Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 21

• 35 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък имам чувството, че комбинацията светли сенки+черна очна линия+тъмно червило състарява.  Laughing

Иначе при мене зависи от нюанса на червилото. Тъмно червено ми отива, но ме състарява. При тъмно малиновото го няма този негативен ефект, тъмно кафяво много ми отива, но рядко имам настроение за кафяви устни.

Иначе напоследък най-много се харесвам (и получавам комплименти за свежест, ала-бала..) само с матова база на очите, големи черни мигли, хубаво разнесен ярко червен руж, метеорити и матово червило със силен цвят. Без моливи, контури, хайлайтер и ФДТ.  

# 46
Аз пък имам чувството, че не опушените очи, а тъмното червило ме състарява  Tired

и аз мисля така - слагам рядко и то, когато съм в особено настроение
а да не слагам тъмен цвят на очите - изобщо не мога да си го представя, със светли цветове изобщо не се харесвам

# 47
  • GYM
Аз пък имам чувството, че не опушените очи, а тъмното червило ме състарява  Tired
И аз имам такива наблюдения Hug

# 48
  • София
Какви мигли ползвате и кои ще препоръчате, като имате предвид, че няма да ги ползвам често - ще имам скоро повод и ми се иска да съм по-пърхаща  Crazy Т.е. искам да са хубави и по възможност не много скъпи.   bouquet

# 49
  • в 1001-та нощ
Ардел са вариант  Peace

# 50
ето го опита ми с очна линия

а ето и с един молив,който взех от приятелка,за да видя как ще ми стои

кое е по-добре според вас? Embarassed

# 51
  • в 1001-та нощ
пусни по-големи снимки и в една и съща позиция на окото - затворено и отворено  Peace

# 52
  • София, Лагера
Ей, нюд нюд нюд  Thinking! Слушам го (чета го) от сума време, не ми идва отвътре такъв грим и туй то! Но ще пробвам тези дни, може би утре Flutter. И то, понеже нямам такива сенки, смятам да го направя с пудра и кафяви сенки. И... очна линия... Алена, много си заразна, ш'знайш!  Laughing Laughing

# 53
Ноеми, с твоите очи и аз не бих слагала нюд толкова често  Hug

# 54
  • в 1001-та нощ
Ей, нюд нюд нюд  Thinking! Слушам го (чета го) от сума време, не ми идва отвътре такъв грим и туй то! Но ще пробвам тези дни, може би утре Flutter. И то, понеже нямам такива сенки, смятам да го направя с пудра и кафяви сенки. И... очна линия... Алена, много си заразна, ш'знайш!  Laughing Laughing

newsm68 newsm44 newsm03

и аз имам тук едно нюд ревю - по желание на "зрителите", тогава май не пишеше в темата  Blush

# 55
Да кажа по темата за предизвикателството  Wink Според мен трябва да го има, но да се върнем на стария формат с по-краткия срок, защото така всички се мотаме и никой нищо не прави  Laughing Друго, според мен е по-добре темите да са по-универсални и лесни. Пух май беше каза, че "зелен грим" не било предизвикателство. И защо пък? Така много хора ще се включат и могат да се видят интересни нюанси, тяхното съчетаване, нанасяне по различен начин и прочие. Демек много материал по темата на 1 място. Така и така ги обсъждаме тези неща всеки ден в темата, като някой си купи нова сянка, защо да не е част от темата? Мен такива теми ме вдъхновяват много повече отколкото венециански карнавали и кукли.  Crazy Не трябва да се влага толкова много в думата предизвикателство, защото понякога дори да сложиш някакъв нов за теб цвят си е предизвикателство за теб самия  Wink Не е нужно да си рисуваш снежинки и прочие  Wink А, конкретно за Коледния грим според мен времето му е другия месец точно около празниците, когато всички ще сме в това настроение, а не сега като дори няма сняг  Wink

Предлагам да изберем нова по-универсална тема за идните 2 седмици и после да подновим коледната тема около празниците  Mr. Green

# 56
Гласувах с "да" защото ми харесват предизвикателствата, но не участвам заради прекалено дългия срок. Просто се губи тръпката, когато знам, че има цял месец за правене на грим и си минава времето, а накрая останали само 2 дни и нямам време или не ми се прави.  Peace

# 57
  • София
Предизвикателството ми допада по принцип.
Аз спрях да участвам, защото изобщо нямам нерви да се снимам. Сега уж съм с нов фотоапарат и пак не ми се получават снимките. Да не говорим, че нямам никаква фантазия за специални визии, мигли, чудеса, нито искам да влагам допълнителни средства за продукти, които иначе не бих си купила.
В началото мислех, че идеята е ние, които се гримираме да показваме гримове, които могат да се носят от всеки, включително и в ежедневието, а не за маскен бал. Изпълнени с различни цветове, техники, продукти.

# 58

Предлагам да изберем нова по-универсална тема за идните 2 седмици и после да подновим коледната тема около празниците  Mr. Green

Мисля, че това като цяло обобщава настроенията в темата и го подкрепям.

# 59
  • София
Според мен предизвикателствата по принцип се харесват, но може би не във вида, в който са сега. Оставам с такова впечатление, защото имаше доста лични такива, които се приеха с повече ентусиазъм и се осъществиха за доста кратко време. Като цяло много ми допада идеята да има гримове, които да се коментират, да се дават насоки или предложения на кое да се акцентира и подчертае, да се показват евентуални пропуски и т.н. Особено в миналата тема ми беше много полезно и интересно за очната линия, въпросите на Banana_Moon за нанасянето и на клепача, показаното от a.l.e.n.a и мненията на другите Simple Smile  
В първото предизвикателство участвах с удоволствие, после през лятото нямах много възможност (ремонти, пътувания...), а за последните няколко подкрепям мнението на Vanya_I, особено:
нямам никаква фантазия за специални визии, мигли, чудеса, нито искам да влагам допълнителни средства за продукти, които иначе не бих си купила.
макар че мигли някакви си взех, но не и лепило  Crazy Снимането също ми е проблем, въпреки че с повечко време и търпение, що-годе се получава нещо.

Общи условия

Активация на акаунт