Априлки 2013 - тема 13

• 27 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Бебешка количка 2в1 SPRINT + 2012 - BABY DESIGN - тази на мен ми допада доста  Hug

# 661
Здравейте момичета,може ли някоя от вас да ми каже ,ваксините на новороденото в България синтетични ли са ,.или живи бактерии?Благодаря
и от двата вида, ако говорим за задължителните, но първата е за хепатит Б в родилното, не е жива  Peace
"жива" е чак на 13 месеца...
ето го за тази година календара:
http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm

13 мес беше, да.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 16:06 от jos

# 662
Здравейте момичета,може ли някоя от вас да ми каже ,ваксините на новороденото в България синтетични ли са ,.или живи бактерии?Благодаря

Уж са синтетични. ) Но в БГ с нищо не можеш да си сигурна.

Аз мисля да ги отказвам още в родилното.

# 663
priorix си е направо жива...
другите не са, и аз да кажа уж Wink

ако искате да отказвате ваксини - първата е в родилното още, за хепатита, така че мамчетата да знаят отсега. защото обикновено не казват на майката кога ваксинират бебо, особено ако не е при майката в началото. аз питах де и ми казаха кога ще я ваксинират, бях там... #Cussing out
моята ги понасяше без реакции на момента, освен вдигна Т при живата, но все пак месец след това съм внимавала, това си оказва влияние на организма и е борба не за един ден  Peace

# 664
Имам приятел Боян..казваме му на галено Бобо или Бо Simple Smile и познавам едно много сладко момченце Калоян , на галено му казват Коко.Абе бебоците ще са толкова сладки,че както и да се казват и дори сега имената да ни изглеждат странни или нещо друго...просто ще се влюбим в тях,защото ще ги носят  малките съкровища Simple Smile Two Hearts
А тия ваксини не знам какви са...обаче много ме е страх от тях...всички сигурно сте чували за 2 -годишното детенце от Пловдив,което е в будна кома.Аз имам един връстник,които от ваксина като бебе става глухоням...направо ужас  Cry.
Относно количките-на мен много ми харесва втората...но се отказах от нея и изобщо се отказах да купувам скъпа количка,защото като се размислих и като поговорих с някои наскоро раждали мами...тази количка ще я използвам най-много 1 година,после сигурно ще си купя лятна количка,която ще е много по-удобна и лека...така смятам аз Simple Smile

# 665
Името Боян ми харесва PeaceИмаме приятел Боян и не му викаме на ктаъко никак,а Просто Боян WinkИ на мен ми харесава.
А за количките,на мен и двете ми харесват,но съм се спряла на втората и даже мисля да ходим да я вземем BlushИначе и двете ми харесват.Много са готини Wink

# 666
На никой ли не му харесва името Борис?
Име за принцесата още не съм измислила.
Мъжът ми се казва Александър, и винаги му казвам цялото име, когато се обръщам към него, просто съкращенията не ми харесват.

Направих си коледните меденки, само трябва да ги залепя и украся. Чудни станаха.

# 667
Аз го харесвам Борис Simple Smile Братовчед ми се казва така и се самонерече Бока (от Борко) и доста време така му викахме. Вече може да казва р и си му казваме Борко  Laughing
Никола и Боян също са много хубави Peace

# 668
На никой ли не му харесва името Борис?
Име за принцесата още не съм измислила.
Мъжът ми се казва Александър, и винаги му казвам цялото име, когато се обръщам към него, просто съкращенията не ми харесват.

Направих си коледните меденки, само трябва да ги залепя и украся. Чудни станаха.

На мен ми харесва Борис,много е хубаво...на галено Боби Wink или Бори.За голям мъж и аз харесвам по принцип да се наричат с цялото име...ама на малко бебе или детенце,предпочитам нещо галено Wink

# 669
момичета аз сега се прибирам от ФМ и бързам да се похваля, че ще си имаме момиченце  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68. Всичко ни е добре, няма проблеми, това беше най - важното  Two Hearts stork-girl preggo

# 670
здравейте! аз днес ходих да ми пускат направления за изследвания, водя си бременността при Амалиев-син..и той ме насочи за 4Д към Даскалов или Троянчев..за тези които са от Пловдив какво мнение ще дадете, при кой да отида? мерси предварително!

# 671
аз днес бях при Троянчев и съм много доволна, обяснява всичко и е много внимателен, препоръчан ми беше от много хора, при Даскалов не съм ходила.

# 672
Аз за тези ваксини още не се бях замисляла..... Надявам се като дойде време за ваксина да ми се представи предварително повечеко информация,защото нищо не знам..... Tired

# 673
Благодаря ви много за бързите отговори!

И аз днес минах ФМ ,ние ще сме със сини гащи Laughing,но по важното е че вичко е наред и в норма.

# 674
  • София
Здравейте, и аз да се включа към клуба на принцесите ♥ точно се върнах от ФМ Simple Smile бебоната е добре- 300 гр., 26 см. (20 г.с.)  newsm44 видяхме я как си смуче палчето и само ни обръщаше гръб- срамежлива ще е Simple Smile толкова се успокоих, че всичко е наред, че съм като в безтегловност  newsm68 Сега остава име да мислим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт