, преди да съм пробвала да ползвам просто база или мазен крем; та... ще пробвам, например утре (дано не стане някой фал) и ако не ми хареса - ще взема дюралайн  Peace

# 42
  • София
Аз много се харесвам с тъмно червено, но просто ми се струва, че ми слага поне 3-4 годинки отгоре, което засега не е чак толкова лошо. Аз и без друго от 4 години разправям на всички, че съм на 32. Сега вече звучи доста по-достоверно  Laughing

# 43
Аз пък имам чувството, че не опушените очи, а тъмното червило ме състарява  Tired

Абсолютно. И не само имам такова чувство, а съм убедена, че при мен е така.

# 44
  • в Кошера

При мен е същото. Затова устните са ми нюд в 99 % от случаите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт