Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 557
  • 518
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен,миналия ден аз пък ходих до Штъркела ,уж да видя количките,ама не си тръгнах празна Simple Smile не се сдържах и купих шапка,боди с дълъг ръкав и к-т блузка с ританки за малкия човек .Олелелел толкова сладки неща има че едва излязох от магазина  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 286
 За Весела знам ,че има много цигани.Не че по другите болници няма,но Весела си е тяхната Simple Smile

# 287
celevra, Ицето как е?

В Чико има 50% намаление. Преди 10ина дни накупих хубави дрешки от там. А от Чиполино взех много хубаво спално бельо, хавлийка и пелена на Bebetto.

# 288
За Весела знам ,че има много цигани.Не че по другите болници няма,но Весела си е тяхната Simple Smile
О.к, благодаря.
Явно никой няма по- различна информация, от всякъде чувам това.
Надявах се някой да е раждал там или поне да има близка, родила там скоро, ама май ще съм от малкото българки, родили там. Embarassed

# 289
И да си, до колкото знам там си има отделение за циганки и отделения за българки, така че това, че има циганки едва ли трябва да те смущава.

# 290
 Няма си отделение,просто не ги слагат в една стая с българките.А за смущението зависи колко са да ви кажа.Аз сега като раждах ,имаше 8 циганки,които родиха същата вечер и отделно тези,които си бяха в след родилно и станаааа.....ужас.По цял ден само те се чуваха,акушерките крещят по тях,пушат цигари по прозорците...абе страшна работа.Добре,че ме изписаха вече Whistling
 Ицето е добре,Bebe dj,благодаря че попита.Започнахме да ходим по разходки вече,защото на мама хич не й се седи в къщи.Хапва си,поплаква си,колики си има и така...общо взето расте  Grinning

# 291
Въобще не ме притеснява, че около мен ще има циганки, 5-6 дни ще ги изтърпя някак.
По- скоро се притеснявам, защото не чувам никой да е родил там и се чудя доколко имат техника и специалисти за секцио и неонатолози, ако нещо се наложи.
celevra , ти там ли роди?

# 292
Момичета, случайно някой да знае Бачуров дали и кога ще е в отпуска?
на 27.08 е нощна и от 28.08 е на работа в кабинета

# 293
Добре айде дайте един доктор дето води ЖК и  си гледа всеки път на ехограф без да иска да му се плаща.....
Давам ти веднага др.Сюлейман поликлиниката в Тракия

# 294
Zdraveite i ot men, az mislq da rajdam v Vesela,6te se radvam  da spodelite mnenieto si za bolnicata Simple Smile

# 295
Zdraveite i ot men, az mislq da rajdam v Vesela,6te se radvam  da spodelite mnenieto si za bolnicata Simple Smile
Ер много се радвам , че има и други.
Аз съм насреща за всякакви коментари.
Аз имам две познати, които родиха преди няколко месеца там, много са доволни, но бяха нормално раждане.

# 296
na men doktora mi preporacha sekcio.ti tam li smqtash da rajdash?

# 297
Моят лекар работи там и сигурно ще раждам там.
И аз ще съм секцио сигурно, защото имам вече едно секцио.

# 298
 Аз не съм раждала там,но приятелка роди.Лоши работи се чуха след това,но като цяло за обстановката.От специалисти и апаратури не се е оплакала.

# 299
Здравейте момичета!Завърнахме се от Варна.Изкарахме си страхотно,плажче,разходки.Беше супер.Относно раждането,препоръчаха ми Втора градска болница и доктор Карагьозян.Бил много добър и смятам да се доверя.А пък из форумите пише само хубави отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт