Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 562
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
 И аз за Втора градска чух скоро хубави неща, но за доктор не съм разпитвала. Chervenata_6ap4ica , браво за хубаво изкараното време във Варна - и аз го харесвам като град и на мен ми се ходеше тази година там, ама предполагам другата ще е.  При този доктор колко е раждането /нормално и секцио/, ако може да кажеш нещо повече за там, ако знаеш?

# 301
Здравейте момичета!Завърнахме се от Варна.Изкарахме си страхотно,плажче,разходки.Беше супер.Относно раждането,препоръчаха ми Втора градска болница и доктор Карагьозян.Бил много добър и смятам да се доверя.А пък из форумите пише само хубави отзиви.
една моя приятелка за малко не изгуби бебенцето и имаше много тежко възстановяване след секцио благодарение на доктор Карагъозян

# 302
За всеки лекар ще се намери някой да каже нещо лошо. Аз ще раждам в друга болница, но като цяло за Карагьозян отзивите са добри!
Единствено БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ от Джеджеров, ако още работи там и изражда.

# 303
За всеки лекар ще се намери някой да каже нещо лошо. Аз ще раждам в друга болница, но като цяло за Карагьозян отзивите са добри!
Единствено БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ от Джеджеров, ако още работи там и изражда.
така е всеки случай е различен за всеки лекар ще се намерят и доволни и недоволни хора ,просто споделям какво съм чула никой не ангажирам с моето мнение ,добре че в днешно време можем да избираме къде и при кой да раждаме ,леко и безпроблемно раждане ви пожелавам Simple Smile

# 304
И аз за Втора градска чух скоро хубави неща, но за доктор не съм разпитвала. Chervenata_6ap4ica , браво за хубаво изкараното време във Варна - и аз го харесвам като град и на мен ми се ходеше тази година там, ама предполагам другата ще е.  При този доктор колко е раждането /нормално и секцио/, ако може да кажеш нещо повече за там, ако знаеш?

Ами аз съм с направление за секцио по медицински причини,тъй като имам претърпяна една сложна операция преди 3 години.Затова няма да заплащам за операцията.Няколко мои познати са раждали там в последните 2г. и са останали доста доволни.Там до колкото знам стаите за родилките са по-малко и не е претъпкано като в Хирургиите.По-спокойно е!
Всеки сам си избира къде да ражда,аз си избрах втора градска Simple Smile

# 305
Здравейте мамчета. Simple Smile Започнахме да приготвяме багажа за болницата.Дадоха ми списък и почти всичко е взето.Толкова е вълнуващо да пазаруваш за малкия бебок.Ходихме с мъжа ми да разглеждаме кошари,колички...много приятно занимание беше. Simple Smile
Тези имам имам записан час за доктора който ще ми води секциото,за да определим дата.
Остава малко и съм много развълнувана. Simple Smile

# 306
Червена шапчице, подкрепям напълно мнението, че по-вълнуващо нещо от това няма, аз претърпях кофти преживяване и се излекувах после с пазаруване на детски неща.  Mr. Green Mr. Green Толкова ме успокоява, толкова се радвам, вече не гледаш да вземеш за себе си, а за малката шушулка в корема.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам още многоооо време, а малко търпение, но ще си я чакам в 9тия, по-рано да не идва.  Praynig  Heart Eyes

# 307
Червена шапчице, подкрепям напълно мнението, че по-вълнуващо нещо от това няма, аз претърпях кофти преживяване и се излекувах после с пазаруване на детски неща.  Mr. Green Mr. Green Толкова ме успокоява, толкова се радвам, вече не гледаш да вземеш за себе си, а за малката шушулка в корема.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам още многоооо време, а малко търпение, но ще си я чакам в 9тия, по-рано да не идва.  Praynig  Heart Eyes
Както си мислиш че имаш много време ей така неусетно и то ще мине и ще дойде времето за бебка Simple Smile и аз все казвах че има много време за всичко,но като се обърнах и какво видях....вече съм на прага на 7 месец Simple Smile

# 308
Здравейте мамчета. Simple Smile Започнахме да приготвяме багажа за болницата.Дадоха ми списък и почти всичко е взето.Толкова е вълнуващо да пазаруваш за малкия бебок.Ходихме с мъжа ми да разглеждаме кошари,колички...много приятно занимание беше. Simple Smile
Тези имам имам записан час за доктора който ще ми води секциото,за да определим дата.
Остава малко и съм много развълнувана. Simple Smile
Към коя болница си се насочила да раждаш?

# 309
Стани, сигурно е така, аз като си спомня момента, в който разбрахме, че съм бременна имам чувството, че не е било толкова отдавна.  Laughing Времето си върви. 7ми месец започваше в 27 седмица? Малко ни остава, целия седми, целия осми и Бог знае колко от 9тия.  Laughing

# 310
Стани, сигурно е така, аз като си спомня момента, в който разбрахме, че съм бременна имам чувството, че не е било толкова отдавна.  Laughing Времето си върви. 7ми месец започваше в 27 седмица? Малко ни остава, целия седми, целия осми и Бог знае колко от 9тия.  Laughing
именно,това имам предвид Simple Smile

# 311
Станислава Димовска-Текьова-Във втора градска болница ще раждам.

# 312
Здравейте момичета, за първи път се включвам в тази тема. Термина ми е на 03,12,2013. Мисля да раждам на Пещерско в Хирургиите (лекаря , който ми води бременността е там - др, Ямаков), моля ако някой има отзиви за родилното отделение там , да пише. Бих искала да раждам нормално.Също ме вълнува и как стои възможността за избор на лекар, който да води раждането или трябва да се прави избор на екип? Моля за съвет. Благодаря!

# 313
Здравейте момичета, за първи път се включвам в тази тема. Термина ми е на 03,12,2013. Мисля да раждам на Пещерско в Хирургиите (лекаря , който ми води бременността е там - др, Ямаков), моля ако някой има отзиви за родилното отделение там , да пише. Бих искала да раждам нормално.Също ме вълнува и как стои възможността за избор на лекар, който да води раждането или трябва да се прави избор на екип? Моля за съвет. Благодаря!

Здравей,лекарката която ми следи бременноста също работи в Хирургиите и аз съм се насочила да раждам там заради нея,съвсем наскоро (преди 2 седмици) там роди моя позната,останала е доволна от отделението и персонала,но май всичко си е на късмет,ако попаднем на хубава смяна и за нас ще е добре Simple Smile Моята лекарка ми каза ,че всеки първи вторник (дано правилно съм запомнила) има ден на отворените врати в родилното и може да се отиде да се огледа,да се говори с персонала за всичко което те вълнува и да разбереш какво изискват да се носи за теб и за бебето

# 314
Здравейте мами, моят термин е на 8.12, насочила съм се към Селена при д-р Велевски, понеже той ми води бременността. Някоя от вас има ли мнение за него?

Общи условия

Активация на акаунт