144 коледно-новогодишни американски късмети

• 35 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Мишки, стискам палци много силно!  Praynig  Hug

so what?, ходих наскоро в Ikea, но много от нещата вече са свършили (поне в нашия магазин).
Има едни много хубави лампи-звезди, ни при нас отдавна няма от червените и има последни бройки от другите.
Можеш да разгледаш тук:

http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/seasonal/winter_holidays/

За Trader Joe's - имам едни любими fire roasted vegetables   chef, купувам и индийските им полуфабрикати, суши, roasted red pepper хумус, козе сирене, stroopwafels (Dutch caramel cookies) - тези ако не сте ги пробвали, горещо препоръчвам!... имат и страхотно freeze dried mango, което дребното обожава... вина също купуваме от там... и Мочи - азиатски сладолед в оризова обвивка. Абе, много интересен магазин - много си го обичаме.

А, сетих се и да споделя един надпис на таблото на църква...

"God Reads Knee Mail"  Laughing

Отне ми известно време да го схвана, но като го схванах...  ooooh! Laughing

# 121
Мишки, много късмет и стиснати палци от мен. Hug Аз щях да правя този месец, но се отказах в последният момент.

В нашата Икеа от отдавна свърши коледната украса, тази година абсолютно нищо не си взех, каквото ми хареса го имам от предните години, от тазгодишните украси нещо нищо не ме изкуши. Салфетките в бяло със сребърни точки или чертички, имаше ги и в червено.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:15 от benson10

# 122
  • USA
Мишки и Бенс, от сърце желая успех и на двете ви!

Солей, успя ли да се оправиш с размерите в Боден? Пиши на кой се спря.

# 123
Мишки, успех   bouquet

Бенс,  Praynig Hug  bouquet

# 124
Мишки, стиснати палци и на ръцете и на краката  Hug Дано!
Бенс, гушки!

# 125
Ирка, Ники, Бейби, Зои, Бенсън, Уинкс, Ванх, Едира, страхотни сте!!!   Hug
Бенс, ако ти се споделя, защо се отказахте?
Като сте се разприказвали на тема пътувания, да споделя скорошното си откритие.  Хората от години се развиват, аз сега топлата вода открих   Laughing

https://www.couchsurfing.org/

# 126
  • WA, USA
Benson I mishki, успех момичета! Ще стискам палци!

# 127
Мишки, Бенс, стиснати палци и от мен!

Като сте споменали Икеа, някой ако е обръщал внимание на тези губерчета, на живо биват ли или са много проскубани>?

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30229077/

И да се отчета за щолена - нито бях чувала, нито опитвала, ама като сте казали, отидохме до Алди, тъкмо да видя какво продават там по принцип. Половинът беше много скептичен, защото изглеждало като фрут кейк, а фрут кейк било най-голямата гадост на света. Е, не ни хареса. Половинът поръча да кажа на форума си да си вземат щолена и да ходят да горят в някое тъмно ъгълче на ада.

# 128
Половинът поръча да кажа на форума си да си вземат щолена и да ходят да горят в някое тъмно ъгълче на ада.

Laughing Аз гледах едно панетоне днес и все за форума се сещах.

Мишки, стискам ти палците скоро с тумбак.

# 129
Бенс, успех и на вас, когато отново се решите!  Hug

Мис Нели, биват, не са проскубани, но не се знае след употреба как ще изглеждат. Истинските изглеждат по-добре (имат и такива в Ikea). Не са много големи, ако не си погледнала размерите.

# 130
Мишки, Бенс-успех и от мен!
Ние нямаме много свестни магазини наоколо, така ми липсва Спраутс от Аризона Sad

# 131
Зоуи, това на аватара ти е Кимито, нали? Не мога да откъсна очи от нея! Разкошница малка  Heart Eyes

Мис Нели, и аз ненавиждам фрут кейк. Голяма гнЯс. Ама щолен не връщам. Още по-малко пък немските жинджифилови сладки.

Бенсън, кажи когато решите да пробвате, че да стискаме палци. Аз съм убедена в силата на единомислието.

Я да ви питам: Бъдни вечер ли празнувате или Коледа? Щото според това, което баба ме е учила, се празнува Бъдни вечер. Със седемте вери, постното, невдигането на чиниите и пр. Моят баща и мащеха ми правят същото. Майка ми пък празнува Коледа.

# 132
Като сте споменали Икеа, някой ако е обръщал внимание на тези губерчета, на живо биват ли или са много проскубани>?

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30229077/

Напомнят ми на буланата(болана?) от соца, ако си млада и не си го спомняш е един изкуственяк, който се продаваше на метър и служеше за покриване на леглата, в различни цветове, беше много модерно по селата около Плевен, за другаде не знам. Това не ми попречи да си взема едно за дивана ми, метнато небрежно между декоративните възглавници е добре. Не са проскубани.

Мерси момичета, но пращайте всичкият късмет и позитивни мисли на мишки, на нея и трябват сега! Hug
Мишки, ще ти отговоря на лс.

Фея, ни едното, само подаръци отваряме на Коледа, но нищо от традиционните манджи не правим нито за Бъдни, нито за Коледа.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 06:46 от benson10

# 133
Фейо, ние празнуваме всичко, както и преди съм отбелязвала  Mr. Green Бъдни вечер, както си описала, и Коледа обикновено ходим на, или приемаме гости с месо.

# 134
Стиснати палци и от мен за мишки! Ухаа догодина ще си имаме близнаци или тризнаци във темата ммммного хубаво!
Как се присетих и аз за боланата, вкъщи всичко беше с нея. Тука си купих едно одеало от микропюш, е голяма грешка, прах го, суших го, тупах го, продължаваше и продължаваше да пуска влакна, накрая го бракувах. Сега като гледам всичко коледно е микроплюш - то одеалца, пижами, чорапи какво ли не, ама този път няма да им се хвана на номера!
Ние досега Коледа винаги с моите родители сме празнували, тази година обаче няма Simple Smile, което някакси ме натъжава, но това е положението!

Общи условия

Активация на акаунт