144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 028
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
wалмарт и синовете му бойкотирам от повече от година..изобщо хич не ми е долипсвал, ткс на коско,тр джос,т жд макс, фермата и амазон влизането ми в магазин е доста ограничено  и сведено до по-малко от 1/седмица..
*
говорите ли на децата за Сенди Хук?Аз да,дори гледаме заедно новини всекидневно макар че си имам противоречията ...
*
градндиозното ми мега планиране се издъни днес; ст падна в един гьол,скъса си маратонката,аз викам-ооооо,споко,има поне 2 ката в складам хвърли ги  още в парка..има да в склада,но омаляли и 2та та отиде на рд с патешко жълтите крокс на сестра си ooooh! моля да се добави към списъка ми с постижения за "майка на годината" пффффффффффффф

# 241
Хиър, ще цитирам Andy Borowitz "Maybe I'm a dreamer, but I wish mental health care were as easy to get as, say, a gun."

Уинкс, аз съм яла трейдърско мляко в НЙ, Масс и СК.  Sick Ние плодово-ванилени не купуваме, само плейн, фул фет.
Шоколадите ще опитаме. Мерси!

# 242
  • USA
И аз кисело мляко само плейн и фул фет ям. И не обичам да е много кисело. Например това на ХФ ми е голям киселоч.

В Уолмарт влизам изключително рядко. Неприятна ми е философията на този магазин, след като съм имала бизнес опит с него. Като си говориме за булиинг...

# 243
  • Чикаго / София
Анет и аз казах на децата за случилото се, и новини гледахме заедно.  Но аз взех позиция на скоро, че вече са достатъчно големи и могат да понасят определен вид информация. Особено неща които реално се случват. За всичко говоря с тях. Не виждам обаче случилото се да ги афектира по някакъв начин. Деца са - приемат нещата по техен си детски начин, не точно като нас възрастните.  Зададоха ми два-три въпроса и отидоха да си играят.  Не смятам да ги отглеждам под похлупак.

Писмо не съм писала на никого. Още не съм гласоподавател и изобщо не знам как им работи системата.  Съвсем чистосърдечно си го признавам. За политическата организация на САЩ има още доста да уча.

# 244
Не съм обсъждала Сенди Хук. Ни с децата, ни с мъжа. Сестра ми ми прати имейл, отказах да продължа темата. Не гледам и не слушам новините. Знам от вас какво се е случило, но само в основни линии. Не отварях линковете.

Не е въпрос за похлупащина. Въпросът е, че моите чувства няма по никакъв начин да помогнат на пряко засегнатите. Само ще се товаря емоционално, което ще се отрази на цялото ми семейство.

Направих единственото, от което на този етап би могло наистина да има ефект: писах на управниците и на директорката на нашето у-ще.

# 245
Уинкс, ние най-много харесваме Севън старс от Хол Фудс, както и Ериван. Последното детето не го предпочита, защото има по-кисела жилка, сигурно и на теб няма да ти хареса.
365 на ХФ е с пектин.  Stop

Ние говорим за децата и другите убити в петък с мъжа ми и майка ми. На Алекс обясних веднъж, за да ми олекне на мен, не очаквам да разбере каквото и да е.
Днес на поляната в парка до нас имаше импровизирано бдение със свещи за децата. Включихме се и ние.
Писмо писах и пратих.

# 246
Какво е булиинг?

В Уолмарт съм влизала 3 пъти и единия път ми стана много неприятно, защото видях един доста възрастен човек с бастун, който беше служител там. Много ми дожаля за него! Аз съм още с бг разбиране, че тези хора трябва да си седят у дома и да си почиват. Нищо, че фитнеса ми е пълен с бели глави...

Да, на Ритера от Трейдър Джо! То това американското шоколад ли е - със сол, с люти чушки? Издирвам милката по разни руски магазини, не знаех, че има в Таргет, следващия път ще проверя, мерси!

# 247
От Ам. шоколади натуралните бонбони на Блис биват, и нямат корн сиръп. Натуралните с малини също не са лоши, но са доста по-сладки.

Благодаря на включилите се по моя губерен въпрос. Пост-соц дете съм и не знаех какво е бо?лана  Laughing

# 248
# 249
Писмо за полуавтоматичните оръжия ще напиша, но друго много ме мъчи. Във всички такива масови убийства, убиецът е затормозен младеж, обикновено много кротък и незабележим. Какво им става на тези деца, че така избухват? Как да го предотвратим?

На последното ми киноходене всяка една реклама на филм преди прожекцията беше екшън с ексес сцени стрелба, край на света и подобни, пак да подчертая всеки един трейлър. Като добавим като това и безбройните електронни игри със същият сюжет, и като се има впредвид колко часа на ден средно тинейджъри прекарват с тези игри, лесно могат да загубят връзка с действителността. Сложи и крипи хобито да колекционират родители им оръжие, което те приемат за нещо нормално и ето предпоставка за ужасии.
Според сестра ми хората с ментал дисабилитис имат доста права тук и в някои случаи не трябва да са на свобода, но са.

---
Как забравих Swiss шоколада в Трейдър и на мен ми е любим, също кокосовата вода на zico e най-евтина при тях.
Линд има навсякъде, даже и специализирани магазини в някои молове. Милка при нас има абсолютно във всеки хранителен магазин.
---
Не съм казала на детето за СХ,  тази седмица е болен на антибиотик, още се възстановява, не искам допълнително да го стресирам. Той е впечатлителен, за Санди знае и още говори, радвам се че послушах мъжа ми и не го взех с мене като ходих по Статен Айлънд, наистина е още малък за такива неща.
Не съм писала писмо още на никой, наваксвахме с домашни този уикенд, но ще го направя.

# 250
  • USA
За млеката преди като проучвах намерих това http://www.cornucopia.org/dairysurvey/index.html От тогава започнах да купувам Севън старс , както и Калона и са страхотни, не са кисели. Сега обаче си правя вкъщи вече, но ако се наложи бих купила от тях.

Всеки път, когато се сетя за тези деца, ми се напълват очите със сълзи. Не мога да си представя родителите и близките им. Наистина голяма трагедия Cry!

Ники, мерси за сайта за 401К!

# 251
  • USA
Какви писма пишете?

Мерси за препоръката за Севън старс! Ще го опитам непременно.

И аз не съм казала на моето за тази трагедия. Аз всеки ден си мисля за това и плача. Sad Мисля, че му е рано. Той е много страхлив и впечатлителен, после само това ще очаква, не искам да живее в страх. Може би ако беше по-голям щях да обясня. ТВ не гледаме вкъщи, аз онлайн следя нещата.

# 252
И аз се чудех, какво пишете в писмата?

Кисело мляко си квасим отдавна, само с пълномаслено мляко.  Ако не искаме да е много кисело, го прибираме по-бързо в хладилника.

Защо не ви се нрави Уолмарт?  Ние пазаруваме там, мислех че предлагат същата стока, но на по-ниски цени.   Thinking

# 253
  • Под сянката на разлистените кактуси
И аз квася кисело мляко. И пазарувам от Уолмарт. Всякакъв вид хранителен снобизъм ми е много неприятен.

# 254
Мишки, не винаги са на по- ниски цени. Пазаруваме от УолМарт също (без хр. продукти). Наше приятелче започна парт тайм като ученик там и мога да кажа, че никога не е бил на супер ниско заплащане. Повишиха го докато следваше, а и му даваха за висок успех добри бонуси.
Костко и т.н. вериги за пазаруване на едро не е за нас на този етап.

Не съм казвала на детето и не смятам, че на тази възраст трябва, още по- малко ще разбере правилно. Коментираме с мъжа ми и това е.

Общи условия

Активация на акаунт