Здравей, аз съм пациентка на д-р Велевски, преди месец и половина родих в Селена секцио, той ме оперира. Имам и стара операция от него голям миомен възел. Спави се страхотно, много уверен и вдъхващ кураж специалист.
За секциото в Селена какво да ти кажа ... ще мине бързо и безболезнено
ще ти е малко трудо, но наистина малко, защото щастието от детето ще притъпява болката.Няколко дни преди раждането Велевски ще ти назначи среща с анестезиолог, за да говорите за упойките. Постъпваш в Селена когато ти каже, персонала се заема с теб и ти прави нужните инжекции, слага ти абукат и те качват в интензивно да чакаш, там ти вливат рингер.
До този момент д-р Велевски не се появява /но той всъщност не е и нужен/ малко след 30мин. след като стоях в интензивно да чакам, той дойде попита ме как съм пошегува се нещо и замина, след това го видях как влиза в операционната, а аз вече бях на масата и така извади малкото човече от мен, заши ме и готово.
Докато лежах вече следродилно, той дойде от пет дни само двата, да ме види да види как е раната, за разлика от другата мама, която беше с мен в стаята беше и някакъв АГ, който много отдавна си работи в Селена, та .. той идваше всеки ден да гледа какво става с нея, но това изобщо не трябва да те тевожи, защото визитацията прави същото, и ако има нещо, което не е както трябва по-скоро те могат да го отчетата, защото минават 2 пъти на ден, а и са на разположение постоянно.
На седмия ден отидох да ми махне конците в Гранда, там влезнах веднага без да чакам, е това зависи според мен от сестрата.
Раната ми е леко груба за момента, но все пак съм рязана 2 пъти на едно и също място.А и със сигурност ще се поизглади още, все пак са минали месец и половина. Това мен не ме притеснява.
И накрая като заключение мога да кажа, че може би д-р Велевски изглежда леко студен и неучтив понякога, което за нашите хормони е направо непоносимо и си казваме "как може!", но за мен той е добър специалист и живот и здраве, ако имам пак дете, отново той ще е човекът!
Надявам се да съм ти била полезна, питай, ако те интересува нещо по-конкретно.
! Моето впечатление за д-р Велевски съвпада за сега с това което казваш,може да е студен,но те хирурзите са си такива. Аз ходих и при Даскалов няколко пъти защото е приказлив и гледам повече бебка там,(дала съм му повече от 500лв за прегледи до сега)но моето мнение е че той е много добър търговец,непрекъснато си прави скрита реклама на апарата,някакси не ми дава сигурност този човек.Не съм сигурна,че в засукана ситуация ще реагира светкавично.Миналият месец бях много зле, някакъв вирус ме беше хванал,беше нещо страшно. ММ звънна на Даскалов,стигна само до акушерката,която ни насочи към личният.След това се обади на д-р Велевски,той каза да ме заведе след 15мин,отидохме,влязохме веднага,независимо че чакалнята беше пълна,прегледа ме и с няколко хапа на другият ден бях като нова. Тази случка ми беше изключително показателна, нямам вече съмнение на кой ще мога да се опра и да почувствам сигурност,защото за мен е първа бременност и всичко е ново и стряскащо. Само последно да кажа,до сега 7 месеца на Велевски не съм дала нито лев,всичко си е по каса,наложи се да ми пуснат изследвания извън пакета които се полага,пак ми даде направление.