Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 522
  • 518
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мамчета,интересува ме някоя от вас дали ходи при д-р Леви на ЖК? newsm78

# 361
Хей момичета, някоя от вас може ли да ми каже нещо за доктор Сюлейман от поликлиниката в Тракия и евентуално телефон за връзка с нея. Една приятелка ми я препоръча, а не виждам никакви отзиви за нея – става въпрос за водене на ЖК.

Ако питаш за Джейхан Сюлейман тя се намира в ДкЦ Изток, а не в Тракия! Или поне август си беше там

# 362
Здравейте мамчета,интересува ме някоя от вас дали ходи при д-р Леви на ЖК? newsm78

Аз ходя при Леви по ЗК,но ходя и на частно за мое спокойствие  Simple Smile

# 363

имаш ли представа колко взима за раждане?

# 364

имаш ли представа колко взима за раждане?

Нямам идея,аз даже скоро разбрах,че изражда.В темата "Раждане във ВМИ Пловдив" са споделяли доста неща относно нея,ако искаш можеш да погледнеш.Даже една мама беше казала колко точно и е взела.

# 365
Може да се избира и само лекар в хирургиите, а не цял екип. Не помня цената обаче.

# 366
Зная,най-добре да си говорв директно с нея за раждането,аз съм доволна от нея като лекар

# 367
kremena май става въпрос за същата, просто ми казаха името и че била някъде в Тракия, но явно не е там. Имаш ли някакви впечатления от нея? Как е кабинетът й? Ехографа как е? Горещо ми я препоръчват, но все хора, които отскоро я посещават.

# 368
Аз я познавам от много години, с баткото ми водеше ЖК по здравна преди 7години , ходех на частно при друг, който исках да ми направи секциото. Позна ми пола с баткото. Контингента отпред не ме е тревожил никога , но и тя и сестрата не са ме оставяли да чакам с останалите в дкц-то. Обръща внимание, за ехографа честно не знам какъв е, никога не съм обръщала внимание. Но позна пола на баткото, да Видим дали сега е познала. Тя е сирийска, която си е учила тук. Спомням си с баткото искаше да ме вкара в болницата, заради бъбреците, аз обаче не исках и не я послушах-познай, след два дни ме закараха с линейката . Може да присъства на раждането ако искаш!

# 369
Здравейте!
На 21.11.2013 год. /четвъртък/ по повод  Деня на християнското семейство Комплекс за социални услуги за деца и семейства – Пловдив организира Ден на отворените врати.  През целия ден ще се провеждат различни  инициативи, организирани от специалистите, работещи в Комплекса. Акция по кръводаряване /съвместно с Районен център за трансфузионна хематология, Пловдив/, „Приемна за граждани “ /консултации със специалисти – юрист, психолог, социален работник – приемна грижа и др./, Кампания : Остани родител /Урок по майчинство /, Детски театър, Бал с маски, Творческа работилница: Открит урок по квилинг са само част от заложените в програмата дейности.
Имам удоволствието да поканя всички бъдещи и настоящи родители да се присъединят към нас като се включат в лекцията „Първи грижи за новороденото“, организирана от Звено „Майка и бебе“ към КСУДС. Водещи на урока по майчинство ще бъдат социални работници от Звеното. В лекцията ще вземе участие и лекар – педиатър към когото можете да зададете всички въпроси, касаещи здравето и отглеждането на вашето дете. 
ДАТА: 21.11.2013 г. (четвъртък)
ТЕМА: Първи грижи за новороденото
ЛЕКТОРИ: Весела Кочиян, социален работник
                      Фани Кривонозова, социален работник
                      Д-р Жанета Демирева, педиатър
МЯСТО: ПЛОВДИВ, ул. „Неофит Бозвели“ № 38
НАЧАЛЕН ЧАС: 11:30 ч.
ВРЕМЕТРАЕНЕ: около 90 мин.
ВХОД: СВОБОДЕН
 Очакваме Ви!

# 370
Аз ходя при Др.Сюлейман от 15г и съм много доволна.Тя ми води ЖК и днес моето бебе е на 13 дни.Работи в Изгрев и Тракия в поликлиниките.Голям професионалист и диагностик.Ако можеше да ме разроди-лягах и се доверявах без да се замисля Simple Smile Това е един от докторите на който имам пълно доверие +Др.Дренски който ме разроди  bouquet За девойката която питаше за кординати,това е Gsm на Сюлейман :0887/422 581

# 371
Здравейте момичета,
ами и аз да се включа в темата.Писах писах и какво направих не знам,всичко изчезна,та сега отново.
Станислава и аз съм при доктор Елена Леви.Може и да сме се засичали пред кабинета newsm53
Ти доволна ли си от нея?Аз да.При нея ли ще раждаш,аз не съм решила окончателно,но май няма да раждам с избор на екип.Иначе се спрях на ВМИ,от Селена се отказах.Аз на 28ми имам час в 2 за изследванията и тоновете.Сутринта ще ходя за кръв и урина.Ти кога си?

# 372
Здравейте момичета,
ами и аз да се включа в темата.Писах писах и какво направих не знам,всичко изчезна,та сега отново.
Станислава и аз съм при доктор Елена Леви.Може и да сме се засичали пред кабинета newsm53
Ти доволна ли си от нея?Аз да.При нея ли ще раждаш,аз не съм решила окончателно,но май няма да раждам с избор на екип.Иначе се спрях на ВМИ,от Селена се отказах.Аз на 28ми имам час в 2 за изследванията и тоновете.Сутринта ще ходя за кръв и урина.Ти кога си?
Напълно възможно е да сме се засичали,миналия ден на 12.11 бях на преглед и сега на 27.11 съм за изследванията за болницата.Да,доволна съм от нея,обяснява,не притупва прегледа,говорих с нея за раждането,но нищо конкретно не сме се разбирали,все още умувам дали да се разбера с нея да ми води раждането или да съм на късмет-и аз ще раждам в Хирургиите...тя каза че около термина ми няма да е в отпуска,така че може да имам късмет да си е и на смяна дори в болницата

# 373
И аз бях на 12ти и ми казаха да си запиша час за 27ми,но тази долу от регистратурата ми даде за другия ден.И аз съм доволна от нея,в началото на бременността бях при друг и изобщо не бях доволна и добре,че се преместих.А сестрата много ме кефи,не спира да дърдори  newsm62 Като гледам може и във ВМИ да се засечем  Laughing

# 374
И аз бях на 12ти и ми казаха да си запиша час за 27ми,но тази долу от регистратурата ми даде за другия ден.И аз съм доволна от нея,в началото на бременността бях при друг и изобщо не бях доволна и добре,че се преместих.А сестрата много ме кефи,не спира да дърдори  newsm62 Като гледам може и във ВМИ да се засечем  Laughing
ти на 12 в колко часа беше там?аз бях в 3 ,да не сме седяли и една срещу друга  newsm78
Аз също в началото бях при друга и в 4м се преместих при Леви

Общи условия

Активация на акаунт