Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 565
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
Добре айде дайте един доктор дето води ЖК и  си гледа всеки път на ехограф без да иска да му се плаща, защото и на мен ми е несериозно и безотговорно това само с меренето на корем, тегло и т.н.  А от нас ли опряха да печелят за наблюдението на бременността? Това е пълна недомислица и абсолютна уговорка, че ЗК поемала само два ехографа! Да не им се изтърква слушалката? Нали всяка бременна, почти всяка айде плаща накрая за раждане или доктор, екип и т.н.  Побърках се да се лутам! Та това е отговорност за живота и на бебето и на майката, а ни карат да се молим и просим внимание и коректност от докторска страна!

# 271
  • Пловдив
 Мишеловска:), няма такъв доктор.По закон каквото се полага - това е,другото го плащаш Peace

# 272
аз бях при Ямаков работи и на частно и по здравна каса не ми е искал никакви пари за екограф ,направи ми и секциото но в селената ,иначе изражда и в хириргиите много съм доволна от него Simple Smile

# 273
аз бях при Ямаков работи и на частно и по здравна каса не ми е искал никакви пари за екограф ,направи ми и секциото но в селената ,иначе изражда и в хириргиите много съм доволна от него Simple Smile

Извинявам се предварително, но първия път, когато видях, че си написала еКограф, си помислих, че е техническа грешка. Правописът е еХограф; ехо - изпращат се ултразвукови вълни, които се отразяват и се превръщат в образа, който виждаме. Съвсем грубо го обясних, извинявам се за което.

Здравната каса плаща две ехографии на лекаря за цялата бременност. Така е определено, който иска повече, да си плати. Допълнителните ехографии са на добра воля от лекарите

# 274
Моето АГ ме гледа всеки месец на ехограф и нищо не съм плащала.

# 275
  • пловдив
Моето АГ ме гледа всеки месец на ехограф и нищо не съм плащала.
Аз също откакто ходя в Торакс при Мандов ме гледа всеки път!!!Явно зависи от доктора.

# 276
 Ради, аз съм при д-р Христо Кунчев. Казва ми най-важното на прегледи, а всичко, което ме интересува си питам и винаги ми отговаря точно и ясно, доволна съм от него. От последните няколко прегледа ме гледа едновременно на 2Д и 4Д и си е безплатно всеки път - пуска ги на един екран двата монитора и се вижда от двата апарата едновременно, само за Фетална морфология платих 60 лв., имам си диск и снимки. Всеки път си искам по една снимка на бебка, за да си я имаме в различните седмици - аз ходя на около 2 седмици, а някой път се случва и през 10 дена.
 Клеопатра8, възможно е да се засечем декември Simple Smile С близки термини сме. Wink  Моят е на 19 дек.

# 277
Тези, които купуват дрешки вече, от къде пазарувате? Днес бях в Джъмбо и не се сдържах на едни бодита, 100% памук по 4-5-6 лева варират. Много евтино ми се видя, като гледам сайтовете по 10-15 лева е едно боди.  Rolling Eyes Само с едно одеалце се прецаках, че ми се видя, че пише памук, а то било полиестер т.е. изкуствено.  #Cussing out, ама нищо де, ще взимаме други.  Heart Eyes

# 278
  • пловдив
Добро утро  preggo!Аз вече не ми трябва 4Д -нали съм на финала  LaughingЗа тази бременост-толкова. Mr. GreenКогато пазарувахме за бебо яповечето неща -дрехи ги взехме от Вис Виталис.Доволна съм!!!

# 279
Добро утро!

Досега съм купувала дрешки единствено от магазин 9+ и h&m.

# 280
  • гр.Пловдив
Здравейте,аз много неща съм купила от Jimbo,не само дрешки,хавлийки,одеалца,чаршавчета,дори и едната биба,в Хипо в мол Пловдив също има много хубави неща и от там съм взела аксесоари иначе дрешките са по скъпички там.

# 281
По повод дрешките, вчера ходих във Вис Виталис - лично на мен въобще не ми допаднаха бебешките дрехи, които предлагат. Да, пише че са 100% памук, обаче качеството на памука и кройките -  Close .
Предлагат и на една английска ф-ма Mayoral newborn. Техните неща са далеч по-добри. Взех едно якенце и 2 бр гащеризони.

# 282
По повод дрешките, вчера ходих във Вис Виталис - лично на мен въобще не ми допаднаха бебешките дрехи, които предлагат. Да, пише че са 100% памук, обаче качеството на памука и кройките
и аз съм на това мнение, не са хубави нито материите, а моделите са доста стари. Нямат хубави и чаршафи и хавлии.

# 283
 И на мен не ми допада много Вис Виталис - до сега съм взела от там само една плетена поличка в комплект с чорапогащник - много фино плетиво и меко. Взех ги от Вис Виталис до Баумакс, а в другия още не съм ходила да разглеждам - той бил по-голям. А иначе дрешки си набавих от фирми Premaman i Mamas i Papas - наистина си личи, че са качествени и моделчетата са разкошни, а други дрешки съм вземала от различни места и на всякакви фирми - гледам да са приятни материи и по-меки. От и-нет сайтове съм харесала много неща, но още не съм поръчвала, поне от тези сайтове, от които съм избрала да пазарувам моя приятелка е доволна от дрешките, които е купувала на нейното детенце. Simple Smile Имам и подарък няколко плюшени плътни гащеризончета на италианска фирма , които ми допаднаха. От Джъмбо не съм пазарувала още нищо  и не съм запозната, а за там съм чувала, че повечето от дрешките им не са качествени. В Хипо, 9+ и H&M, които вие споменахте - мисля скоро да обиколя тях и други, за които се сетя в Пловдив.

# 284
Момичета, някоя от вас да се е насочила за раждане към Весела?
Моя позната роди там, много е доволна, но  беше нормално.
А на мен ще ми е второ секцио и много се чудя. Първото дете родих в Окръжна, но сега доктора ми работи във Весела.
Моля , дайте някакви мнения за тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт